Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Productomschrijving

  Vivitek DH773USTi

  De Vivitek DH773USTi is de ultieme interactieve projector met ultrakorte projectieafstand voor het onderwijs met een helderheid van 3500 lumen en een Full HD resolutie (1920x1080). De beamer biedt een projectiebeeld van 100 inch diagonaal vanaf slechts 51 cm van het schermoppervlak. De DH773USTi maakt interactiviteit nog gemakkelijker, waardoor het een robuust alternatief is voor flatpanels wanneer een groter formaat, zoals 110 inch, geschikter is...

  Vivitek DH773USTi

  De Vivitek DH773USTi is de ultieme interactieve projector met ultrakorte projectieafstand voor het onderwijs met een helderheid van 3500 lumen en een Full HD resolutie (1920x1080). De beamer biedt een projectiebeeld van 100 inch diagonaal vanaf slechts 51 cm van het schermoppervlak. De DH773USTi maakt interactiviteit nog gemakkelijker, waardoor het een robuust alternatief is voor flatpanels wanneer een groter formaat, zoals 110 inch, geschikter is om de kijkafstand te overbruggen.

  Voor- en nadelen van de Vivitek DH773USTi

  Ultra short throw, projecteert tot 110 inch vanaf 51 cm.
  Ondersteunt 4K UHD resolutie.
  Interactief dus ideaal voor educatieve instellingen.
  2x 10 W speakers en microfoon input.
  Lange levensduur van de beamerlamp tot 12.000 uur.
  5 jaar garantie voor educatieve instellingen.
  Er wordt geen HDMI kabel meegeleverd.

  Uitgebreide specificaties van de ultra short throw interactieve beamer

  Uitgebreide specificaties van de Vivitek DH773USTi in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Vivitek DH773USTi
  - Stroomkabel
  - VGA kabel
  - Afstandsbediening met batterijen
  - Interactieve pen
  - Snelstartgids
  - Gebruikershandleiding
  - Garantiekaart

  Garantie

  U krijgt 5 jaar garantie op de beamer en 36 maanden of 2.000 branduren op de beamerlamp (wat als eerste bereikt wordt).

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1920 x 1080 Full HD
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  DLP
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Lesgeven
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  0.33:1
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  +/- 40°
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:
  Lichtbron
  Type lichtbron:
  Lamp
  De hoeveelheid lichtbronnen (lamp, led of laser) van de beamer.
  Aantal lichtbronnen:
  1
  De mogelijkheid om de gebruikte lichtbron in de beamer te vervangen. Over het algemeen biedt een vervangbare lichtbron flexibiliteit en kosteneffectivieit voor de gebruiker, omdat het de mogelijkheid biedt om de beamer operationeel te houden gedurende een langere periode zonder de volledige eenheid te vervangen.
  Vervangbare lichtbron:
  Branduren geven aan hoe lang de lichtbron, zoals een lamp of led, naar verwachting meegaat voordat deze moet worden vervangen. Het wordt uitgedrukt in uren. De lichtbron van een laser kan niet worden vervangen.
  Branduren (gemiddeld):
  6000
  De ECO-modus is een energiebesparende modus op veel beamers. In deze modus wordt over het algemeen de helderheid van de lichtbron verminderd om energie te besparen en de levensduur van de lichtbron te verlengen.
  Branduren (gemiddeld) in ECO-Modus:
  12000
  Het specifieke type lamp of lichtbron dat wordt gebruikt om het beeld te projecteren. Beamerlampen voor beamers kan je vinden op www.beamerlampenexpert.nl
  Type beamerlamp in beamer:
  5811123650-SVV

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking