Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Productomschrijving

  Sony VPL-VW290ES/WDe Sony VPL-VW290ES/W brengt entertainment tot leven met 4K HDR-beeldkwaliteit in elke woonruimte. Met de VPL-VW290ES kunt u optimaal profiteren van de nieuwste content met indrukwekkende scherpte en levendige kleuren, of u nu sport kijkt, van films geniet of games speelt. De Dynamic HDR Enhancer verwerkt HDR-inhoud frame per frame om een verbluffend contrast te leveren, waardoor heldere scènes helderder en donkere scènes donkerder worden, voor de ultieme HDR-ervaring. Son...

  Sony VPL-VW290ES/W

  De Sony VPL-VW290ES/W brengt entertainment tot leven met 4K HDR-beeldkwaliteit in elke woonruimte. Met de VPL-VW290ES kunt u optimaal profiteren van de nieuwste content met indrukwekkende scherpte en levendige kleuren, of u nu sport kijkt, van films geniet of games speelt.

  De Dynamic HDR Enhancer verwerkt HDR-inhoud frame per frame om een verbluffend contrast te leveren, waardoor heldere scènes helderder en donkere scènes donkerder worden, voor de ultieme HDR-ervaring. Sony's geavanceerde SXRD-paneeltechnologie biedt rijke, inktzwarte zwarttinten en heldere bewegingen en vloeiende beelden in de bioscoop. Hoge warmte- en lichtbestendigheid zorgt ook voor een spectaculair hoge en stabiele helderheid.

  De VPL-VW290ES analyseert elke pixel van elk beeld en maakt vervolgens gebruik van pattern-matching algoritmes die in de loop van jaren van filmproductie zijn ontwikkeld om de scherpte te verbeteren zonder de digitale beeldruis te vergroten, terwijl de Motionflow-technologie frames toevoegt om onscherpte te verminderen, terwijl de helderheid behouden blijft. Dit zorgt voor vloeiende en heldere bewegingen, zelfs in 4K en dit is met name ideaal voor het kijken naar sport.

  Voor- en nadelen van de Sony VPL-VW290ES/W

   4K Resolutie voor scherpe en gedetailleerde beelden. 
  De geavanceerde SXRD-paneeltechnologie voor digitale bioscoopprojectoren.
  Exclusieve Reality Creation-technologie analyseert beelden tot op pixelniveau.
  HDR-compatibiliteit: elk beeld komt tot leven.
  Motionflow ™ voor vloeiende en heldere bewegingen.
  Gemotoriseerde zoomlens en brede lens-shift.
   Hoog 350.000:1 contrast voor een realistische kleurenweergave. 
  Geniet van tot wel 6000 uur kijktijd (in lage modus) met een duurzame lamp. 
   Lensshift en 4 hoeken correctie voor optimale afstelling van het beeld.
  Beeld verbeterende technieken voor een soepel beeld en realistische kleuren. 
   Gemotoriseerde lensfuncties voor makkelijke installatie en aanpassing. 
  Met een lichtsterkte van 1500 lumen zal de ruimte verduisterd moeten worden.

  Meegeleverd in doos

  - Sony VPL-VW290ES/W
  - Stroomkabel
  - Afstandsbediening met batterijen
  - Snelstartgids
  - Gebruikershandleiding (CD)

  Garantie

  U krijgt 3 jaar garantie op de home cinema beamer. Bestel hier de reservelamp voor de Sony VPL-VW290.

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  4096 x 2160 DCI 4K
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  1500 ANSI lumens
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  100.000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  SXRD
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Gaming, Fotoclub, Sport en Films, Thuisbioscoop
  Kenmerken voor plaatsing
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:
  Gemotoriseerd
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:
  De verhouding tussen de breedste en smalste projectieafstand die de beamer kan bereiken terwijl hij nog steeds een scherp en correct geproportioneerd beeld levert.
  Zoomverhouding:
  2.06:1
  De mogelijkheid om de positie van de beamerlens verticaal en/of horizontaal aan te passen. Hierdoor kan het beeld op het scherm worden gecentreerd of op een ander deel van het projectieoppervlak worden gericht zonder de beamer zelf te verplaatsen.
  Lens shift:
  De mogelijkheid om de scherpte van het geprojecteerde beeld aan te passen door de lens van de beamer te focussen.
  Focus:
  Gemotoriseerd
  Lichtbron

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking