Beamerexpert heeft weer een aantal hele mooie Black Friday deals, waarbij de korting flink oploopt. Bekijk al onze scherpe deals. Bekijk alle acties.

Barco Clickshare kopen

Met de ClickShare van Barco kunt u de inhoud van uw laptop of mobiele toestel gemakkelijk draadloos delen op een groot display of beamer. Met dit innovatieve product verandert u met één druk op de knop een vergadering in een complete deelervaring. Geen kabels, installatie of vertragingen meer om te kunnen presenteren. De eenvoudigste manier om mensen, inhoud en ideeën samen te brengen. Zo verlopen uw vergaderingen interactie, vlot en kunt u zonder stress presenteren.

Maar hoe werkt dit kastje precies? Welke Clickshare heeft u nodig voor uw situatie? En welke accessoires zijn misschien nog handig voor u? Wanneer u met dit soort vragen zit, dan kan onderstaand artikel interessant voor u zijn. Wij leggen in 5 handige stappen uit waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe Barco Clickshare.

1. De werking van de Clickshare

De Clickshare bestaat uit een base unit (ontvanger) en buttons (zenders). De base unit sluit u met een HDMI kabel aan op een televisie, (large) display of een beamer. Het scherm of de beamer is nu klaar om beeld en geluid te ontvangen van de button. De button is een kleine zender met een drukknop en een USB kabel, welke u met uw laptop of pc kunt verbinden.

Een training voor de bediening van de Clickshare is niet nodig. Gebruikers pluggen gewoon de stekker van de Clickshare button in hun PC of Mac en klikken op de knop om verbinding te maken met de ontvanger. De button wijzigt uw schermgrootte of resolutie niet, dus wat u op uw laptop of pc ziet, ziet u ook op het grote (projectie)scherm in de vergaderruimte.

94% van de gebruikers is het erover eens: ClickShare is eenvoudig in gebruik.

2. De voordelen van de Clickshare

Hieronder kunt u de voordelen van draadloos presenteren met een Clickshare vinden:

Geen kabels


Met de universele ClickShare-knop met USB en de ClickShare app voor iOS en Android vermijdt u de verzameling aan kabels die u vaak ziet in vergaderzalen. U heeft geen speciale adapter of poort nodig, waardoor u geen extra kabels of rommel onder de tafel hebt liggen. Zonder kabels bent u minder bezig met de installatie en bent u een stuk productiever.

Geen software

Wanneer u een ClickShare-knop aansluit, hoeft u geen software te downloaden en te installeren. U aanvaardt een uitvoerbaar bestand en u kunt meteen beginnen. Zodra u klaar bent, laat ClickShare geen software achter op uw pc of Mac.

Het werkt eenvoudig

ClickShare blinkt uit in eenvoud. Alles werkt met één druk op de knop, meer hoeft u niet te doen. De aansluiting van ClickShare wijzigt uw schermgrootte of resolutie niet, dus wat u op uw laptop ziet, ziet u ook op het grote scherm in de vergaderruimte.

Geen stress meer

Dankzij ClickShare heeft u en uw bezoekers volledige controle over de technologie. Met ClickShare in de vergaderzaal kunt u er zeker van zijn dat uw belangrijke presentatie met één druk op de knop op het grote scherm verschijnt.

Op alle toestellen

Of uw presentaties nu van een pc, Mac, tablet of smartphone afkomstig zijn, ClickShare kan het allemaal aan. Zowel de ClickShare app voor iOS en Android als de ClickShare-knop vergroten de doeltreffendheid van de vergadering, dankzij het delen van inhoud afkomstig van mobiele devices. Download de ClickShare app GRATIS in de Apple Store of op Google Play en u kunt meteen beginnen met het delen van uw content.

Intuïtief

Eén druk op de ClickShare-knop is de snelste en efficiëntste weg naar het grote scherm in een vergaderzaal. Wanneer u ClickShare voor het eerst gebruikt, vraagt u zich af waarom u zo lang met kabels gesukkeld hebt.

De voordelen van de Clickshare op een rij:

Makkelijk draadloos presenteren.
Werkt met 1 druk op de knop.
Geen kabels en geen gesukkel meer.
Geen software installeren.
Werkt met Windows pc's, Mac's, tablets en smartphones.

3. Soorten Clickshare

Nu we weten hoe een Clickshare werkt en wat de voordelen zijn, kunnen we kijken naar het soort Clickshare dat u nodig heeft. Er zijn in totaal 5 versies, namelijk de CS-100, CS-100 Huddle, CSE-200, CSE-200+ en de CSE-800, waarbij de laatste het meest krachtige presentatie systeem is. Hieronder vindt u de verschillen:


Clickshare CS-100 Huddle

De CS-100 Huddle brengt een snelle, creatieve uitwisseling van inhoud naar kleine vergader- en huddle-ruimtes. Het biedt je onderneming een uniforme vergaderervaring van huddle-ruimte tot directiekantoor. Iedereen – ook de gasten – kan zich aansluiten en delen, geen training nodig. Gebruik de ClickShare-app om de inhoud vanaf je apparaat op het scherm van de vergaderruimte te tonen.



Naar de productpagina van de Barco Clickshare CS-100 Huddle.

Clickshare CS-100

De Barco CS-100 is het instapmodel voor kleine groepen en kleine vergaderruimtes, waarbij het draadloos delen van content vanaf een laptop of mobiel apparaat wenselijk is. Iedereen kan met één klik verbinding maken en meteen content delen, dus ook uw gasten. Plug eenvoudig de Clickshare Button in de USB poort van uw PC of Mac en klik op de knop om de inhoud van uw laptop op het scherm van de vergaderruimte te delen.



Met de Clickshare App kunnen gebruikers ook content delen vanaf hun mobiele telefoons of tablets. De Barco CS-100 is een standalone model met een HDMI-uitgang, waarmee maximaal 8 gebruikers verbinding kunnen maken en één gebruiker tegelijk content kan delen op het scherm.

Naar de productpagina van de Barco Clickshare CS-100.

Clickshare CSE-200

In situaties waarbij u met meerdere mensen tegelijk wilt presenteren biedt de CS-100 niet voldoende mogelijkheden. Voor die situaties heeft Barco de Clickshare CSE-200 ontwikkeld. De Barco CSE-200 biedt de Clickshare ervaring voor kleine- en middelgrote vergaderruimtes en heeft wat meer beveiligingsmogelijkheden. Verder kan iedereen super eenvoudig met één klik zijn laptop, PC of Mac draadloos verbinden met de centrale base unit (ontvanger).

De Barco CSE-200 is een standalone model met een netwerk mogelijkheid, waarmee maximaal 16 gebruikers verbinding kunnen maken en waarmee twee gebruikers tegelijk content kunnen delen op het scherm. De CSE-200 wordt geleverd met 2 buttons.

Heeft u een tablet of smartphone? Met de Clickshare App of via Airplay kunnen gebruikers ook content delen vanaf hun mobiele telefoon of tablets. De Barco CSE-200 dient te worden aangesloten via een HDMI kabel aan een monitor, touchscreen of projector.

Naar de productpagina van de Barco Clickshare CS-200.

Clickshare CSE-200+

De CSE-200+ biedt interactieve samenwerkingservaringen voor middelgrote vergaderruimten. Met deze oplossing kunnen twee personen tegelijk content delen. Sluit de Clickshare Button aan op een laptop en geef met één klik de inhoud weer op een groot scherm of beamer in de vergaderruimte.

Barco Clickshare CSE-200+ Naar de productpagina van de Barco Clickshare CSE-200+.

Clickshare CSE-800

De Barco Clickshare CSE-800 is ontworpen om de hoogwaardige draadloze presentatie ervaring naar de boardrooms, high-end vergaderruimtes en conferentiezalen te brengen. De Barco CSE-800 heeft een aantal nieuwe unieke eigenschappen, zoals de kracht om met 8 gebruikers tegelijk content te delen op 2 beeldschermen (4 per scherm), blackboard- en annotatie functies en automatisch- en handmatig beheer. Om chaos en verwarring te voorkomen tijdens vergaderingen, kan de beheerder handmatig kiezen welke gebruiker er wanneer gedeeld wordt. Deze functie kan altijd worden uitgeschakeld om zo terug te gaan naar de normale Clickshare mode om content te delen met één eenvoudige klik.

Het CSE-800 draadloos presentatie systeem is ontwikkeld voor professionele implementaties en biedt verbeterde beveiligingsmogelijkheden. Het biedt ook meer verbindingsmogelijkheden, zoals Airplay en Google Cast voor non-DHCP content en centraal beheer. De CSE-800 is voorzien van twee HDMI ingangen en uitgangen. Dit betekent dat het Clickshare systeem geïntegreerd kan worden met reeds aanwezige apparatuur en videoconferentie opstellingen. Het basisstation van de CSE-800 kan zelfs twee UHD (4K) schermen aansturen. Daarnaast zijn er twee gescheiden netwerkaansluitingen, welke onafhankelijk gebruikt kunnen worden met meerdere netwerken (bijv. gast en bedrijfsnetwerk) en met uitgebreide beveiligingsmogelijkheden.

De Clickshare CSE-800 is het meest krachtige presentatie systeem uit de Clickshare serie.

Naar de productpagina van de Barco Clickshare CSE-800.

Belangrijke verschil tussen de Clickshare CS-100 en de CS-100 Huddle


 Clickshare CS-100
 Clickshare CS-100 Huddle
 1 button meegeleverd
 Geen button meegeleverd

Belangrijke verschillen tussen de Clickshare CS-100 en de CSE-200


 Clickshare CS-100
 Clickshare CSE-200
 Kleine vergaderruimtes
 Kleine en middelgrote vergaderruimtes
 Alleen standalone*
 Standalone en netwerk integratie
 1 button meegeleverd
 2 buttons meegeleverd
 1 gebruiker op het scherm
 2 gebruikers op het scherm
 Enkele HDMI out (Full HD) uitgang
 Enkele HDMI out (Full HD) uitgang
 MirrorOp, iOS app, Android app
 MirrorOp, iOS app, Android app
 Ondersteunt geen AirPlay
 Ondersteunt AirPlay (voor non-HDCP content)
 Delen vanaf een laptop, tablet of smartphone
 Delen vanaf een laptop, tablet of smartphone
 -
 -

Belangrijke verschillen tussen de Clickshare CS-200 en de CSE-200


 Clickshare CSE-200
 Clickshare CSE-200+
 Ouder model
 Model 2019, future proof
 Externe antennes
 Ingebouwde antennes
 HD resolutie
 4K UHD resolutie
 DFS-kanalen niet ondersteund
 DSF kanalen worden ondersteund
 -
 Ingebouwde blackboarding & annotatie
 -
 Ondersteunt Miracast (Windows Wireless Display)

Belangrijke verschillen tussen de Clickshare CSE-200+ en de CSE-800

 
 Clickshare CSE-200+
 Clickshare CSE-800
 Samenwerkingsruimten
 Boardrooms en conferentiezalen
 Standalone en netwerk integratie
 Standalone en netwerk integratie
 2 buttons meegeleverd
 4 buttons meegeleverd
 2 gebruikers op het scherm
 8 gebruikers op het scherm
 Enkele HDMI out (Full HD) uitgang
 Dual screen output: 2x HDMI (4096 x 2160)
 MirrorOp, iOS app, Android app, Google Cast, Airplay en Windows Wireless Display
 MirrorOp, iOS app, Android app, Google Cast, Airplay
 Ondersteunt AirPlay (voor non-HDCP content)
 Ondersteunt AirPlay (voor non-HDCP content)
 Delen vanaf een laptop, tablet of smartphone
 Delen vanaf een laptop, tablet of smartphone
 Beheer, blackboard- en annotatie functies
 Beheer, blackboard- en annotatie functies


* Standalone: Clickshare die geen deel uitmaakt van een netwerk en onafhankelijk functioneert en op zichzelf werkt.

4. Clickshare accessoires

Ten slotte wilt u natuurlijk nog weten wat de de accessoires voor de producten zijn en wat de garantie op de Clickshare is.

Voor de Clickshare CS-100, CSE-200, CSE-200+ en CSE-800 zijn de volgende accessoires aan te schaffen:

Barco Clickshare button

Een extra of een reserve button is natuurlijk geen overbodige luxe. U kunt er natuurlijk altijd eentje kwijtraken, er kan er een kapot gaan of een gast van u neemt er per ongeluk eentje mee. Om die reden kunt u deze altijd opnieuw los aanschaffen.

Naar de productpagina van de Barco Clickshare button.

Barco Clickshare tray met 2 buttons

Naast een extra losse button is er ook een tray beschikbaar. De stijlvolle Clickshare tray bewaart de Clickshare buttons wanneeer deze niet gebruikt worden. Er passen 4 buttons in de houder. Met behulp van de houder raakt u de kostbare buttons niet meer kwijt.

Naar de productpagina van de Barco Clickshare tray met 2 buttons.

Barco Clickshare tray los

De handige houder is ook los aan te schaffen.

Naar de productpagina van de Barco Clickshare tray.

Barco Clickshare rack mount

Voor vergaderzalen met een speciaal AV-rack is een optionele rackmontage voor de ClickShare Base Unit beschikbaar. Dit integreert ClickShare naadloos in de bestaande AV-installatie van de vergaderkamer.

Naar de productpagina van de Barco R9861006R01.

Garantie uitbreiding Clickshare

Op de ClickShare krijgt u standaard 3 jaar garantie. U heeft de mogelijkheid om deze te verlengen tot zelfs 5 jaar.

Naar de Clickshare garantie uitbreiding.

Vraag gratis een offerte aan.

Wilt u dat wij u helpen met het maken van een keuze of wilt u dat wij een model voor u uitkiezen en voor u adviseren? Vraag dan geheel gratis een offerte aan. U krijgt dan snel een scherp voorstel op maat van ons.

Clickshare CS-100, CSE-200, CSC-1 en de CSE-800.

Draadloze pesentatie oplossingen.

Alle accessoires en garantie-uitbreiding mogelijk.

Vraag gratis een offerte aan

Vragen of advies bij de aanschaf van een Clickshare?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x