Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Productomschrijving

  Ricoh PJ WU5570

  De Ricoh PJ WU5570 beamer is ontworpen om aan al uw projectiebehoeften te voldoen. Deze projector biedt een hoge kwaliteit digitale weergave op schermen van 762 tot 7620 mm (30 tot 300 inch) groot, voor een publiek van maximaal 50 personen.

  WUXGA resolutie

  WUXGA-resolutie bij een helderheid van 5500 lumen en met een hoge contrastverhouding van 9000:1 projecteert beelden met een uitstekende helderheid. U kunt h...

  Ricoh PJ WU5570

  De Ricoh PJ WU5570 beamer is ontworpen om aan al uw projectiebehoeften te voldoen. Deze projector biedt een hoge kwaliteit digitale weergave op schermen van 762 tot 7620 mm (30 tot 300 inch) groot, voor een publiek van maximaal 50 personen.

  WUXGA resolutie

  WUXGA-resolutie bij een helderheid van 5500 lumen en met een hoge contrastverhouding van 9000:1 projecteert beelden met een uitstekende helderheid. U kunt hierdoor HD kwaliteit projecteren op het scherm.

  Flexibele installatie en eenvoudige werking

  Verticale en horizontale lensverschuiving met keystone correctie geeft u volledige flexibiliteit in
  installatielocatie, zodat u de meest geschikte plaats voor de plaatsing van de Ricoh PJ WU5570 kunt kiezen. De bediening is ook gemakkelijk omdat de PJ WU5570 is compatibel met het nieuwste netwerk
  beheer en controle utilities inclusiefCrestron, AMX en PJ Link.


  Meerdere verbindingsopties

  Twee HDMI-poorten, waaronder één MHL ingeschakeld, maken verbinding van mobiele apparaten, waaronder smartphones, mogelijk. U kunt ook een reeks invoerapparaten aansluiten, zoals netwerk-pc's en zelfs video-HD-bronnen zoals Blu-ray-spelers. Een optionele draadloze dongle maakt invoer mogelijk zonder een bekabeld LAN voor flexibele connectiviteit.

  Voor- en nadelen van de Ricoh PJ-WU5570

  WUXGA 1920x1200 resolutie voor HD projectie.
  5500 ANSI lumens voor heldere beelden.
  Ideaal voor 10 tot 50 personen.
  Verticale en horizontale lens shift met keystone correctie.
  Eco-modus voor langere levensduur van de beamerlamp.
  Beschikt over diverse connectie mogelijkheden.
  Er wordt geen HDMI kabel meegeleverd.
  Dongel voor WiFi is niet standaard.
  Geen USB poort.

  Uitgebreide specificaties van de zakelijke beamer

  Uitgebreide specificaties van de Ricoh PJ WU5570 in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Ricoh PJ WU55670
  - Stroomkabel
  - Lenskap
  - VGA kabel
  - Afstandsbediening met batterijen
  - Gebruikershandleiding (CD)

  Garantie

  2 jaar garantie op deze zakelijke beamer en 12 maanden of 500 branduren op de beamerlamp (wat als eerste bereikt wordt).

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1920 x 1200 WUXGA
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:10
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  5500 ANSI lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  9000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  DLP
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Vergaderen, Presenteren
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  1.2:1
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:
  De verhouding tussen de breedste en smalste projectieafstand die de beamer kan bereiken terwijl hij nog steeds een scherp en correct geproportioneerd beeld levert.
  Zoomverhouding:
  1.8
  De mogelijkheid om de scherpte van het geprojecteerde beeld aan te passen door de lens van de beamer te focussen.
  Focus:
  Handmatig

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking