Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Productomschrijving

  Vivitek DU4381Z-ST

  De DU4381Z-ST is de ideale keuze voor wie op zoek is naar verbluffende projecties in een handomdraai. Met geavanceerde DLP® DarkChip3™ en BrilliantColor™ technologieën brengt deze projector je beelden tot leven met diepe zwartwaarden en levendige kleuren. Of je nu in een vergaderruimte, klaslokaal, galerij of museum bent, deze projector presteert met 6100 lumen helderheid en levert keer op keer. Waarom genoegen nemen met een klein scher...

  Vivitek DU4381Z-ST

  De DU4381Z-ST is de ideale keuze voor wie op zoek is naar verbluffende projecties in een handomdraai. Met geavanceerde DLP® DarkChip3™ en BrilliantColor™ technologieën brengt deze projector je beelden tot leven met diepe zwartwaarden en levendige kleuren. Of je nu in een vergaderruimte, klaslokaal, galerij of museum bent, deze projector presteert met 6100 lumen helderheid en levert keer op keer. Waarom genoegen nemen met een klein scherm als je tot 300 inch aan verbluffende projectie kunt hebben? Met een ultrakorte projectieverhouding van 0.50:1, hoef je de projector nauwelijks van het scherm af te plaatsen. Dit betekent meer flexibiliteit in kleine ruimtes en een groter, meeslepender beeld voor iedereen om van te genieten. De DU4381Z-ST is ontworpen om te presteren en lang mee te gaan. Met een laserlevensduur van 30.000 uur (Eco-modus), biedt deze projector uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dat betekent minder zorgen over lampvervanging en meer tijd om te genieten van fantastische projecties. Of je nu je presentatie moet aanpassen aan de ruimte of gewoon verschillende plaatsingsmogelijkheden wilt verkennen, deze projector biedt 360° positionering en keystone-correctie. Hiermee kan je jouw beeld perfect uitlijnen, zelfs als de projector niet exact in het midden staat. Het maakt de installatie een fluitje van een cent.

  Voor- en nadelen van de Vivitek DU4381Z-ST

   Indrukwekkende helderheid en beeldkwaliteit
  Ultrakorte projectieverhouding voor kleine ruimtes
  Uitzonderlijk lange levensduur van de laserbron
  Flexibele installatieopties met 360° positionering
  HDBaseT™ voor eenvoudige, hoogwaardige connectiviteit
  Crestron® RoomView™ integratie voor eenvoudig beheer op afstand
  Vereist een geschikt schermoppervlak voor optimale resultaten

  Uitgebreide specificaties van de DU4381Z-ST

  Uitgebreide specificaties van de Vivitek DU4381Z-ST in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Vivitek DU4381Z-ST
  - Stroomkabel
  - Afstandsbediening met batterijen
  - Snelstartgids
  - Gebruikershandleiding

  Garantie

  U krijgt 5 jaar garantie op de Vivitek DU4381Z-ST.

  De minimale- en de maximale grootte die de beamer kan projecteren is 60" tot 325 inch. Wanneer je kleiner of groter wilt projecteren, dan kan het voorkomen dat het beeld niet scherp wordt geprojecteerd.

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1920 x 1200 WUXGA
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  6100 ANSI Lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  30.000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  Laser
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Fotoclub, Meenemen & Presenteren, Presenteren
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  0.5 : 1
  De kleinste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te verkrijgen. Het is belangrijk om te begrijpen dat de minimale schermgrootte slechts een richtlijn is en dat je de beamer vaak op variabele afstanden kunt plaatsen om verschillende schermgroottes te verkijgen.
  Minimale schermgrootte in inches:
  60
  De grootste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te behouden.
  Maximale schermgrootte in inches:
  325
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:
  Offset geeft aan hoeveel hoger of lager het geprojecteerde beeld zich bevindt ten opzicht van het midden van de beamerlens. Een positieve offset betekent dat het beeld zich hofer dan het midden van de lens bevindt, terwijl een negatieve offset betekent dat het lager is.
  Offset:
  116%
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:

  Aanbevolen bundels

  Beamer met universele koffer XXL

  Universele koffer XXL

  Vivitek Vivitek DU4381Z-ST short throw laser beamer

  Vivitek DU4381Z-ST short throw laser beamer

  4.958,00
  4.940,15

  Beamer met universele koffer XXL

  Incl. 21% BTW
  In winkelwagen

  Aanbevolen door de expert

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking