Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Whiteboards

  Op een whiteboard kun je zowel schrijven met stiften en markers als beeld projecteren. Whiteboards worden steeds vaker gebruikt in kantoorpanden of voor educatieve doeleinden. Zelfs scholen maken tegenwoordig regelmatig gebruik van een interactief whiteboard. Wil jij ook een whiteboard kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Beamerexpert heeft namelijk een ruim assortiment aan whiteboards van verschillende afmetingen, merken, kleuren en nog veel meer. 

  Welk type whiteboard is de beste keuze voor jou?

  Het online aanbod aan verschillende soorten whiteboards is groot. Daarom helpen we jou bij Beamerexpert graag bij het uitkiezen van het beste whiteboard voor jou. Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het kiezen van het juiste whiteboard.

  • Waar ga ik het whiteboard gebruiken?
   Er zijn meerdere locaties waar je een whiteboard kan gebruiken. Denk aan; thuis, op kantoor, in een klaslokaal en in een vergaderruimte.
  • Hoe groot moet het whiteboard zijn?
   Klein (voor persoonlijk gebruik), middelgroot (voor kleine groepen) of groot (voor grotere groepen).
  • Wil ik een interactief whiteboard?
   Een interactief whiteboard is een goede keuze voor bijvoorbeeld een klaslokaal of vergaderzaal. Hierop kan je namelijk schrijven en tekenen, maar ook digitale inhoud weergeven, bewerken en delen.
  • Welke beeldverhouding wil ik dat mijn whiteboard heeft?
   Als je een projectiebord gebruikt dan maak je gebruik van een beamer. Je moet er dan voor zorgen dat het scherm en de beamer op elkaar afgestemd zijn. Je kunt kiezen uit de volgende beeldverhoudingen: 4:3, 16:9 en 16:10. 

  Heb je een voorkeur voor een bepaalde kleur of een specifiek merk whiteboard? Bij Beamerexpert kun je eenvoudig op deze criteria filteren, aan de linkerkant van de pagina. Daarnaast kan in sommige gevallen een whiteboard wand, bestaande uit diverse whiteboard wandpanelen, handig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het organiseren van brainstormsessies. 

  Jouw eigen interactieve whiteboard 

  Een interactief whiteboard is een geavanceerd hulpmiddel dat de functionaliteit van een traditioneel whiteboard combineert met digitale technologie. Het stelt gebruikers in staat om niet alleen met markers op het oppervlak te schrijven en tekenen, maar ook om digitale inhoud weer te geven, zoals afbeeldingen, video's en presentaties. Met aanraakgevoelige technologie kunnen gebruikers met hun vingers of een digitale pen interactief werken, aantekeningen maken en informatie delen. Dit maakt interactieve whiteboards bijzonder geschikt voor educatieve en zakelijke omgevingen, waar ze samenwerking, betrokkenheid en visuele presentaties bevorderen.

  > Bekijk nu alle interactieve whiteboards.

  Projectiebord 

  Een projectiebord is een oppervlak dat is ontworpen om geprojecteerde beelden weer te geven. Het kan variëren van een eenvoudig wit oppervlak tot speciale materialen die zijn geoptimaliseerd voor het reflecteren van licht en het weergeven van heldere, scherpe projecties. Projectieborden worden vaak gebruikt in presentaties, lezingen en educatieve omgevingen om visuele inhoud, zoals diavoorstellingen, afbeeldingen en video's, aan een groter publiek te tonen. Ze kunnen in verschillende maten en vormen komen, en sommige projectieborden zijn draagbaar en gemakkelijk op te zetten voor tijdelijke presentaties. Over het algemeen vergroten projectieborden de zichtbaarheid van visuele informatie en dragen ze bij aan effectieve communicatie en informatieoverdracht.

  Bestel jouw whiteboard bij Beamerexpert

  Een whiteboard koop je eenvoudig en snel online bij Beamerexpert. Zo reken je het whiteboard af in een beveiligde betaalomgeving. Kies er ook voor om de bestelling op jouw locatie te laten bezorgen of op te halen. Wil je graag persoonlijk advies over het juiste whiteboard voor jouw situatie voordat je tot aanschaf overgaat? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn op iedere werkdag bereikbaar op 023-5117909 van 08:30 tot 18:00.  

  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking