Barco Clickshare kopen

Barco ClickShare kopen

1. Wat is een ClickShare

Een ClickShare is een product waarmee u draadloos vanaf uw laptop of smartphone draadloos met een klik (click) uw content kunt delen (share) op een groot display of beamer. Met dit innovatieve product verandert u met één druk op de knop een presentatie of vergadering in een complete deelervaring. U heeft geen kabels nodig en u hoeft niets te installeren, waardoor er geen vertragingen meer zijn om direct te kunnen presenteren. De eenvoudigste manier om mensen, inhoud en ideeën samen te brengen. Zo verlopen uw vergaderingen interactie, vlot en kunt u zonder stress presenteren.

Maar hoe werkt dit kastje precies? Welke Clickshare heeft u nodig voor uw situatie? En welke accessoires zijn misschien nog handig voor u? Wanneer u met dit soort vragen zit, dan kan onderstaand artikel interessant voor u zijn. Wij leggen in 5 handige stappen uit waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe Barco Clickshare.

2. Hoe werkt Barco Clickshare

De Clickshare bestaat uit een base unit (ontvanger) en buttons (zenders). De base unit sluit u met een HDMI kabel aan op een televisie, (large) display of een beamer. Het scherm of de beamer is nu klaar om beeld en geluid te ontvangen van de button. De button is een kleine zender met een drukknop en een USB kabel, welke u met uw laptop of pc kunt verbinden.

Een training voor de bediening van de Clickshare is niet nodig. Gebruikers pluggen gewoon de stekker van de Clickshare button in hun PC of Mac en klikken op de knop om verbinding te maken met de ontvanger. De button wijzigt uw schermgrootte of resolutie niet, dus wat u op uw laptop of pc ziet, ziet u ook op het grote (projectie)scherm in de vergaderruimte.

94% van de gebruikers is het erover eens: ClickShare is eenvoudig in gebruik.

3. De voordelen van de Clickshare

Hieronder kunt u de voordelen van draadloos presenteren met een Clickshare vinden:

Geen kabels


Met de universele ClickShare-knop met USB en de ClickShare app voor iOS en Android vermijdt u de verzameling aan kabels die u vaak ziet in vergaderzalen. U heeft geen speciale adapter of poort nodig, waardoor u geen extra kabels of rommel onder de tafel hebt liggen. Zonder kabels bent u minder bezig met de installatie en bent u een stuk productiever.

Geen software

Wanneer u een ClickShare-knop aansluit, hoeft u geen software te downloaden en te installeren. U aanvaardt een uitvoerbaar bestand en u kunt meteen beginnen. Zodra u klaar bent, laat ClickShare geen software achter op uw pc of Mac.

Het werkt eenvoudig

ClickShare blinkt uit in eenvoud. Alles werkt met één druk op de knop, meer hoeft u niet te doen. De aansluiting van ClickShare wijzigt uw schermgrootte of resolutie niet, dus wat u op uw laptop ziet, ziet u ook op het grote scherm in de vergaderruimte.

Geen stress meer

Dankzij ClickShare heeft u en uw bezoekers volledige controle over de technologie. Met ClickShare in de vergaderzaal kunt u er zeker van zijn dat uw belangrijke presentatie met één druk op de knop op het grote scherm verschijnt.

Op alle toestellen

Of uw presentaties nu van een pc, Mac, tablet of smartphone afkomstig zijn, ClickShare kan het allemaal aan. Zowel de ClickShare app voor iOS en Android als de ClickShare-knop vergroten de doeltreffendheid van de vergadering, dankzij het delen van inhoud afkomstig van mobiele devices. Download de ClickShare app GRATIS in de Apple Store of op Google Play en u kunt meteen beginnen met het delen van uw content.

Intuïtief

Eén druk op de ClickShare-knop is de snelste en efficiëntste weg naar het grote scherm in een vergaderzaal. Wanneer u ClickShare voor het eerst gebruikt, vraagt u zich af waarom u zo lang met kabels gesukkeld hebt.

De voordelen van de Clickshare op een rij:

Makkelijk draadloos presenteren.
Werkt met 1 druk op de knop.
Geen kabels en geen gesukkel meer.
Geen software installeren.
Werkt met Windows pc's, Mac's, tablets en smartphones.

4. Welke soorten Clickshare zijn er

Nu we weten hoe een Clickshare werkt en wat de voordelen zijn, kunnen we kijken naar het soort Clickshare dat u nodig heeft. Er zijn twee typen ClickShare: draadloos presenteren en draadloos vergaderen. Voor het presenteren zijn twee modellen beschikbaar, de C-5 en de C-10. Voor het vergaderen zijn 3 modellen beschikbaar, de CX-20, CX-30 en de CX-50.

