Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Productomschrijving

  Een totaaloplossing voor schoolprojecties met de Viewsonic PS750WDe interactieve alles-in-één-oplossing bestaat uit een geintegreerde camera, kit voor wandmontage, lasergordijn module plus IR pen en vBoard voor Windows, digitale whiteboard-software, om samenwerking in de klas aan te stimuleren en installatieproblemen te voorkomen.10-puntsaanraking systeemDeze projector ondersteunt tot 10 aanraakpunten tegelijkertijd, waardoor meerdere studenten gezamenlijk op het scherm kunnen werken, met h...

  Een totaaloplossing voor schoolprojecties met de Viewsonic PS750W

  De interactieve alles-in-één-oplossing bestaat uit een geintegreerde camera, kit voor wandmontage, lasergordijn module plus IR pen en vBoard voor Windows, digitale whiteboard-software, om samenwerking in de klas aan te stimuleren en installatieproblemen te voorkomen.

  10-puntsaanraking systeem

  Deze projector ondersteunt tot 10 aanraakpunten tegelijkertijd, waardoor meerdere studenten gezamenlijk op het scherm kunnen werken, met hun vingers of met een IR-pen.

  Laserdetectie over een breed gebied

  De nieuwe lasergordijn technologie met tot 180 graden detectie kan een groter projectie-oppervlak scannen en interactief maken. Met het lasergordijn, kan de leraar een muur omzetten naar een interactief canvas voor zijn studenten.

  Uitgebreide aantekeningsfunctie voor het klaslokaal

  De vBoard voor Windows, digitale whiteboard-software, biedt gebruikers de mogelijkheid om te schrijven en te tekenen op geprojecteerde beelden, zoals documentbestanden en webpagina's. Deze functies zijn vooral handig in het klaslokaal, waar ze kunnen worden gebruikt om onderwijsactiviteiten te verbeteren en de lessen aantrekkelijker dan ooit te maken.

  Geschikt voor klaslokalen van alle maten

  De ultra-korte projectie-afstand zorgt ervoor dat er zich geen schaduwwerking voordoet tijdens uw presentaties. Doordat de projector zo dicht op het scherm geplaatst wordt is deze in elke situatie toepasbaar.

  Levensechte kleurnauwkeurigheid

  De gepatenteerde SuperColor™-technologie van ViewSonic geeft een breder kleurbereik weer dan de conventionele DLP-projectors en zorgt ervoor dat gebruikers genieten van een meer realistische en nauwkeurige kleur projectie, in zowel lichte als donkere omgevingen, zonder aan beeldkwaliteit in te boeten.

  Voor- en nadelen van de Viewsonic PS750HD

   Scherpe beelden dankzij WXGA resolutie.
   ultrakorte projectieafstand door 0.22:1 verhouding.
   Totaaloplossing voor interactieve projectie.
   10-punts touch functionaliteit met dubbele pen aanraking.
   Inclusief digitale whiteboard-software.
   Wandbeugel bijgeleverd.
   Met een typisch stroomverbruik van 410W is het geen zuinige beamer.

  Uitgebreide specificaties van de Ultra Short Throw beamer

  Uitgebreide specificaties van de Viewsonic PS750HD in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Viewsonic PS750W
  - Stroomkabel
  - VGA kabel
  - Afstandsbediening met batterijen
  - Laseraanwijzer
  - Snelstartgids
  - Gebruikershandleiding (CD)
  - Wandbeugel

  Garantie

  3 jaar garantie op de Ultra Short Throw beamer en 12 maanden of 1000 branduren op de beamerlamp (wat als eerste bereikt wordt).

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1280 x 800 WXGA
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:10
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  3300 ANSI lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  10000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  DLP
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  0.23:1
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De hoeveelheid verschillende kleuren die de beamer kan produceren. Een hoger aantal kleuren betekent over het algemeen een grotere kleurnauwkeurigheid en een meer realistische kleurweergave.
  Aantal kleuren:
  1,073 miljard kleuren
  Lichtbron
  Type lichtbron:
  Lamp
  Branduren geven aan hoe lang de lichtbron, zoals een lamp of led, naar verwachting meegaat voordat deze moet worden vervangen. Het wordt uitgedrukt in uren. De lichtbron van een laser kan niet worden vervangen.
  Branduren (gemiddeld):
  3000

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking