Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Productomschrijving

  Optoma ZH450ST - Krachtige Projector voor Meeslepende Kijkervaring

  De ZH450ST is een van Optoma's meest compacte en probleemloze Full HD 1080p DuraCore laserprojectoren tot nu toe. Ontworpen voor onderhoudsvrije continue werking, levert deze 4200-lumen projector krachtige beeldprestaties met flexibele installatiefuncties en uitgebreide aansluitmogelijkheden in een slanke, compacte vormfactor, tot 34% kleiner dan vorige Optoma-modellen.

  Om Optoma's streve...

  Optoma ZH450ST - Krachtige Projector voor Meeslepende Kijkervaring

  De ZH450ST is een van Optoma's meest compacte en probleemloze Full HD 1080p DuraCore laserprojectoren tot nu toe. Ontworpen voor onderhoudsvrije continue werking, levert deze 4200-lumen projector krachtige beeldprestaties met flexibele installatiefuncties en uitgebreide aansluitmogelijkheden in een slanke, compacte vormfactor, tot 34% kleiner dan vorige Optoma-modellen.

  Om Optoma's streven naar duurzaamheid te ondersteunen, verlaagt de ZH450ST het energieverbruik met wel 45% in vergelijking met Optoma's projectoren die werken met lampen. De energiebesparende DuraCore lasertechnologie zorgt voor een lange levensduur van het product tot 30.000 uur zonder dat er extra lampen nodig zijn, vereist minimaal onderhoud en is kwikvrij, waardoor de ecologische voetafdruk nog kleiner wordt.

  Een bijkomend voordeel is dat de ZH450ST een externe voeding heeft voor meer betrouwbaarheid, draagbaarheid en energiezuinigheid.

  Ontworpen met het milieu in het achterhoofd, is het milieuvriendelijke chassisontwerp gemaakt van tot 50% PCR (Post-Consumer Recycled) kunststoffen en de verpakking bevat tot 97% recyclebare materialen. Bovendien kunnen dankzij de compacte afmetingen van het product en de verpakking van de Optoma ZH450ST projector 2x meer producten per container worden vervoerd, wat resulteert in een efficiëntere logistiek om de koolstofuitstoot verder te helpen verminderen.

  De ZH450ST is bedoeld voor vergaderzalen, directiekamers en andere bedrijfsruimtes en heeft een lens met korte projectieafstand, wat betekent dat hij op minder dan een halve meter van een muur kan worden geplaatst. Voor ultiem gebruiksgemak wordt hij geleverd met een RS232-aansluiting voor bewaking en bediening en een ingebouwde luidspreker.

  Voor- en nadelen van de Optoma ZH450ST

  Indrukwekkende beeldkwaliteit voor meeslepende ervaring
  Veelzijdig inzetbaar voor verschillende toepassingen
  Geavanceerde functies zoals 3D-projectie en energiebesparing
  Hoogwaardige prestaties voor professioneel gebruik
  Betrouwbare prestaties voor langdurig gebruik
  Mogelijk hogere prijsklasse vergeleken met instapmodellen

  Uitgebreide specificaties van de Optoma ZH450ST projector

  Uitgebreide specificaties van de Optoma ZH450ST in PDF

  Gebruikershandleiding van de Optoma ZH450ST projector

  Gebruikershandleiding van de Optoma ZH450ST in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Optoma ZH450ST
  - Stroomkabel
  - Gebruikershandleiding
  - Afstandsbediening

  Garantie


  U krijgt 2 jaar garantie op de Optoma ZH450ST

  De minimale- en de maximale grootte die de beamer kan projecteren is 36" tot 292 inch. Wanneer je kleiner of groter wilt projecteren, dan kan het voorkomen dat het beeld niet scherp wordt geprojecteerd.

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1920 x 1080 Full HD
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  4200 Lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  2.000.000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  DLP
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Lesgeven, Sport en Films, Meenemen & Presenteren, Thuisbioscoop, Presenteren
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  0.496:1
  De kleinste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te verkrijgen. Het is belangrijk om te begrijpen dat de minimale schermgrootte slechts een richtlijn is en dat je de beamer vaak op variabele afstanden kunt plaatsen om verschillende schermgroottes te verkijgen.
  Minimale schermgrootte in inches:
  36
  De grootste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te behouden.
  Maximale schermgrootte in inches:
  292
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  +/- 30
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  +/- 30
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:
  Offset geeft aan hoeveel hoger of lager het geprojecteerde beeld zich bevindt ten opzicht van het midden van de beamerlens. Een positieve offset betekent dat het beeld zich hofer dan het midden van de lens bevindt, terwijl een negatieve offset betekent dat het lager is.
  Offset:
  116%
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:

  Aanbevolen bundels

  Beamer met 4K elektrisch projectiescherm

  Da-Lite Tensioned Elpro Concept RF HDTV HD Progressive 0.9

  Optoma Optoma ZH450ST korte afstand projector

  Optoma ZH450ST korte afstand projector

  Da-Lite Da-Lite Tensioned Elpro Concept RF HDTV HD Progressive 0.9
  Da-Lite Tensioned Elpro Concept RF HDTV HD Progressive 0.9

  Je bespaart 10%
  5.178,00
  4.886,10

  Beamer met 4K elektrisch projectiescherm

  Incl. 21% BTW
  In winkelwagen

  Aanbevolen door de expert

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking