Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Productomschrijving

  Sony VPLL-Z4111

  Sony VPLL-Z4111 is een short throw zoomlens die is ontworpen voor Sony VPL-FHZ131 en VPL-FHZ91 projectoren. De lens biedt een throw ratio van 1.3-1.96:1 en een zoom ratio van 1,0-1,2:1, zodat gebruikers de grootte van hun projectiebeeld kunnen aanpassen zonder de projector te hoeven verplaatsen. 

  De Sony VPLL-Z4111-lens is ideaal voor gebruik in omgevingen waar de ruimte beperkt is of waar gebruikers grote beelden op korte afstand moeten projecteren. De lens wordt vaak gebruikt in directiekamers, klaslokalen en kleine auditoria. De lens heeft een hoogwaardige constructie met geavanceerde lenscoatings die ghosting en flare minimaliseren en zorgen voor heldere en scherpe beelden.

  Voor- en nadelen van de Sony VPLL-Z4111

  Vervangbare Lens voor projectoren tot 20.000 Lumen
  Verbeterde lensverschuiving - biedt een grotere lensverschuiving voor 1080p.


  Meegeleverd in doos

  - Sony VPLL-Z4111

  Garantie

  U krijgt 1 jaar garantie op de Sony VPLL-Z4111.


  De projectieafstand bepalen

  De VPLL-Z4111 heeft een projectieverhouding van 1.3:1 tot 1.96:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 1,30 tot 1,96 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 2,60 en 3,92 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  Productspecificaties

  Lens
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  1.3:1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  1.96:1
  Algemeen
  Merk:
  Sony
  Typenummer:
  VPLL-Z4111
  EAN nummer:
  027242913769
  Gewicht en omvang
  Hoogte:
  14.3 cm
  Breedte:
  15.8 cm
  Diepte:
  26.6 cm
  Bij het kiezen van een beamer is het belangrijk om het gewicht in overweging te nemen, afhankelijk van het beoogde gebruik. Voor draagbaarheid en flexibiliteit kan een lichtere beamer de voorkeur hebben, terwijl voor permanente installaties het gewicht mogelijk minder kritiek is.
  Gewicht:
  3.3 kg

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking