Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Productomschrijving

  Vivitek DU6771-BKDe Vivitek DU6771 is ontworpen voor grote ruimtes waar lichtopbrengst en flexibele inzetbaarheid belangrijk zijn. Met de dubbele lamp technologie en verwisselbare lenzen levert de DU6771 felle, heldere projecties met volledige kleurverzadiging. Ontworpen voor zwaar gebruik kan de DU6771 24/7 met 6500 ANSI lumens projecteren. Het model heeft een hoog kleurcontrast van 3000:1 voor diep zwart en rijke kleuren. BrilliantColor technologieBrilliantColor technologie van TexasInstr...

  Vivitek DU6771-BK

  De Vivitek DU6771 is ontworpen voor grote ruimtes waar lichtopbrengst en flexibele inzetbaarheid belangrijk zijn. Met de dubbele lamp technologie en verwisselbare lenzen levert de DU6771 felle, heldere projecties met volledige kleurverzadiging. 

  Ontworpen voor zwaar gebruik kan de DU6771 24/7 met 6500 ANSI lumens projecteren. Het model heeft een hoog kleurcontrast van 3000:1 voor diep zwart en rijke kleuren. 

  BrilliantColor technologie

  BrilliantColor technologie van TexasInstruments is een kleurverwerkingstechnologie die levendige kleuren produceert. In plaats van drie primaire kleuren maakt BrilliantColor gebruik van zes primaire kleuren om deze zo realistisch mogelijk te projecteren. 

  Flexibel

  Met ingebouwde speakers, de mogelijkheid de lens te verschuiven en keystone correctie is de DU7095Z een flexibele installatie beamer die in grote ruimtes goed tot zijn recht komt. Met deze mogelijkheden kan het beeld op maat worden afgesteld en door de ingebouwde luidsprekers kan deze beamer ook audio afspelen.

  Lensopties

  De DU6771 is niet standaard uitgerust met een lens. In plaats daarvan heeft u de keuze uit 8 verschillende lenzen met allen hun eigen eigenschappen. Hierdoor kunt u de juiste lens uitkiezen voor de juiste omstandigheden. Voor advies over de juiste lens neem contact op via de via chatfunctie, per e-mail of telefoon. 

  Voor- en nadelen van de Vivitek DU6771-BK

   Geschikt in de meest verlichte ruimtes dankzij 6500 ANSI lumens.
   Realistische kleuren met BrilliantColor technologie.
   Ideaal voor grote vergaderruimtes of collegezalen.
   Lange garantie op de beamer van 5 jaar.
  Beeldaanpassing eenvoudig te regelen met gemotoriseerde lensverschuiving en 4-hoeken trapezium correctie.
  8 Verwisselbare lenzen maken veel verschillende installatie afstanden mogelijk (niet inbegrepen).
   Geen HDMI kabel bijgeleverd.
   Door de dubbele lamp verbruikt deze beamer erg veel energie.

  Uitgebreide specificaties van de

  Uitgebreide specificaties van de Vivitek DU6771-BK in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Vivitek DU6771-BK
  - Stroomkabel
  - VGA kabel
  - Afstandsbediening met batterijen
  - Gebruikershandleiding (CD)
  - Garantiekaart

  Garantie

  5jaar garantie op de beamer en 12 maanden of 1000 branduren op de beamerlamp (wat als eerste bereikt wordt).

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1920 x 1200 WUXGA
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:10
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  6500 ANSI lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  3000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  DLP
  Kenmerken voor plaatsing
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:
  Auto
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:
  De verhouding tussen de breedste en smalste projectieafstand die de beamer kan bereiken terwijl hij nog steeds een scherp en correct geproportioneerd beeld levert.
  Zoomverhouding:
  1.3
  Lichtbron
  Type lichtbron:
  Lamp
  Branduren geven aan hoe lang de lichtbron, zoals een lamp of led, naar verwachting meegaat voordat deze moet worden vervangen. Het wordt uitgedrukt in uren. De lichtbron van een laser kan niet worden vervangen.
  Branduren (gemiddeld):
  4500
  De ECO-modus is een energiebesparende modus op veel beamers. In deze modus wordt over het algemeen de helderheid van de lichtbron verminderd om energie te besparen en de levensduur van de lichtbron te verlengen.
  Branduren (gemiddeld) in ECO-Modus:
  5000

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking