Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Productomschrijving

  Viewsonic PX700HDDe Viewsonic PX700HD is een 3500 ANSI lumens Full HD projector en biedt de mogelijkheid om in verlichte ruimtes te projecteren. Deze beamer komt met Viewsonic's SuperColor technologie wat zorgt voor levensechte kleurnaukeurigheid samen met een Sport stand om kleuren nog levendiger te maken. Daarnaast heeft de PX700HD een SuperEco modus wat de levensduur van de lamp kan verlengen tot 15000 uur.Overal helder projecterenEen helderheid van 3.500 ANSI Lumens garandeert heldere bee...

  Viewsonic PX700HD

  De Viewsonic PX700HD is een 3500 ANSI lumens Full HD projector en biedt de mogelijkheid om in verlichte ruimtes te projecteren. Deze beamer komt met Viewsonic's SuperColor technologie wat zorgt voor levensechte kleurnaukeurigheid samen met een Sport stand om kleuren nog levendiger te maken. Daarnaast heeft de PX700HD een SuperEco modus wat de levensduur van de lamp kan verlengen tot 15000 uur.

  Overal helder projecteren

  Een helderheid van 3.500 ANSI Lumens garandeert heldere beelden in elke omgeving, inclusief kamers met veel omgevingslicht.

  Levensechte kleurnauwkeurigheid

  De gepatenteerde SuperColor™-technologie van ViewSonic geeft een breder kleurbereik weer dan de conventionele DLP-projectors en zorgt ervoor dat de gebruikers kunnen genieten van een meer realistische en nauwkeurige kleur projectie, in zowel lichte als donkere omgevingen, zonder aan beeldkwaliteit in te boeten.

  Verschillende instellingen in kleur voor elke gelegenheid
  Ervaar de energieke sfeer in het stadion met je vrienden vanuit je huis. De Sportmodus van ViewSonic verbetert de groene kleuren op het veld bij het kijken naar sportevenementen om ze levensechter te laten voelen. De PX700HD heeft 5 kleurinstellingen:
  - Helderste modus: voor heldere omgevingen waarbij de projector op maximale helderheid moet werken.
  - Sportmodus: verbetert de groene tinten om de kleuren die op het veld worden aangetroffen realistischer te maken.
  - Standaardmodus: vertrouwde kleur vergelijkbaar met die van een pc of notebook. 
  - Gamemodus: Kleurtemperatuur die de zichtbaarheid voor gamen verbetert.
  - Filmische kleurverbeteringen die de kijkervaring verbeteren in omgevingen met donker omgevingslicht.

  3D projecties

  De HDMI aansluiting geeft u de optie om met de PX700HD 3D projecties af te beelden vanaf 3D Blu-Ray spelers en andere HDMI apparaten. 

  Voor- en nadelen van de Viewsonic PX700HD

   Scherpe beelden dankzij Full-HD resolutie.
   Langere levensduur dankzij Eco-modus.
   Ondersteunt 3D projecties.
   Heldere kleuren dankzij 22000:1 kleurcontrast.
   Meerdere kleurinstellingen voor elke gelegenheid.
   Geen ingebouwde luidsprekers.

  Uitgebreide specificaties van de PX700HD

  Uitgebreide specificaties van de Viewsonic PX700HD in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Viewsonic PX700HD
  - Stroomkabel
  - VGA kabel
  - Afstandsbediening
  - Snelstartgids

  Garantietermijn

  3 jaar garantie op de beamer en 12 maanden of 1000 branduren op de beamerlamp (wat als eerste bereikt wordt).

  De projectieafstand bepalen

  De PX700HD heeft een projectieverhouding van 1.5:1 tot 1.65:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 1,50 tot 1,65 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 3,00 en 3,30 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1920 x 1080 Full HD
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  3500 ANSI lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  22000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  DLP
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  1.5:1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  1.65:1
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:
  De hoeveelheid verschillende kleuren die de beamer kan produceren. Een hoger aantal kleuren betekent over het algemeen een grotere kleurnauwkeurigheid en een meer realistische kleurweergave.
  Aantal kleuren:
  1,073 miljard kleuren
  Lichtbron

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking