Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Aanbieding -3%

  Productomschrijving

  Vivitek DU7098ZEen slimme keuze voor middelgrote tot grote zakelijke vergaderruimten dankzij de lage totale eigendomskosten, biedt de DU7098Z-laserprojector enorme waarde voor bedrijven die op zoek zijn naar een onderhoudsvrije duurzaamheid tot 20.000 uur met eenvoudige installatie en eenvoudig beheer. De DU7098Z zorgt voor superieur zicht met een helderheid van 7.000 ANSI lumen en levendige, levensechte kleuren met Rec. 709 kleurruimte, samen met uitzonderlijk stille 33dB werking. Ontworp...

  Vivitek DU7098Z

  Een slimme keuze voor middelgrote tot grote zakelijke vergaderruimten dankzij de lage totale eigendomskosten, biedt de DU7098Z-laserprojector enorme waarde voor bedrijven die op zoek zijn naar een onderhoudsvrije duurzaamheid tot 20.000 uur met eenvoudige installatie en eenvoudig beheer. De DU7098Z zorgt voor superieur zicht met een helderheid van 7.000 ANSI lumen en levendige, levensechte kleuren met Rec. 709 kleurruimte, samen met uitzonderlijk stille 33dB werking. 

  Ontworpen met geavanceerde thermische technologie die de prestaties en duurzaamheid ten goede komt, combineert deze projector op perfecte wijze een buitengewone kijkervaring met een uitstekende kostenefficiëntie. Bovendien kan de DU7098Z worden aangevuld met Vivitek's NovoConnect-oplossing voor draadloze presentatie en samenwerking.

  Voor- en nadelen van de Vivitek DU7098Z

  DLP®-technologie voor levendige en rijke beeldkwaliteit
  Indrukwekkende helderheid van 7.000 ANSI-lumen en een WUXGA-resolutie.
  Duurzame laserlichtbron voor constant helderheidsniveau en kleurprestaties
  Prachtig levendige kleuren en natuurlijk beeld met Rec. 709 kleurruimtecapaciteit.
  Bijna geruisloze werking van slechts 33 dB in normale modus van 7.000 lumen.
  Installatieflexibiliteit met 7 optionele lenzen en eenvoudige beeldaanpassing.
  Luid en helder geluid geleverd door ingebouwde 2x10W luidsprekers.
  Eenvoudige verbinding dankzij HDBaseT met tot 4K-UHD-signaalondersteuning.
  DICOM-simulatiemodus voor medische trainingen en seminars.
  Volledige compatibiliteit met NovoConnect-oplossing voor draadloze presentatie.
  Er wordt geen HDMI-kabel meegeleverd.

  Uitgebreide specificaties van de laser beamer

  Uitgebreide specificaties van de Vivitek DU7098Z in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Vivitek DU7098Z
  - Stroomkabel
  - VGA kabel
  - Afstandsbediening met batterijen

  Garantie

  U krijgt 5 jaar op de beamer en 5 jaar of 20.000 branduren garantie op de lichtbron (wat als eerste bereikt wordt).

  De projectieafstand bepalen

  De DU7098Z-WH heeft een projectieverhouding van 1.15:1 tot 1.9:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 1,15 tot 1,90 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 2,30 en 3,80 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1920 x 1200 WUXGA
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:10
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  7000 ANSI-lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  20000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  DLP
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Lesgeven
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  1.15:1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  1.9:1
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:
  De verhouding tussen de breedste en smalste projectieafstand die de beamer kan bereiken terwijl hij nog steeds een scherp en correct geproportioneerd beeld levert.
  Zoomverhouding:
  1,65:1

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking