Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Productomschrijving

  Viewsonic Pro8530HDL

  De Pro8530HDL is de perfecte oplossing voor projecties in grote ruimtes. Met de centrale lens, verborgen motor, en verstelbare projectie dankzij lens shift, 1,6x optische zoom en keystone correctie, kan deze beamer in overal ingezet worden. 

  Verticale Lens Shift

  Deze knop regelt de lens shift-functie eenvoudig voor verticale aanpassingen zonder verlies van optische kwaliteit. Deze functi...

  Viewsonic Pro8530HDL

  De Pro8530HDL is de perfecte oplossing voor projecties in grote ruimtes. Met de centrale lens, verborgen motor, en verstelbare projectie dankzij lens shift, 1,6x optische zoom en keystone correctie, kan deze beamer in overal ingezet worden. 

  Verticale Lens Shift

  Deze knop regelt de lens shift-functie eenvoudig voor verticale aanpassingen zonder verlies van optische kwaliteit. Deze functie biedt flexibele plaatsing van projectoren voor uitdagende installaties, met minder beperkingen op de locatie.

  Overal helder projecteren

  Een helderheid van 4000 ANSI Lumens garandeert heldere beelden in elke omgeving, inclusief kamers met veel omgevingslicht.

  Levensechte kleurnauwkeurigheid

  De gepatenteerde SuperColor™-technologie van ViewSonic geeft een breder kleurbereik weer dan de conventionele DLP-projectors en zorgt ervoor dat de gebruikers kunnen genieten van een meer realistische en nauwkeurige kleur projectie, in zowel lichte als donkere omgevingen, zonder aan beeldkwaliteit in te boeten.

  Geïntegreerde energiebron

  De ingebouwde energiebron zorgt ervoor dat u door middel van de USB-poort andere apparaten kunt opladen.

  Projecties eenvoudig verstelbaar

  Horizontale en verticale Keystone-correctie kan alleen symmetrische vervormde beeldproblemen oplossen. Als het gaat om niet-symmetrische kromme afbeeldingen, kan de 4-hoekscorrectie afbeeldingen goed maken.

  Voor- en nadelen van de Viewsonic Pro8530HDL

   Scherpe beelden dankzij Full-HD resolutie.
   Levensechte kleuren dankzij SuperColor technologie.
   Met veel apparaten te verbinden door 4 HDMI aansluitingen.
   Beeld gemakkelijk af te stellen met verticale Lens Shift en keystone correctie.
   Beamerbeugel niet bijgeleverd.

  Uitgebreide specificaties van de Pro8530HDL

  Uitgebreide specificaties van de Viewsonic Pro8530HDL in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Viewsonic Pro8530HDL
  - Stroomkabel
  - VGA kabel
  - Afstandsbediening met batterijen
  - Snelstartgids (gids en CD)
  - Kabel afdekkap 

  Garantietermijn

  3 jaar garantie op de beamer en 12 maanden of 1000 branduren op de beamerlamp (wat als eerste bereikt wordt).

  De projectieafstand bepalen

  De Pro8530HDL heeft een projectieverhouding van 1.07:1 tot 1.71:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 1,07 tot 1,71 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 2,14 en 3,42 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1920 x 1080 Full HD
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  5200 ANSI lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  15000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  DLP
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  1.07:1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  1.71:1
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:
  De hoeveelheid verschillende kleuren die de beamer kan produceren. Een hoger aantal kleuren betekent over het algemeen een grotere kleurnauwkeurigheid en een meer realistische kleurweergave.
  Aantal kleuren:
  1,073 miljard kleuren
  Lichtbron
  Type lichtbron:
  Lamp
  Branduren geven aan hoe lang de lichtbron, zoals een lamp of led, naar verwachting meegaat voordat deze moet worden vervangen. Het wordt uitgedrukt in uren. De lichtbron van een laser kan niet worden vervangen.
  Branduren (gemiddeld):
  2000

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking