Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Productomschrijving

  Viewsonic LS800HD

  Helder en veelzijdig voor elke professionele installatie, de ViewSonic® LS800HD 1080p laserprojector levert alles wat u nodig heeft voor grote schermen in grote zalen.
  Met 5.000 lumen geavanceerde hoge helderheid, 100.000:1 contrastverhouding en tot 30.000 uur levensduur van de lichtbron, is deze projector ideaal voor auditoria, collegezalen, grote bestuurskamers, gebedshuizen en nog veel meer.

  Dankzij de SuperColor™-technologie...

  Viewsonic LS800HD

  Helder en veelzijdig voor elke professionele installatie, de ViewSonic® LS800HD 1080p laserprojector levert alles wat u nodig heeft voor grote schermen in grote zalen.
  Met 5.000 lumen geavanceerde hoge helderheid, 100.000:1 contrastverhouding en tot 30.000 uur levensduur van de lichtbron, is deze projector ideaal voor auditoria, collegezalen, grote bestuurskamers, gebedshuizen en nog veel meer.

  Dankzij de SuperColor™-technologie komt inhoud tot leven met boeiende kleuren, scherpe afbeeldingen en verbluffende video's, ongeacht de omgeving.
  Deze topprestatie is ook gemakkelijk te implementeren en te beheren met zijn brede 1,65x optische zoom, verticale/horizontale keystone, 4-hoekaanpassing en een verticale/horizontale lensverschuivingsfunctie die extreme flexibiliteit biedt in zelfs de meest uitdagende installaties.

  Dankzij de ingebouwde HDBT-ontvanger kan de projector ongecomprimeerde HD-video en -audio ontvangen vanaf een afstand van meer dan 200 meter via een netwerkkabel. Bovendien zorgen de 360-graden kantelhoekprojectie, portretmodus en 24/7 werking voor extreme montageflexibiliteit.

  De ViewSonic® LS800HD is de ideale 1080p-laserprojector voor professionele installaties, grote zalen, en zakelijke en educatieve omgevingen.

  Voor- en nadelen van de Viewsonic LS800HD

   Heldere projecties met Full-HD resolutie.
   Breed kleurenbereik door fosfortechnologie. 
  Visuele functies zijn voor gebruik in grote zalen, zakelijke en educatieve omgevingen
   Zeer hoog kleurencontrast van 100.000:1.
  Ondersteunt de meeste mediaspelers met ingangsopties zoals HDMI, USB en meer
  Lange levensduur tot 30.000 uur doorduurzame fosforlichtbron.
   Beamerbeugel niet bijgeleverd.

  Uitgebreide specificaties van de Laser beamer

  Uitgebreide specificaties van de Viewsonic LS800HD in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Viewsonic LS800HD
  - Stroomkabel
  - VGA kabel
  - Afstandsbediening

  Garantie

  3 jaar garantie op de educatieve beamer en 12 maanden op de lichtbron.

  De projectieafstand bepalen

  De LS800HD heeft een projectieverhouding van 1.2:1 tot 1.9:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 1,20 tot 1,90 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 2,40 en 3,80 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1920 x 1080 Full HD
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  5000 ANSI lumen
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  DLP
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Vergaderen, Presenteren
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  1.2:1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  1.9:1
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:
  De hoeveelheid verschillende kleuren die de beamer kan produceren. Een hoger aantal kleuren betekent over het algemeen een grotere kleurnauwkeurigheid en een meer realistische kleurweergave.
  Aantal kleuren:
  1,073 miljard kleuren
  Lichtbron

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking