Logitech Logi Dock dockingstation en speakerphone kopen

Logitech Logi Dock dockingstation met speakerphone kopen

Wat is de Logitech Logi Dock dockingstation en speakerphone?

De Logitech Logi Dock is een alles-in-één dockingstation met knoppen voor vergaderingen en een speakerphone in een. Het Logitech dockingstation maakt u de inrichting van het thuiskantoor eenvoudiger, vermindert u de rommel op de desktop en helpt thuiswerkers productiever te werken. De Logi Dock is gecertificeerd voor toonaangevende videoconferentieplatforms en eenvoudig te installeren. Het verbindt alles in één opgeruimde unit die de behoefte aan extra randapparatuur vervangt en een wirwar aan kabels en draden elimineert. Kortom, een nette werkplek die er net zo prettig uit ziet als op kantoor.

Maar hoe werkt de Logi Dock precies? Welk dockingstation heeft u nodig voor uw situatie? Met welke producten werkt het goed samen? Welke accessoires zijn beschikbaar? Wanneer u met dit soort vragen zit, dan kan onderstaand artikel interessant voor u zijn. Wij leggen in 5 handige stappen uit waar u op moet letten bij de aanschaf van de Logitech Logi Dock dockingstation en speakerphone in een.

Logitech Logi Dock modellen wit en grafiet

Hoe werkt de Logitech Logi Dock?

De Logi Dock neemt de controle over uw werkplek over met één eenvoudige oplossing die uw apparaten verbindt, uw laptop tot 100 W aan vermogen levert en het aantal opladers, kabels en adapters vermindert. U kunt tot tot vijf USB-randapparaten en twee monitors met behulp van USB-A, USB-C, HDMI en een display-poort aansluiten. Via bluetooth koppelt u uw smartphone of tablet om audio to streamen. U hoeft geen software te installeren om met de Logi Dock te kunnen werken. Er is echter wel software beschikbaar: Logi Tune. Hiermee maakt u de Logi Dock nog beter! Door de software te installeren, neemt u uw videovergaderingen in eigen hand waar u ook bent: thuis, op het kantoor of onderweg. U heeft de webcam- en headsetinstellingen binnen handbereik zodat u altijd overkomt zoals u dat wilt in videovergaderingen. 

 
 
 

 

Wie hebben baat bij een Logitech Logi Dock dockingstation?


De medewerker

U maakt uw werkplek thuis netter en productiever met een dockingstation dat is ontworpen voor betere videovergaderingen. U neemt zonder vertraging deel aan gesprekken en vergaderingen dankzij de sneltoetsen. De Logi Dock zorgt dat uw stem gehoord wordt door meerdere microfoons te gebruiken die duidelijk op kunnen vangen wat u zegt. De eersteklas speakers zorgen ervoor dat u iedereen perfect kunt horen en laten u naar muziek luisteren terwijl u werkt.

De IT-afdeling
De Logi Dock zorgt ervoor dat werknemers sneller vanuit huis kunnen werken dankzij technologie die direct werkt. Meerdere poorten betekenen dat Logi Dock klaar is voor elke thuiswerkruimte en dat opladers en kabels geëlimineerd worden. De video collaboration wordt verbeterd door de vergadercontroller en speakerphone die gecertificeerd zijn door Microsoft Teams, Zoom en Google Meet; naadloze integratie met uw VC-platform en IT-ecosysteem is snel en eenvoudig te realiseren.

De werkgever
De productiviteit van de medewerkers wordt verhoogd door hen te helpen hun werkplek opgeruimd te houden met een dockingstation dat is ontworpen voor betere online vergaderingen. Ruim elk bureau op met slim kabelbeheer en maak samenwerking eenvoudig met een controller die gesprekken stroomlijnt en op de hoogte brengt van aankomende vergaderingen. Verminder tijd die verloren gaat door mensen die moeite hebben om te horen wat anderen zeggen, dankzij professionele speakers en hoogwaardige microfoons. Ondertussen zorgen speciale dempknoppen en statuslampjes ervoor dat mensen stil kunnen luisteren of vol vertrouwen een bijdrage kunnen leveren.

Waarom een Logitech Logi Dock aanschaffen?

Een Logitech Logi Dock resulteert direct in de volgende voordelen:

Nette aansluiting

Verbind uw apparaten en randapparatuur in één gestroomlijnd station. Slim kabelbeheer zorgt ervoor dat de rommel op uw bureau verdwijnt terwijl uw thuiswerkplek er productiever uitziet en aanvoelt.

Volledig beheer van vergaderingen

Integreer Logi Dock naadloos in uw vergaderagenda met Logi Tune, zodat u met één druk op de knop kunt profiteren van meldingen via omgevingslicht en deel kunt nemen aan vergaderingen of audio en video kunt bedienen.

Uitstekende audiokwaliteit

Gebruik de handsfree speaker van professionele kwaliteit of schakel naadloos over op een draadloze headset of oordopjes. Na uw vergadering kunt u zich concentreren op uw werk en naar muziek luisteren via de hoogwaardige ingebouwde speaker.

Integratie Samen beter-oplossingen

Met het Samen beter-ontwerp van Logitech haalt Logi Dock het meeste uit uw Logitechrandapparatuur, met eenvoudige koppeling en naadloze integratie.

De voordelen van de Logi Dock dockingstation op een rij:

Nette werkplek zonder losse kabels.
Snel en eenvoudig deelnemen aan vergaderingen.
Professionele audiokwaliteit voor vergaderingen en muziek.
Sluit naadloos aan op alle Logitech randapparatuur.

Welke soorten Logitech Logi Dock zijn er?

Momenteel zijn er 2 soorten dockingstations leverbaar: Logi Dock voor MS Teams en Logi Dock US (universeel). De universele variant is in het graphite en wit verkrijgbaar, de MS Teams variant uitsluitend in graphite (grafiet / zwart).

Logi Dock voor MS Teams
> Naar de Logitech Logi Dock dockingstation MS Teams

Logi Dock UC

Dit is de universele variant die geschikt is voor o.a. Zoom.


> Naar de Logitech Logi Dock dockingstation UC grafiet
> Naar de Logitech Logi Dock dockingstation UC wit

Belangrijke verschillen tussen de Logitech Logi Dock Microsoft Teams en Universeel


Logi Dock dockingstation MS Teams
Logi Dock dockingstation UC (universeel)
Werkt alleen met Microsoft Teams
Werkt met Zoom, Google Meet en andere vergaderplatformen
Alleen leverbaar in graphite
Leverbaar in graphite en wit


Bestel de Logitech Logi Dock online

Hieronder kunt u de modellen direct bestellen:

Logitech Logi Dockingstation Graphite MS TEAMS

Logitech Logi Dockingstation Graphite Universeel


  • Werkt met Zoom, Google Meet etc
  • Ook in wit leverbaar
> Bestel hier de Logi Dockingstation Graphite UC
Logitech Logi Dockingstation Graphite MS TEAMS

Logitech Logi Dockingstation Graphite MS TEAMS


  • Werkt alleen met Microsoft Teams
  • Alleen in graphite leverbaar
> Bestel hier de Logi Dockingstation MS Teams
Logitech Logi Dockingstation Wit UC

Logitech Logi Dockingstation Wit Universeel


  • Werkt met Zoom, Google Meet etc
  • Ook in graphite leverbaar
> Bestel hier de Logi Dockingstation Wit UC


Garantie uitbreiding op de Logitech Logi Dock


Op de Logi Dock krijgt u standaard 2 jaar garantie. U heeft de mogelijkheid om de garantie termijn te verlengen naar 3 of zelfs naar 5 jaar. U kunt deze garantie een maand na aanschaf van de Logitech Logi Dock afnemen, maar beter is de uitbreiding direct mee te bestellen. Op de productpagina van de Logitech Dockingstations kunt u onderaan de pagina voor de bundel kiezen met daarin 1 jaar of 3 jaar extra garantie.
 

Vraag gratis een offerte aan!


Heeft u meer dan 5 stuks nodig en wenst u een betere prijs te ontvangen? Of wilt u dat wij u helpen bij het selecteren van de producten voor uw (thuis)werkplek of vergaderruimte? Vraag dan geheel gratis een offerte aan. U krijgt al binnen een dag een scherp voorstel op maat van ons. Beamerexpert is officieel partner en reseller van Logitech.

Logitech Logi Dock dockingstations als eerste op voorraad.

Videoconferencing advies en installatie.

Alle Logitech producten leverbaar en garantie-uitbreiding is mogelijk.

Vraag gratis een offerte aan

Vragen of advies bij de aanschaf van een Logitech Logi Dock?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x