Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Productomschrijving

  Da-Lite PictureKing Mat Wit 4:3De Da-Lite PictureKing is een lichtgewicht, mobiel projectiescherm en snel gereed voor uw professionele presentaties op elke locatie. Dankzij de driepoot staat het stabiel op (bijna) elke ondergrond. De hoogte van het scherm is variabel instelbaar. De PictureKing is eenvoudig op te bergen en kan in een optionele draagtas handig vervoerd worden.Doeksoort De PictureKing wordt geleverd met een mat wit projectiedoek. Het doek heeft een zwarte achterzijde.Indien u e...

  Da-Lite PictureKing Mat Wit 4:3

  De Da-Lite PictureKing is een lichtgewicht, mobiel projectiescherm en snel gereed voor uw professionele presentaties op elke locatie. Dankzij de driepoot staat het stabiel op (bijna) elke ondergrond. De hoogte van het scherm is variabel instelbaar. De PictureKing is eenvoudig op te bergen en kan in een optionele draagtas handig vervoerd worden.

  Doeksoort 

  De PictureKing wordt geleverd met een mat wit projectiedoek. Het doek heeft een zwarte achterzijde.

  Indien u een Full HD, WUXGA of 4K projector heeft, dan raden wij de HD-doeksoorten aan.

  Kijk voor informatie over reflectiewaarde (gain) op onze pagina Doeksoort Projectiescherm 

  Meerdere afmetingen verkrijgbaar

  Elk projectiescherm wordt voor u op maat gemaakt. Er zijn diverse maten verkrijgbaar variërend van een diagonaal van 86" tot en met 181". Wanneer u dit doek gaat bestellen, kunt u bovenin de pagina de gewenste maat selecteren. Dit scherm is in de volgende maten verkrijgbaar:

  Schermmaat
  Zichtmaat
  Blackdrop
  Schermdiagnoaal
  152x116 cm
  146x110 cm
  3 cm
  72"
  178x136 cm
  170x128 cm
  4 cm
  84"
  213x162 cm
  203x152 cm
  5 cm
  100"
  244x186 cm
  234x176 cm
  5 cm
  115"

  Voor- en nadelen van de PictureKing

  Zeer eenvoudig en snel op te zetten.
   Zeer geschikt voor professioneel gebruik.
  In hoogte verstelbaar door middel van zelf-sluitend handvat.
  Zwart kader verhoogt waargenomen helderheid van geprojecteerde beeld.
   Scherm is relatief zwaar voor mobiel projectiescherm.
  Draagtas wordt niet meegeleverd, optioneel verkrijgbaar.

  Uitgebreide specificaties projectiescherm 

  Uitgebreide specificaties PictureKing in PDF 

  Garantie

  U krijgt twee jaar garantie op een Da-Lite PictureKing projectiescherm

  Productspecificaties

  Technische gegevens
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  04:03
  Het doek van een projectiescherm heeft meestal een matte afwerking om schittering en hotspots te verminderen. Dit zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van het geprojecteerde licht over het schermoppervlak.
  Doeksoort:
  Mat Wit
  Het gebruik van gespannen doek minimaliseert het risico op golven of rimpels op het projectieoppervlak, wat belangrijk is voor een heldere en scherpe beeldweergave. Een vlak en gespannen doek zorgt ervoor dat het geprojecteerde beeld uniform en vervormingsvrij is.
  Gespannen doek:
  Gain:
  1.0
  Kijkhoek in °:
  120°
  Projectieschermen met Ambient Light Reduction kunnen specifieke ontwerpelementen bevatten die zijn ontworpen om het effect van omgevingslicht te verminderen. Dit kan onder meer betrekking hebben op het gebruik van materialen met een hoge contrastverhouding, speciale coatings of technologieën die ongewenst licht absorberen.
  Ambient Light Reduction:
  Door een donkere achtergrond te bieden boven het geprojecteerde beeld, helpt de blackdrop om het contrast tussen het beeld en de omliggende omgeving te vergroten. Dit is met name gunstig in situaties waarin er omgevingslicht van bovenaf is.
  Blackdrop:
  Net als de zwarte rand boven draagt de zwarte rand onder bij aan een verbeterde visuele presentatie van het geprojecteerde beeld door het contrast te verbeteren en een afgewerkte uitstraling te bieden. Het is met name gunstig in situaties waarin het scherm wordt blootgesteld aan omgevingslicht van onderaf.
  Zwarte rand onder:
  3 t/m 5 cm
  Net als bij andere zwarte randen draagt de aanwezigheid van zwarte randen aan de zijkanten bij aan een verbeterde visuele presentatie van het geprojecteerde beeld door het contrast te verbeteren en een afgewerkte uitstraling te bieden. Dit is vooral gunstig in situaties waarin het scherm wordt blootgesteld aan omgevingslicht aan de zijkanten.
  Zwarte rand links/rechts:
  De zichtmaat is de daadwerkelijke breedte van het scherm waarop het geprojecteerde beeld zichtbaar is.
  Breedte (zichtmaat):
  152 t/m 244 cm
  De zichtmaat is de daadwerkelijke hoogte van het scherm waarop het geprojecteerde beeld zichtbaar is.
  Hoogte (zichtmaat):
  116 t/m 186 cm
  De beeldschermdiagonaal is de diagonale afmeting van het schermoppervlak waarop het geprojecteerde beeld zichtbaar is uitgedrukt in inches.
  Beeldschermdiagonaal (inches):
  72" t/m 115"
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  Basis resolutie
  Projectie:
  Voorkant
  Edge Blending is een techniek waarbij de overlappende gebieden van afzonderlijke projecties worden aangepast om een naadloos geïntegreerd en uniform beeld te produceren. Dit wordt vaak gebruikt in situaties waarbij meerdere projectoren worden gebruikt om een groot projectieoppervlak te bedekken.
  Edge Blending:

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking