Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Productomschrijving

  Viewsonic LS830De Viewsonic LS830 is een ultra short throw laser projector met 4500 ANSI lumens en Full HD resolutie. Dankzij de laser technologie heeft de lichtbron een levensduur tot 20.000 brnaduren wat zorgt voor lage onderhoudskosten op lange termijn. Met 1920x1080 Full HD-resolutie en 4.500 ANSI Lumens helderheid is de ViewSonic LS830 Laser Projector de ideale oplossing voor high-end retail en luxe commercieel gebruik.Met een ultrakorte 0,23:1 throw ratio kan de LS830 op slechts enkele ...

  Viewsonic LS830

  De Viewsonic LS830 is een ultra short throw laser projector met 4500 ANSI lumens en Full HD resolutie. Dankzij de laser technologie heeft de lichtbron een levensduur tot 20.000 brnaduren wat zorgt voor lage onderhoudskosten op lange termijn. Met 1920x1080 Full HD-resolutie en 4.500 ANSI Lumens helderheid is de ViewSonic LS830 Laser Projector de ideale oplossing voor high-end retail en luxe commercieel gebruik.

  Met een ultrakorte 0,23:1 throw ratio kan de LS830 op slechts enkele centimeters van een muur of scherm worden geplaatst om een ​​groot beeld te projecteren. De zeer hoge contrastverhouding en een zuivere laserlichtbron geven een superieure beeldkwaliteit in vergelijking met andere projectoren.

  Laser fosfor technologie

  In tegenstelling tot traditionele lampprojectoren, is de LS830 ontworpen met een laserfosfor-lichtbron die vrijwel onderhoudsvrij gebruik biedt voor lagere onderhoudskosten.

  Lange levensduur

  De laserlichtbron biedt 20.000 uur onderhoudsvrije bediening en levert betrouwbare prestaties voor de lange termijn, zonder dat de helderheid in loop van tijd achteruitgaat, zodat uw installaties altijd levendig zijn.

  Hoge helderheid

  Deze projector is uitgerust met 4.500 ANSI-lumen en produceert gegarandeerd beelden met ultrahoge helderheid die zelfs de grootste ruimtes met veel omgevingslicht gemakkelijk kunnen verwerken.

  Flexibel inzetbaar door ultra-short throw

  De 0.23:1 ultra-short throw lens zorgt voor een eenvoudige en flexibele opstelling. Als u deze op 21 cm van een muur plaatst, projecteert u een 100-inch afbeelding terwijl de aanwezigheid van de projector discreet blijft.

  Breed kleurenbereik 
  Laserfosfortechnologie biedt een breed kleurenbereik, wat zorgt voor een hoge helderheid en precisiedetail met diepere, rijkere kleuren.

  Zeer hoog kleurencontrast

  Met een hoge contrastverhouding van 100.000: 1 zijn zelfs de kleinste kleurnuances verbeterd - een belangrijk kenmerk voor het leveren van superscherpe beelden.

  Voor- en nadelen van de Viewsonic LS830

   Flexibel inzetbaar dankzij ultra-short throw projectie.
   Heldere projecties met Full-HD resolutie.
   Breed kleurenbereik door fosfortechnologie. 
   Zeer hoog kleurencontrast van 100.000:1.
   Lange levensduur tot 20.000 uur door lasertechnologie.
   Beamerbeugel niet bijgeleverd.

  Uitgebreide specificaties van de Laser beamer

  Uitgebreide specificaties van de Viewsonic LS830 in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Viewsonic LS830
  - Stroomkabel
  - VGA kabel
  - HDMI kabel
  - Afstandsbediening met batterijen
  - Snelstartgids (gids & CD)

  Garantie

  3 jaar garantie op de educatieve beamer en 12 maanden op de lichtbron.

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1920 x 1080 Full HD
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  4500 ANSI lumen
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  DLP
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  0.23:1
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:
  Lichtbron
  Branduren geven aan hoe lang de lichtbron, zoals een lamp of led, naar verwachting meegaat voordat deze moet worden vervangen. Het wordt uitgedrukt in uren. De lichtbron van een laser kan niet worden vervangen.
  Branduren (gemiddeld):
  15000
  De ECO-modus is een energiebesparende modus op veel beamers. In deze modus wordt over het algemeen de helderheid van de lichtbron verminderd om energie te besparen en de levensduur van de lichtbron te verlengen.
  Branduren (gemiddeld) in ECO-Modus:
  20000
  Smart functies
  Een beamer met ingebouwde wifi kan draadloos verbinding maken met een wifi-netwerk. Dit maakt het mogelijk om de beamer in hetzelfde lokale netwerk als andere apparaten te plaatsen, zoals smartphones, tablets, computers en routers.
  Wifi ingebouwd:
  Algemeen

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking