Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Bekijk de video

  Productomschrijving

  Sony VPL-VZ1000ESDe Sony VPL-VZ1000ES onderscheidt zich van de andere Ultra Short Throw (UST) beamers in ons assortiment door zijn Native 4K Ultra HD resolutie (4096x2160 pixels). Waar andere 4K beamers pixelshifting gebruiken of via meerdere XPR chips projecteren, behaalt de VZ1000ES de volledige Native 4K resolutie via Sony's LCos SXRD paneel. Dankzij de 2.500 ANSI Lumen laserdiode projecteer je in een verlichte ruimte tot wel 2 meter breed en in een verduisterde thuisbioscoop tot zelfs 2...

  Sony VPL-VZ1000ES

  De Sony VPL-VZ1000ES onderscheidt zich van de andere Ultra Short Throw (UST) beamers in ons assortiment door zijn Native 4K Ultra HD resolutie (4096x2160 pixels). Waar andere 4K beamers pixelshifting gebruiken of via meerdere XPR chips projecteren, behaalt de VZ1000ES de volledige Native 4K resolutie via Sony's LCos SXRD paneel. Dankzij de 2.500 ANSI Lumen laserdiode projecteer je in een verlichte ruimte tot wel 2 meter breed en in een verduisterde thuisbioscoop tot zelfs 2,60 meter breed. Sony's Z-Phosphor laser is behoorlijk onderhoudsvrij en staat garant voor 20.000 uur kijkplezier.

  De Sony VPL-VZ1000ES kan op een tv meubel bij de muur geplaatst worden, maar ook aan het plafond opgehangen worden. De Ultra Short Throw lens maakt het mogelijk om al 2,5 meter breed te projecteren als de lens (bovenop de behuizing) op slechts 40 cm van het scherm staat. Wij raden bij UST beamers altijd een projectiescherm aan, omdat eventuele oneffenheden op de muur bij projecties op korte afstanden al snel het beeld aantasten. De kleine horizontale en verticale lens shift bieden enige hulp met de uitlijning van het beeld, maar voor een strakke projectie is het vooral belangrijk dat je de beamer waterpas neerzet danwel ophangt.

  Voor- en nadelen van de Sony VPL-VZ1000ES

  Native 4K-helderheid met meer dan vier keer de resolutie van Full HD.
  Laserfosforlichtbron levert verbluffende beelden.
  Laat uw publiek niet wachten tot de show begint met snelle start functie.
  Dankzij Ultra Short Throw past de display-apparatuur perfect in elk kamerinterieur.
  TRILUMINOS ™ -display voor een breed, bioscoopachtig kleurengamma.
  De VPL-VZ1000ES kan grote, gedetailleerde 4K-beelden tot 120 inch.
  Automatische kalibratie zorgt zonder moeite voor fantastische foto's.
  Toekomstbestendige ondersteuning voor de nieuwste HDMI-standaarden.
  Geen HDMI kabel meegeleverd.

  Uitgebreide specificaties

  Uitgebreide specificaties van de Sony VPL-VZ1000ES

  Meegeleverd in de doos

  - Sony VPL-VZ1000ES
  - Netsnoer
  - Afstandsbediening
  - Gebruikershandleiding
  - Garantieverklaring
  - Reinigingsdoekje

  Garantie

  De beamer heeft 2 jaar pick up en repair garantie op onderdelen en 2 jaar of 20.000 uur op de lichtbron, welke het eerst bereikt is.

  Productspecificaties

  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  3840 x 2160 4K UHD
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  2500 ANSI lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  3000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  RGBB LED
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Thuisbioscoop
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  0.233:1
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De hoeveelheid verschillende kleuren die de beamer kan produceren. Een hoger aantal kleuren betekent over het algemeen een grotere kleurnauwkeurigheid en een meer realistische kleurweergave.
  Aantal kleuren:
  1,07 miljard kleuren
  De mogelijkheid om de positie van de beamerlens verticaal en/of horizontaal aan te passen. Hierdoor kan het beeld op het scherm worden gecentreerd of op een ander deel van het projectieoppervlak worden gericht zonder de beamer zelf te verplaatsen.
  Lens shift:
  Vertical: +/-6 % , Horizontal: +/-3 %
  De mogelijkheid om de scherpte van het geprojecteerde beeld aan te passen door de lens van de beamer te focussen.
  Focus:
  x 1.02
  Lichtbron:
  Laser

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking