Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Productomschrijving

  Sony VPL-FHZ120L

  Sony's VLP-FHZ120L is een installatie beamer met een enorme lichtsterkte. Beelden worden voor een groot publiek in een fantastische beeldkwaliteit geprojecteerd, op schermen tot een enorme 15 meter diagonaal. Met de laserdiode heeft u met weinig onderhoud heel lang plezier van deze beamer. Mocht u de zwarte variant van de beamer prefereren, dan raadt beamerexpert u de VLP-FHZ120BL aan.

  Beeldkwaliteit

  De Sony ...

  Sony VPL-FHZ120L

  Sony's VLP-FHZ120L is een installatie beamer met een enorme lichtsterkte. Beelden worden voor een groot publiek in een fantastische beeldkwaliteit geprojecteerd, op schermen tot een enorme 15 meter diagonaal. Met de laserdiode heeft u met weinig onderhoud heel lang plezier van deze beamer. Mocht u de zwarte variant van de beamer prefereren, dan raadt beamerexpert u de VLP-FHZ120BL aan.

  Beeldkwaliteit

  De Sony VPL-FHZ120L projecteert middels de 3LCD techniek, waar rood, blauw en groen elk hun eigen lcd beeldgenerator chip toegewezen krijgen, wat voor mooie natuurlijke kleuren zorgt. De drie resulterende beelden worden door middel van een prisma samengevoegd, waarna het beeld door lens wordt gestuurd. De WUXGA resolutie zorgt ervoor dat er geen detail van de projectie verloren gaat. Sony's beeldtechnologie zorgt voor rijke kleuren en scherpe details. De projectie wordt continu gekalibreerd om de kleuren consistent te houden, voor langere duur van de projectie. Met een gigantische 12,000 ANSI lumens is deze installatie projector ideaal voor auditoriums en conferentie zalen.

  Laserlichtbron

  De VPL-F serie van Sony wordt ook met een reguliere kwiklamp geleverd, maar de FHZ120L beschikt over een laserdiode lichtbron. Daarom is deze beamer duurder in aanschaf, wat ruimschoots wordt terugverdiend door zijn veel langere levensduur. De afwezigheid van kwik is verder veel milieuvriendelijker. Bovenop die voordelen is een contrastratio van maar liefst 500.000:1 mogelijk. Dit tot gevolg dat kleuren duidelijker en realistischer te onderscheiden zijn, waardoor details in de projecties beter tot uiting komen. Laserbeamers hebben verder een kortere opstarttijd dan conventionele beamerlampen. 

  Lens Shift

  Lens shift technologie is ontwikkeld om het beeld op het scherm te verplaatsen, zonder de beamer zelf te bewegen. Het scheef installeren van de beamer wordt hiermee voorkomen, waardoor keystone correcties niet nodig zijn wat de kwaliteit van het beeld ten gunste komt. De lens shift van deze beamer is tot 100% verticaal en 57% horizontaal1, wat betekent dat het beeld een volledige beeldhoogte omhoog/omlaag geschoven kan worden. Een plafondbeugel om de beamer op te hangen kan hierdoor kleiner worden uitgevoerd, waardoor het publiek hoog in de zaal nog een prima beeld heeft op het scherm. 

  Installatie en Connectie

  De projector is aan te sluiten door middel van een breed scala aan connectie mogelijkheden, waaronder VGA, HDMI en DVI. Daarnaast is de beamer uitgerust met HDBaseTTM, wat ervoor zorgt dat de bekabelingsvereisten worden vereenvoudigd en het vermindert de complexiteit van de installatie. U bespaart hierdoor tijd en kosten. Niet-gecomprimeerde Full HD video-, audio-, netwerk- en besturingsopdrachten kunt u via een CAT-kabel tot over een lengte van maximaal 100 meter zonder signaalverlies versturen.

  Andere uitvoeringen

  De FHZ120L wordt zonder lens geleverd. De lens is eenvoudig te verwisselen, waardoor u altijd de best passende installatie bij uw ruimte heeft. De lenzen staan hieronder bij gerelateerde producten. Alternatieven in de Sony VPL-F serie bieden conventionele lampen, lagere lichtsterktes of lagere resoluties. De VPL-FHZ90 bijvoorbeeld is exact dezelfde uitvoering, maar dan met een lagere lichtsterkte. 

  Voor- en nadelen van de Sony VPL-FHZ120L
   Gigantische 12.000 ANSI Lumens helderheid, geschikt voor grote zalen.
   Installatiegemak door uitgebreide gemotoriseerde lens-shift en zoom.
   Handige aansluiting inclusief HDBaseTTM
   Onderhouds- en milieuvriendelijke laserlichtbron met een enorm contrast. 
   Full HD WUXGA resolutie.
   Intelligente beeldtechnieken voor consistente en rijke kleuren.

   Geen lens meegeleverd.
   Geen ingebouwde speakers.
   Geen 3D functie. 

  Uitgebreide specificaties van de laser beamer

  Uitgebreide specificaties van de Sony FPL-FHZ120L in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Sony VPL-FHZ120L
  - Stroomkabel
  - Afstandsbediening met batterijen
  - Snelstartgids

  1afhankelijk van lens

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1920 x 1200 WUXGA
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:10
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  12000 ANSI lumen
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  3LCD
  Kenmerken voor plaatsing
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:
  Gemotoriseerd
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:
  De verhouding tussen de breedste en smalste projectieafstand die de beamer kan bereiken terwijl hij nog steeds een scherp en correct geproportioneerd beeld levert.
  Zoomverhouding:
  afhankelijk van lens
  Lichtbron
  Branduren geven aan hoe lang de lichtbron, zoals een lamp of led, naar verwachting meegaat voordat deze moet worden vervangen. Het wordt uitgedrukt in uren. De lichtbron van een laser kan niet worden vervangen.
  Branduren (gemiddeld):
  20000
  Smart functies

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking