Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Productomschrijving

  Vivitek DU6198Z

  De Vivitek DU6198Z levert verbluffende prestaties met zijn laserlichtbron, met een helderheid van 8500 ANSI lumen. Met een native resolutie van WUXGA (1920 x 1200) en een dynamische contrastverhouding van 3.000.000:1, brengt deze projector beelden tot leven met ongekende helderheid en diepte. Het is de perfecte keuze voor grote locaties en museumtoepassingen waar beeldkwaliteit essentieel is.

  Veelzijdigheid in Opties

  Vivitek DU6198Z

  De Vivitek DU6198Z levert verbluffende prestaties met zijn laserlichtbron, met een helderheid van 8500 ANSI lumen. Met een native resolutie van WUXGA (1920 x 1200) en een dynamische contrastverhouding van 3.000.000:1, brengt deze projector beelden tot leven met ongekende helderheid en diepte. Het is de perfecte keuze voor grote locaties en museumtoepassingen waar beeldkwaliteit essentieel is.

  Veelzijdigheid in Opties

  De DU6198Z biedt ongeëvenaarde veelzijdigheid met negen optionele lenzen, variërend van een 0.38 tot 8.26:1 projectieverhouding. Met een zoomverhouding van 1.25x en verticale en horizontale lensverschuiving, kunt u uw projectie aanpassen aan vrijwel elke installatieomgeving. Of het nu gaat om krappe ruimtes of grote auditoria, deze projector past zich aan aan uw behoeften.

  Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

  Met een laserlichtbron die tot 20.000 uur meegaat, biedt de DU6198Z duurzaamheid en betrouwbaarheid voor langdurig gebruik. De projector is ontworpen om te presteren in veeleisende omgevingen en biedt een vijfjarige garantie op de projector en de laserfosfor-lichtbron. U kunt vertrouwen op consistente prestaties voor jarenlang gebruik.

  Voor- en nadelen van de Vivitek DU6198Z

  Hoge helderheid en contrast voor indrukwekkende beeldkwaliteit.
  Uitgebreide opties voor aanpassing en installatiegemak.
  Duurzame laserlichtbron voor langdurig gebruik.
  Vijfjarige garantie voor gemoedsrust.
  Uitstekende prestaties in grote locaties en musea.
  Veelzijdigheid in installatie met optionele lenzen.
  Relatief hoog geluidsniveau in de normale modus.

  Uitgebreide specificaties van de laser beamer

  Uitgebreide specificaties van de Vivitek DU6198Z in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Vivitek DU6198Z
  - Stroomkabel
  - VGA kabel
  - Afstandsbediening met batterijen

  Garantie

  Je krijgt 5 jaar projector / 5 jaar of 20.000 uur op de Laser Phosphor verlichtingsbron (welke het eerst komt).

  De projectieafstand bepalen

  De DU6198Z heeft een projectieverhouding van 1.15:1 tot 1.9:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 1,15 tot 1,90 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 2,30 en 3,80 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1920 x 1200 WUXGA
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:10
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  8500 ANSI Lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  3.000.000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  Laser
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Lesgeven, Sport en Films, Digital signage, Hospitality, Samenwerken, (Thuis)werken, Vergaderen
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  1.15:1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  1.9:1
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking