Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Bekijk de video

  Productomschrijving

  Samsung Flip 2 55 inch WM55RVoortbordurend op het succes van de Samsung Flip 1 (WM55H) is de Flip 2 (WM55R) de tweede generatie van de digitale flipover.Het grote 55 inch scherm vergroot de bruikbaarheid van het scherm terwijl tal van nieuwe functie de FLiP een volledig interactief whiteboard maken. Uiteraard met behoud van zijn veelgeprezen eenvoud in gebruik. Met de nieuwe generatie FLiP kunnen teams nog slimmer, sneller en beter werken.Nieuwe functies

  Annotation on: De mogelijk...

  Samsung Flip 2 55 inch WM55R

  Voortbordurend op het succes van de Samsung Flip 1 (WM55H) is de Flip 2 (WM55R) de tweede generatie van de digitale flipover.

  Het grote 55 inch scherm vergroot de bruikbaarheid van het scherm terwijl tal van nieuwe functie de FLiP een volledig interactief whiteboard maken. Uiteraard met behoud van zijn veelgeprezen eenvoud in gebruik. Met de nieuwe generatie FLiP kunnen teams nog slimmer, sneller en beter werken.

  Nieuwe functies

  Annotation on:De mogelijkheid om te schrijven op ieder type content
  Brush Mode:Tekenen met het zelfde zachte gevoel van een kwast
  Water & Oil:Verschillende stijlen en texturen en kleuren mengen
  Remonte Management:Beheer op afstand bestanden

  Schrijven, tekenen en inspireren

  Samsung Flip biedt gebruikers een soepele en vertrouwde pen-naar-papier schrijfervaring in verschillende beschikbare kleuren, stijlen en diktes.
  Maximaal 4 personen kunnen tegelijkertijd schrijven vanaf hun eigen device.Bovendien kunnen gebruikers de tekeningen snel wissen met vinger- of handpalmvegen.

  In de penseelmodus herkent Samsung Flip een breed scala aan diktes, zodat gebruikers met één penseelstreek kunst kunnen maken. Water- en olieverfmodi laten verschillende stijlen en texturen toe, terwijl de Samsung Flip WM65R gebruikers ook een volledig, levendig kleurenpalet biedt. Flexibele kleurmening behoort hierdoor tot de mogelijkheden.

  Annonatie functie

  Gebruikers op elke achtergrondbron schrijven.Door eenvoudig op de notitielaagknop te klikken, kunnen gebruikers altijd en overal tekenen en schrijven op alle inhoud die wordt weergegeven, zonder dat dit van invloed is op het werk achter de oorspronkelijke laag. Na bewerken wordt alles met een simpele actie bewaard als PDF en naar alle aangesloten gebruikers verstuurd.

  Beeldbewerking

  Voor gebruikers die veel met beeld werken, biedt de Flip ook een uitkomst. Afbeeldingen kunnen worden geselecteerd, uitgesneden, verkleind, uitgeknipt en zelfs vrijgemaakt worden. Delen van de ene afbeelding kunt u over de andere afbeelding heen plaatsen, zodat hele nieuwe beelden ontstaan.

  Scrollen en beveiligen

  Samsung Flip heeft tot 20 pagina's schrijfruimte per rol, zodat gebruikers naadloos door pagina's kunnen bladeren. Bovendien zorgt de Flip ervoor dat vertrouwelijke vergaderinformatie in de juiste handen blijft. Het versterkte vergrendelingssysteem stelt gebruikers in staat om gevoelige inhoud uit het zicht te beschermen.

  Meerdere verbindingsmogelijkheden

  Gebruikers worden ondersteund door de veelzijdige verbindingsopties van de Flip. USB, HDMI, NFC en schermuitwisselingsmogelijkheden maken optimale samenwerking mogelijk en bieden interactieve inhoudzichtbaarheid, notatie en delen. De Flip biedt ook een optionele lade als een krachtigere connectiviteitsuitbreiding.

  Touch Out Control

  Met de touch-outfunctionaliteit kunnen gebruikers hun persoonlijke apparaten synchroniseren met de Samsung Flip, waardoor content in realtime kan worden gedeeld en beheerd. Alle wijzigingen die op het Flip-display worden aangebracht, worden op het aangesloten apparaat gespiegeld en omgekeerd, voor een efficiënte samenwerking.

  Verbindt vanaf elke locatie

  Met de Samsung Flip kunnen gebruikers hun pc op afstand op het bord aansluiten, wat betekent dat elke vergadering zonder pc kan worden gestart om vertragingen te voorkomen en de efficiëntie te waarborgen. Een Bluetooth-toetsenbord, muis en luidspreker kunnen ook worden aangesloten op de Flip, waardoor een handige vergaderomgeving ontstaat.

  Scherm delen

  Gebruikers kunnen content op Samsung Flip in realtime projecteren op een ander groot digitaal scherm, met behulp van een Wi-Fi-netwerk of een HDMI out-verbinding. Zelfs wanneer de gebruiker verbonden is met een persoonlijk apparaat, kan het Flip-display worden gedeeld. Deze functie is ideaal voor grote vergaderomgevingen en levert informatie aan een groter publiek.

  Content delen

  Na elke vergadering kunnen gebruikers de output verspreiden onder alle deelnemers en collega's, waardoor de frustratie die traditioneel wordt geassocieerd met handgeschreven vergadernotities wordt weggenomen. Belangrijke gesprekken en inhoud worden in de Flip in realtime opgeslagen en zijn eenvoudig te delen via mobiele en digitale kanalen.

  Uitgebreide specificaties van de Samsung Flip 2

  Uitgebreide specificaties van de Samsung Flip 2 WM55R in PDF 

  Voor- en nadelen van de Samsung Flip 2 WM55R

  Maak van elke ruimte een presentatieruimte.
  Veelzijdige connectiviteit mogelijk.
  In tegenstelling tot de Flip 1 werkt de Flip 2 wel met Excel.
  Eenvoudig navigeren door content (swipen).
  Content te beveiligen met wachtwoord.
  Samenwerken in de cloud vanaf elke locatie.
  Draadloos presenteren vanaf elk device.
  Touch back en annotatie functionaliteit.
  Wordt zonder standaard geleverd.

  Meegeleverd in doos

  - Samsung Flip WM55R
  - Samsung STN-WM55R
  - Stroomkabel
  - HDMI kabel
  - USB kabel
  - 2 pennen voor whiteboard
  - Snelstartgids
  - Software (CD)
  - Gebruikershandleiding (CD)
  - Garantiekaart

  Garantie

  3 jaar fabrieksgarantie

  Productspecificaties

  Formaat in inches:
  65
  Beeldschermtype:
  ELED
  Panel-technologie:
  ELED
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  UHD (3840x2160)
  Helderheid in cd/m2:
  350 cd/m²
  Responstijd in ms:
  8 ms
  Contrastverhouding:
  4000:1
  Roteerbaar in °:
  Kijkhoek horizontaal in °:
  178°
  Kijkhoek verticaal in °:
  178°
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Touchscreen Monitor
  Algemeen
  Merk:
  Samsung
  Typenummer:
  WM65E
  Garantie display:
  3 jaar
  Design

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking