Thuiswerken

In deze tijd waarin veel mensen (moeten) thuiswerken, heeft u baat bij de juiste tools om zo goed mogelijk te kunnen communiceren en samen te werken met uw collega’s, klanten en leveranciers. Behalve de juiste software is de juiste hardware van essentieel belang om zo goed mogelijk te kunnen thuiswerken.

De juiste hardware

Bij thuiswerken komen een aantal zaken kijken. Allereerst is een goedwerkende computer of laptop noodzakelijk voor de e-mail, tekstverwerking, administatieve werkzaamheden en meer. In tijden waarin we langdurig moeten thuiswerken - denk aan een pandemie -is het fijn als men ook op een professionele wijze met collega's, leveranciers en klanten kan communiceren. Een goede webcam, videocamera en producten voor (video)vergaderen zijn vandaag de dag ook onmisbaar.

Welke producten zijn er?

Afhankelijk van uw situatie, gaat u de juiste producten zoeken en bestellen. Er kan onderscheid worden gemaakt in de producten voor de volgende toepassingen:

  • Videovergaderen
  • Vergaderruimtes
  • Bureauoplossingen
  • Webcams
  • Headsets

 

Videoconferencing

Voor videoconferencing, ook wel videovergaderen of conferencecalls genoemd, heeft u een ruime keuze uit losse producten voor individueel gebruik, kleine ruimtes, middelgrote ruimtes en grote ruimtes. Er zijn zowel losse producten als complete sets verkrijgbaar.

Bekijk hier ons assortiment voor videoconferencing

Vergaderruimtes

Voor vergaderruimtes zijn er producten om te kunnen communiceren met o.a. Microsoft Teams, Google Meet, Zoom Rooms, Tap en Smart Dock.

Bureauoplossingen

Wilt u videogesprekken kunnen voeren vanaf elke werkruimte? Met de juiste hardware kunt u vanaf uw werkplek op kantoor en thuis op een professionele wijze communiceren. Dit kan alleen audio zijn maar ook video.

Webcams

Wanneer u over software beschikt waarmee u kunt videobellen, zoals Facetime van iOS of Skype van Microsoft, is een goede webcam een must. Er wordt onderscheid gemaakt in webcams voor thuis gebruik en webcams voor zakelijk gebruik. Daarnaast is er keuze uit Full HD of Ultra HD camera's en is er verschil in zoomcapaciteit, het wel of niet kunnen pannen en kantelen van de camera en de gezichtshoek (hoe groter hoe meer personen in beeld kunnen).

Bekijk hier ons assortiment webcams

Headsets

Wilt u handsfree kunnen (video) bellen met 100% focus op het gesprek? Dan is een headset een absolute must. Er zijn bekabelde headsets, draadloze headsets en complete headsets verkrijgbaar.

Bekijk hier ons assortiment headsets

Over de auteur


Ik ben verantwoordelijk voor de inhoud van de webshop. Dit betekent dat ik het assortiment up-to-date houd door nieuwe producten te importeren of handmatig aan te maken. Dit omhelst de productafbeeldingen, teksten en seo. Ik overleg met externe partijen over (nieuwe) functionaliteit en hoe deze het beste te implementeren is (een productfeed bjivoorbeeld). Daarnaast schrijf ik pagina's waarmee wij onze klanten kunnen informeren en adviseren over de aankoop van een of meerdere producten.

Vince Balk

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x