Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  5 jaar garantie!

  Productomschrijving

  Vivitek DU775Z-UST

  Met de Vivitek DU775Z-UST ben je verzekerd van verbluffende beeldkwaliteit. De projector heeft een native resolutie van WUXGA (1920x1200) en een helderheid van 5000 ANSI lumen. De contrastverhouding van 3.000.000:1 zorgt voor diepe zwarttinten en levendige kleuren. Of je nu van films, presentaties of games geniet, deze projector biedt beelden met ongekende helderheid en scherpte voor een meeslepende kijkervaring. Dankzij de ultra korte projec...

  Vivitek DU775Z-UST

  Met de Vivitek DU775Z-UST ben je verzekerd van verbluffende beeldkwaliteit. De projector heeft een native resolutie van WUXGA (1920x1200) en een helderheid van 5000 ANSI lumen. De contrastverhouding van 3.000.000:1 zorgt voor diepe zwarttinten en levendige kleuren. Of je nu van films, presentaties of games geniet, deze projector biedt beelden met ongekende helderheid en scherpte voor een meeslepende kijkervaring. Dankzij de ultra korte projectieafstand van de DU775Z-UST kun je genieten van grootse beelden in kleine ruimtes. Met een throw ratio van 0.25:1 projecteert de projector beelden van 70" tot 150" diagonaal op slechts enkele centimeters van het scherm. Dit maakt hem ideaal voor klaslokalen en vergaderruimtes waar ruimte schaars is. Ervaar grootsheid zonder de beperking van afstand. De DU775Z-UST is ontworpen voor langdurige betrouwbaarheid. Met een laserlichtbron geniet je van 20.000 tot 30.000 uur levensduur in normale en eco-modus. Dat betekent jarenlang zorgeloos gebruik zonder de noodzaak van frequente lampvervangingen. Deze projector biedt niet alleen indrukwekkende prestaties, maar ook duurzaamheid voor de lange termijn.

  Voor- en nadelen van de Vivitek DU775Z-UST

  img src="https://static.webshopapp.com/shops/091456/files/073930004/plus.png" width="20" height="20" /> Adembenemende beeldkwaliteit met diepe zwarttinten.
  Ultra korte projectieafstand voor grote beelden in kleine ruimtes.
  Langdurige betrouwbaarheid met laserlichtbron.
  Native ondersteuning voor UHD-resolutie (3840 x 2160).
  Optionele interactiviteit voor boeiende presentaties.
  Krachtige ingebouwde luidsprekers voor helder geluid.
  Diverse connectiviteitsopties voor al jouw apparaten.
  Gemakkelijke bediening met PJ-Tool V3.0 software.
  Milieuvriendelijk met laag stroomverbruik.
  Ondersteuning voor 3D-weergave voor een extra dimensie.
  Voor grootschalige evenementen zijn krachtigere luidsprekers vereist.
  Vereist nauwkeurige plaatsing vanwege de ultra korte projectieafstand.

  Uitgebreide specificaties van de DU775Z-UST

  Uitgebreide specificaties van de Vivitek DU775Z-UST in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Vivitek DU775Z-UST
  - Stroomkabel
  - Afstandsbediening met batterijen
  - Snelstartgids
  - Gebruikershandleiding

  Garantie

  Je krijgt 5 jaar garantie op de Vivitek DU775Z-UST.

  De minimale- en de maximale grootte die de beamer kan projecteren is 70" tot 150 inch. Wanneer je kleiner of groter wilt projecteren, dan kan het voorkomen dat het beeld niet scherp wordt geprojecteerd.

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1920 x 1200 WUXGA
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:10
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  5000 ANSI Lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  3.000.000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  Laser
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Gaming, Lesgeven, Sport en Films, Digital signage, Hospitality, Thuisbioscoop, (Thuis)werken, Vergaderen, Presenteren
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  0.25:1
  De kleinste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te verkrijgen. Het is belangrijk om te begrijpen dat de minimale schermgrootte slechts een richtlijn is en dat je de beamer vaak op variabele afstanden kunt plaatsen om verschillende schermgroottes te verkijgen.
  Minimale schermgrootte in inches:
  70
  De grootste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te behouden.
  Maximale schermgrootte in inches:
  150
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:
  Offset geeft aan hoeveel hoger of lager het geprojecteerde beeld zich bevindt ten opzicht van het midden van de beamerlens. Een positieve offset betekent dat het beeld zich hofer dan het midden van de lens bevindt, terwijl een negatieve offset betekent dat het lager is.
  Offset:
  122%
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:

  Aanbevolen bundels

  Beamer met Floorrising scherm

  Celexon Home Cinema plus CLR Floorrising HDTV - 221 x 124 cm Zwart

  Vivitek Vivitek DU775Z-UST Ultra short throw laser beamer

  Vivitek DU775Z-UST Ultra short throw laser beamer

  Je bespaart 5%
  5.698,99
  5.583,99

  Beamer met Floorrising scherm

  Incl. 21% BTW
  In winkelwagen

  Aanbevolen door de expert

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking