Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Bekijk de video

  Productomschrijving

  Viewsonic Χ1000-4ΚDe ViewSonic X1000-4K is een ultrasnelle LED-projector die gebruikers in staat stelt om hem op een afstand van een scherm of muur te plaatsen en een beeld tot 100 inch te projecteren. Met 2.200 LED lumen aan helderheid, gemotoriseerde focus en een ingebouwde Harmon Kardon-geluidsbalk levert de X1000-4K een echte all-engrossing big screen-ervaring. De X1000-4K is voorzien van een geïntegreerde Smart TV-interface die zorgt voor eenvoudige streaming van televisieprogramma'...

  Viewsonic Χ1000-4Κ

  De ViewSonic X1000-4K is een ultrasnelle LED-projector die gebruikers in staat stelt om hem op een afstand van een scherm of muur te plaatsen en een beeld tot 100 inch te projecteren. Met 2.200 LED lumen aan helderheid, gemotoriseerde focus en een ingebouwde Harmon Kardon-geluidsbalk levert de X1000-4K een echte all-engrossing big screen-ervaring. De X1000-4K is voorzien van een geïntegreerde Smart TV-interface die zorgt voor eenvoudige streaming van televisieprogramma's, films en content van populaire media-aanbieders. Levendige beeldkwaliteit en krachtige geluidskwaliteit zorgen voor een uitgebreid home entertainmentpakket.

  Voor- en nadelen van de Viewsonic Χ1000-4Κ

  4k Ultra HD resolutie (3840x2160 pixels) en HDR support.
  Levensduur van 30.000 uur door LED diode met 2.400 LED Lumen.
  Geïntegreerde Aptoide Smart TV met Amazon Alexa & Google Assistant.
  Projecteer al 2 meter breed bij een lensafstand van 50 cm.
  Ingebouwde 2x 20 Watt soundbar van Harmon Kardon.
  Geen native 4k.

  Meegeleverd in doos

  - Viewsonic Χ1000-4Κ
  - Afstandsbediening
  - Snelstart gids
  - Stroomkabel
  - USB-C kabel

  Garantietermijn

  U krijgt 3 jaar garantie op de X1000 beamer.

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  3840 x 2160 4K UHD
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  2400 ANSI lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  3.000.000 :1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  LED
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Thuisbioscoop
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  0.25:1
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:
  1 x
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:
  De verhouding tussen de breedste en smalste projectieafstand die de beamer kan bereiken terwijl hij nog steeds een scherp en correct geproportioneerd beeld levert.
  Zoomverhouding:

  Reviews

  4 / 5Gebaseerd op 1 reviews
  • 4 / 5
   Gepost door: Joëlle op 8 Januari 2024

   Mooie beamer, stelt vanzelf scherp afhankelijk van de afstand tot de muur. Goeie kleurechtheid, zelfs als je achtergrond...

   Mooie beamer, stelt vanzelf scherp afhankelijk van de afstand tot de muur. Goeie kleurechtheid, zelfs als je achtergrond niet netjes effen wit is. Goede lichtsterkte maar beter resultaat als je het echt goed donker maakt.

   • +niet al te luid
   • +goede beeldkwaliteit
   • +goede lichtsterkte
   • -scherm moet eerst aan om als soundbar te gebruiken
  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking