Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Productomschrijving

  Vivitek DW2650Z

  Ervaar beeldkwaliteit als nooit tevoren met de DW2650Z draagbare projector. Deze veelzijdige projector biedt verbluffende beelden met DLP®-technologie en BrilliantColor™, waardoor je presentaties en content tot leven komen. Met een helderheid van 4200 ANSI lumen en een indrukwekkende contrastverhouding van 30.000:1 geniet je van kristalheldere, levendige beelden. Met een native resolutie van WXGA (1280 x 800) die schaalbaar is tot een maximum...

  Vivitek DW2650Z

  Ervaar beeldkwaliteit als nooit tevoren met de DW2650Z draagbare projector. Deze veelzijdige projector biedt verbluffende beelden met DLP®-technologie en BrilliantColor™, waardoor je presentaties en content tot leven komen. Met een helderheid van 4200 ANSI lumen en een indrukwekkende contrastverhouding van 30.000:1 geniet je van kristalheldere, levendige beelden. Met een native resolutie van WXGA (1280 x 800) die schaalbaar is tot een maximum van WUXGA (1920 x 1200), levert de DW2650Z haarscherpe beelden. Of je nu spreadsheets presenteert of films afspeelt, je krijgt altijd de beste beeldkwaliteit. De DW2650Z is uitgerust met dubbele HDMI-ingangen (HDMI v1.4), wat betekent dat je moeiteloos high-definition content kunt aansluiten en genieten van de hoogste beeldkwaliteit. Met auto verticale keystone-correctie ben je verzekerd van een perfect uitgelijnd beeld, zelfs als de projector niet recht voor het scherm staat. Met een gewicht van slechts 4,8 kg is deze projector uiterst draagbaar en gemakkelijk te installeren, waar je ook bent. Of je nu in een vergaderruimte bent of onderweg bent voor een presentatie, de DW2650Z past in elke situatie en elk budget.

  Voor- en nadelen van de Vivitek DW2650Z

  Levendige en rijke beeldkwaliteit met DLP® en BrilliantColor™.
  Hoge helderheid van 4200 ANSI lumen voor heldere presentaties.
  Native WXGA-resolutie aanpasbaar naar WUXGA voor gedetailleerde beelden.
  Dubbele HDMI-ingangen voor veelzijdige connectiviteit.
  Handige auto verticale keystone-correctie.
  Lichtgewicht en draagbaar ontwerp voor moeiteloos vervoer.
  Ondersteuning voor 3D-content.
  Lange levensduur tot 30.000 uur in Eco-modus voor lage eigendomskosten.
  Ingebouwde 10 watt luidspreker voor helder geluid.
  Mogelijk niet geschikt voor grote, heldere kamers vanwege de beperkte helderheid.
  Geen geavanceerde 4K-resolutie.

  Uitgebreide specificaties van de DW2650Z

  Uitgebreide specificaties van de Vivitek DW2650Z in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Vivitek DW2650Z
  - Stroomkabel
  - Afstandsbediening met batterijen
  - Snelstartgids
  - Gebruikershandleiding

  Garantie

  Je krijgt 3 jaar garantie op de Vivitek DW2650Z.

  De projectieafstand bepalen

  De Vivitek DW2650Z heeft een projectieverhouding van 1.544:1 tot 1.860:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 1,54 tot 1,86 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 3,09 en 3,72 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  De minimale- en de maximale grootte die de beamer kan projecteren is 40" tot 300 inch. Wanneer je kleiner of groter wilt projecteren, dan kan het voorkomen dat het beeld niet scherp wordt geprojecteerd.

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1280 x 800 WXGA
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:10
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  4200 ANSI Lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  30.000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  DLP
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Fotoclub, Meenemen & Presenteren, Presenteren
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  1.544
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  1.860
  De kleinste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te verkrijgen. Het is belangrijk om te begrijpen dat de minimale schermgrootte slechts een richtlijn is en dat je de beamer vaak op variabele afstanden kunt plaatsen om verschillende schermgroottes te verkijgen.
  Minimale schermgrootte in inches:
  40
  De grootste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te behouden.
  Maximale schermgrootte in inches:
  300
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:
  Offset geeft aan hoeveel hoger of lager het geprojecteerde beeld zich bevindt ten opzicht van het midden van de beamerlens. Een positieve offset betekent dat het beeld zich hofer dan het midden van de lens bevindt, terwijl een negatieve offset betekent dat het lager is.
  Offset:
  5%

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking