Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Productomschrijving

  DriewegluidsprekerDe 2 x 12 Watt luidsprekers van Vision zijn voorzien van een 4" woofer aangevuld door een tweeter en squawker. Door het frequentiebereik over drie drivers te verdelen, wordt de vervorming verminderd.VolumeregelingDe volumeknop bevindt zich aan de achterkant van de hoofdluidspreker - de box met de versterker. Door de knop tegen de klok in te draaien,schakelt de stroom uit.Horizontale C-beugelMet de verstelbare beugels kan de installateur de luidspreker 30º naar boven of onde...

  Driewegluidspreker

  De 2 x 12 Watt luidsprekers van Vision zijn voorzien van een 4" woofer aangevuld door een tweeter en squawker. Door het frequentiebereik over drie drivers te verdelen, wordt de vervorming verminderd.

  Volumeregeling

  De volumeknop bevindt zich aan de achterkant van de hoofdluidspreker - de box met de versterker. Door de knop tegen de klok in te draaien,schakelt de stroom uit.

  Horizontale C-beugel


  Met de verstelbare beugels kan de installateur de luidspreker 30º naar boven of onderen kantelen. Of laat de beugels voor wat ze zijn en plaats de luidsprekers op een plank.

  Flexibele connectiviteit

  Het achterpaneel van de hoofdluidspreker heeft een ministekker en 2-phono (RCA)-ingangen.

  ABS-behuizing

  Voor de behuizing is hoogwaardig kunststof gebruikt, waardoor deze prachtige rondingen heeft alsook een stevige akoestische kamer voor een vervormingsvrij geluid.

  Basreflex

  Een basreflexpoort verbetert de respons van de woofer voor de lagere frequenties en de faseverdraaide luchtverplaatsing vanaf de achterkant van de woofer naar de voorkant versterkt de bas nog meer.

  Prioriteitsingangen

  De versterker geeft prioriteit aan de ingang van de mini-aansluiting, dus als er iets in de ingang van de mini-aansluiting zit,zal phono niet werken. Gebruik een Y-samenvoegingskabel om twee ingangen aan te sluiten op de mini-aansluiting.

  Voordelen Vision SP-800P 

   Makkelijk aan de wand te bevestigen.
   Beugels zijn inbegrepen en 30 graden kantelbaar.
   Zeer geschikt voor klaslokalen en vergaderruimtes.
   Er zit een versterker in de luidsprekers, zo hoeft u geen losse versterker aan te schaffen. De luidsprekers kunnen direct op de beamer aangesloten worden.
   Met 2 x 12 Watt niet geschikt voor grote ruimtes. 

  Productspecificaties

  Algemeen
  Conditie:
  Nieuw
  Merk:
  Vision
  EAN nummer:
  3645601000003
  Typenummer:
  SP-800P
  Gedurende de garantieperiode dekt de fabrikant de kosten voor reparaties of vervangingen van defecten die niet zijn veroorzaakt door verkeerd gebruik of ongevallen. De exacte dekking kan variëren afhankelijk van de garantievoorwaarden van de fabrikant.
  Garantietermijn:
  Levenslange beperkte garantie
  Connectiviteit
  Prestatie
  Over het algemeen geldt dat een hoger wattage resulteert in een luider geluid. Een beamer met hoger luidsprekervermogen kan geschikt zijn voor situaties waarin een krachtiger geluidsniveau vereist is, bijvoorbeeld in grotere ruimtes of bij buitenprojecties.
  Vermogen:
  24 W
  Design
  In de meeste gevallen heeft de kleur van het product geen invloed op de prestaties of functionaliteit ervan. Het is meer een ontwerpelement dat kan worden afgestemd op persoonlijke smaak, de omgeving waarin het product wordt gebruikt en eventuele esthetische voorkeuren.
  Kleur van het product:
  Wit
  Energie
  Fysieke kenmerken
  Diepte:
  15 cm
  Bij het kiezen van een beamer is het belangrijk om het gewicht in overweging te nemen, afhankelijk van het beoogde gebruik. Voor draagbaarheid en flexibiliteit kan een lichtere beamer de voorkeur hebben, terwijl voor permanente installaties het gewicht mogelijk minder kritiek is.
  Gewicht:
  3,4 kg

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking