Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Zakelijke beamers

  Zakelijke beamers

  Wanneer jij op zoek gaat naar een beamer voor jouw zakelijke presentaties, wil je een beamer die jouw PowerPoint- of Excel-presentatie met dezelfde kwaliteit projecteert als je dat op jouw computerscherm ziet. Je wilt immers dat jouw presentatie goed zichtbaar en leesbaar is voor iedereen. Er zijn veel verschillende beamers beschikbaar die geschikt zijn voor de zakelijke markt, maar welke past nu precies bij jou of bij jouw kantoor?

  Waar moet ik op letten bij het kopen van een zakelijke beamer?

  1. Hoe licht is het in de presentatieruimte?
  2. In welke resolutie worden de presentaties gegeven?
  3. Wil ik een mobiele beamer?
  4. Wil ik interactief kunnen presenteren?

  Hoe licht is het in de presentatieruimte?

  Hoe lichter het is in de presentatieruimte, des te meer ANSI Lumen je nodig hebt. Het aanwezige licht in een heldere ruimte zorgt ervoor dat het licht van de beamerstraal afneemt. Dit resulteert in een minder helder beeld. Om dit tegen te gaan, kun je de ruimte verduisteren of kiezen voor een beamer met een hoge lichtopbrengst en dus veel ANSI Lumen. Zo'n beamer zal jouw presentatie goed tonen.

  Als het belangrijk is dat er aantekeningen worden gemaakt tijdens jouw presentaties, kun je de ruimte niet verduisteren en heb je dus altijd een beamer met veel ANSI Lumen nodig. Ook in ruimtes met veel ramen moet je op zoek naar beamers met een hoge lichtopbrengst. Denk dan aan minimaal 4000 ANSI Lumen.

  Meer lezen over de lichtopbrengst van een beamer

  In welke resolutie worden de presentaties gegeven?

  De resolutie van een beamer is een belangrijke factor voor zakelijke gebruikers die hoogwaardige beelden willen zien. Maar let erop dat de kwaliteit van jouw PowerPoint- of Excel-bestand overeenkomt met de native resolutie van de beamer.

  Als je geen vervorming op het beeld wilt hebben, stel dan jouw computer in op de 'native' resolutie van de beamer. Als jouw beamer bijvoorbeeld een native resolutie heeft van 1024 x 768, stel dan ook jouw computer in op 1024 x 768. Zo zijn beide apparaten goed op elkaar afgestemd en worden vreemde beelden (uitgerekt of afgesneden) voorkomen.

  Daarnaast is het van groot belang dat je jouw afbeeldingen opslaat in een hoge resolutie. Je kunt namelijk een uitstekende beamer hebben, maar als jouw bestanden een lage resolutie hebben, komt de presentatie niet goed tot zijn recht. Bij het vergroten van een beeld wordt de scherpte altijd minder. Hoe kleiner het scherm, hoe scherper wij het beeld waarnemen. Vergelijk het beeld op jouw telefoon maar eens met dat op jouw televisie.

  De belangrijkste resoluties op een rij:

  • Full HD 1920 x 1080: dit is al geruime tijd een standaardresolutie voor beeldprojectie. Veel content, zoals films en presentaties, is in deze resolutie beschikbaar, wat het een populaire keuze maakt voor consumenten -en zakelijke beamers. 
  • 4K UHD 3840 x 2160: biedt een aanzienlijk hogere resolutie dan Full HD en levert daardoor scherpere en gedetailleerdere beelden op. 4K beamers worden steeds populairder voor thuisbioscoopopstellingen en professionele toepassingen. Ook komt er steeds meer 4K content beschikbaar.
  • 8K (7680 x 4320): is de volgende stap in beeldkwaliteit na 4K. Hoewel 8K beamers nog niet zo wijdverbreid zijn als 4k beamers, worden ze langzaam geïntroduceerd in high-end markten, vooral voor zakelijke en gespecialiseerde visuele toepassingen. 
  • WXGA (1280 x 800): deze resolutie, bekend als "wide XGA", is veel gebruikt voor zakelijke presentaties en educatieve doeleinden. Hoewel het geen hoge resolutie is in vergelijking met Full HD of 4K, biedt het nog steeds voldoende detail voor veel presentatietoepassingen. 
  • XGA (1024 x 768): XGA-resolutie wordt vaak aangetroffen in oudere beamers en wordt soms nog steeds gebruikt voor basale presentaties en vergaderingen. 
  • SVGA (800 x 600): SVGA is een lagere resolutie die vroeger veel werd gebruikt in oudere projectoren en budgetvriendelijke modellen. Het wordt nu minder vaak gebruikt vanwege de beschikbaarheid van hogere resoluties. 

  Meer lezen over beeldresoluties van een beamer.

  Wil ik een mobiele beamer?

  Geef je voornamelijk presentaties op locaties waar je zelf verantwoordelijk bent voor het meenemen van een beamer? Dan wil je een makkelijk te bedienen beamer die snel op te bergen is en niet te zwaar is. In dat geval is het beter om een mobiele beamer aan te schaffen.

  Maar als je een (vergader)ruimte hebt waarin je al jouw presentaties geeft, kies je eerder voor een vaste installatie, waarbij de beamer aan het plafond wordt gemonteerd en er een projectiescherm aan de muur wordt bevestigd. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag.

  Wil ik interactief kunnen presenteren?

  Hedendaags is het mogelijk om in combinatie met een interactief whiteboard, ook wel een digibord genoemd, een interactieve presentatie te geven. Je kunt aantekeningen maken op het scherm, deze opslaan en vervolgens inclusief jouw aantekeningen of berekeningen delen met collega's of zakelijke partners.

  Het is bewezen dat je met interactie de aandacht van jouw klanten of collega's beter kunt vasthouden. Interactieve presentaties worden ook op scholen toegepast, waar interactieve whiteboards al jarenlang met succes worden gebruikt. Met een interactieve beamer kun je direct op de muur of op een interactief whiteboard projecteren.

  Meer lezen over interactieve beamers.

  Zakelijke beamer

  Welke zakelijke beamers zijn er?

  Ons assortiment zakelijke beamers biedt een geavanceerde oplossing voor al jouw presentatiebehoeften. Of je nu in een vergaderzaal, conferentieruimte of klaslokaal werkt, wij hebben de perfecte beamer voor jouw professionele setting. Onze beamers leveren heldere en scherpe beelden, zelfs in goed verlichte ruimtes. 

  Bekijk ons assortiment aan zakelijke beamers.

  Persoonlijk advies

  Wil je meer weten over zakelijke beamers of wil je weten welke beamer het meest geschikt is voor jouw situatie? Neem dan contact met ons op. Je kunt ook bellen naar +31(0)23-5517909. Wij helpen je graag verder of komen bij jou langs om jouw situatie te bekijken.

  Overige soorten beamers:

  Ben je niet op zoek naar een zakelijke beamer? Hieronder vind je onze andere soorten beamers:

  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking