Type beamerlamp

Hoe vind ik het type van mijn beamer of beamerlamp?

Aan de hand van een afbeelding laten we zien waar u het type van uw beamerlamp kunt vinden. Ook laten wij u zien waar het type en het serienummer van de beamer staat. Uiteraard zijn dit slechts voorbeelden en verschilt dit per type beamer en per type beamerlamp.

Het type van uw beamerlamp

Het type van uw beamerlamp kunt u op de lampmodule vinden. U dient hiervoor eerst de beamerlamp module uit uw beamer te halen. Hoe u uw beamerlamp eruit kunt halen, kunt hier lezen: uw projectorlamp installeren.

In dit voorbeeld maken we gebruik van een Sony beamerlamp module:

Beamerlamp type

Het type van uw beamer

Hieronder een voorbeeld voor een Infocus beamer:

Type beamer

Het typenummer van uw beamer vindt u vaak aan de onderkant van de beamer onder het merklogo. Indien uw beamer is opgehangen aan het plafond, kunt u het typenummer erg lastig zien. Maak daarom gebruik van onze handige stickers. Plak een van deze stickers op een makkelijk zichtbare plek van uw beamer, zo heeft u bij problemen en het vervangen van uw beamerlamp altijd ons nummer bij de hand.

Na uw eerste bestelling  staat u namelijk bij ons in het systeem en met behulp van uw bedrijfsnaam, kunnen wij gemakkelijk al uw gegevens erbij pakken. Hierdoor hoeft u geen beamertype en merk meer aan ons door te geven, wanneer u op zoek bent naar een nieuwe beamerlamp. 

Ook kunt u inloggen op onze website en kunt u uw oude bestellingen bekijken. Zo kunt u ook gemakkelijk een vervolgbestelling aanmaken.

Wilt u van ons dit soort stickers ontvangen, neem dan even contact met ons op.

Komt u er zelf niet uit, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op +31(0)23-5517909.

U weet uw beamertype of beamerlamptype en u wilt gelijk een beamerlamp bestellen, ga dan naar de beamerlampen.

Mochten er vragen zijn of wilt u gewoon direct contact, bel dan met  +31(0)23-5517909, gebruik onze live chat button of stuur een e-mail naar de beamerlampen expert.

Terug naar vorige pagina

Tags: Type beamer, Onderdelen beamerlamp, Risico met niet originele beamerlampen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x