ClickShare C-5

Een hybride werkplek vereist een naadloze samenwerking en de flexibiliteit om gemakkelijk inhoud te delen, op scherm en op afstand, zelfs in de kleinste vergaderruimten van uw bedrijf. De ClickShare C-5 is de draadloze presentatiehub die uw hybride vergaderingen in huddle ruimtes, kleine vergaderruimtes en middelgrote vergaderruimtes met één klik soepel laat verlopen.> Naar de productpagina van de Barco Clickshare C-5

ClickShare C-10

Zelfs in een hybride vergadering kunnen deelnemers betrokken, geïnspireerd en actief zijn. De ClickShare C-10 voegt interactieve functies toe aan een volledige BYOD met een eenvoudige draadloze presentatie in elke middelgrote tot grote vergaderruimte. De C-10 is dé draadloze presentatiehub die hybride samenwerking in één klik mogelijk maakt in middelgrote tot grote vergaderruimten.> Naar de productpagina van de Barco Clickshare C-10

Belangrijke verschillen tussen de ClickShare C-5 en de ClickShare C-10


ClickShare C-5
ClickShare C-10
Geen interactiviteit
Interactiviteit: blackboarding, touchback en annotatie
Geen button meegeleverd
1 button meegeleverd


ClickShare CX-20

In de moderne bedrijfswereld is een vlotte samenwerking en flexibiliteit vereist, vooral wanneer het gaat om teamvergaderingen in huddle-ruimten, en dit is precies wat Barco ClickShare CX-20 biedt. Door creatieve innovatie te stimuleren via naadloze draadloze vergaderingen, maakt de ClickShare CX-20 vergaderingen inspirerender en productiever. De CX-20 is inzetbaar in kleine vergader- en huddle-ruimten.

> Naar de productpagina van de Barco Clickshare CX-20


ClickShare CX-30

Om zo productief mogelijk te kunnen vergaderen, moeten de deelnemers zich betrokken en geïnspireerd voelen. De ClickShare CX-30 van Barco biedt een naadloze draadloze vergaderoplossing die op elk apparaat kan worden gebruikt om teams samen te brengen - waar ook ter wereld - om deel te nemen aan inclusieve vergaderingen die de beste ideeën en discussiepunten opleveren. Compatibel met alle pc's, laptops of Mac-apparaten met Windows, Android of iOS-besturingssystemen; ClickShare CX-30 kan van kleine tot middelgrote vergaderruimten innovatieve vergader- en conferencingfaciliteiten maken.

> Naar de productpagina van de Barco Clickshare CX-30


ClickShare CX-50

Connectiviteit is de sleutel tot succes in het moderne bedrijfsleven. In een steeds meer onderling verbonden wereldwijde bedrijfsomgeving moet u ervoor zorgen dat uw teams voortdurend nauw met elkaar samenwerken. De ClickShare CX-50 is een eersteklas draadloos vergadersysteem dat is ontworpen om net dat te vergemakkelijken. Het maakt het mogelijk om in minder dan zeven seconden verbinding te maken en stelt gebruikers in staat om deel te nemen aan volledig draadloze en productieve vergaderingen, en om presentaties te geven in full HD zonder gedoe met kabels, verbindingen of locaties.

> Naar de productpagina van de Barco Clickshare CX-50

Belangrijke verschillen tussen de ClickShare CX-20, ClickShare CX-30 en de ClickShare CX-50


ClickShare CX-20
ClickShare CX-30
ClickShare CX-50
Geen interactiviteit
Interactiviteit: blackboarding, touchback en annotatie
Interactiviteit: blackboarding, touchback en annotatie
1 button meegeleverd
2 buttons meegeleverd
2 buttons meegeleverd
Geen HDMI video-invoer
Geen HDMI video-invoer
Met HDMI video-invoer

Uitlopende modellen

De onderstaande modellen ClickShare zijn uitlopend. Dit betekent dat wij ze kunnen leveren zolang de voorraad strekt. Het betreft hier de CS-100, CS-100 Huddle, CSE-200, CSE-200+ en de CSE-800. Dit betekent echter niet dat de modellen niet meer ondersteund worden. Software wordt ondersteund tot en met 31 december 2024 en de service wordt verleend tot en met 31 december 2026.

 

Clickshare CSE-200+

De CSE-200+ biedt interactieve samenwerkingservaringen voor middelgrote vergaderruimten. Met deze oplossing kunnen twee personen tegelijk content delen. Sluit de Clickshare Button aan op een laptop en geef met één klik de inhoud weer op een groot scherm of beamer in de vergaderruimte.

Barco Clickshare CSE-200+ Naar de productpagina van de Barco Clickshare CSE-200+.

Clickshare CSE-800

De Barco Clickshare CSE-800 is ontworpen om de hoogwaardige draadloze presentatie ervaring naar de boardrooms, high-end vergaderruimtes en conferentiezalen te brengen. De Barco CSE-800 heeft een aantal nieuwe unieke eigenschappen, zoals de kracht om met 8 gebruikers tegelijk content te delen op 2 beeldschermen (4 per scherm), blackboard- en annotatie functies en automatisch- en handmatig beheer. Om chaos en verwarring te voorkomen tijdens vergaderingen, kan de beheerder handmatig kiezen welke gebruiker er wanneer gedeeld wordt. Deze functie kan altijd worden uitgeschakeld om zo terug te gaan naar de normale Clickshare mode om content te delen met één eenvoudige klik.

Het CSE-800 draadloos presentatie systeem is ontwikkeld voor professionele implementaties en biedt verbeterde beveiligingsmogelijkheden. Het biedt ook meer verbindingsmogelijkheden, zoals Airplay en Google Cast voor non-DHCP content en centraal beheer. De CSE-800 is voorzien van twee HDMI ingangen en uitgangen. Dit betekent dat het Clickshare systeem geïntegreerd kan worden met reeds aanwezige apparatuur en videoconferentie opstellingen. Het basisstation van de CSE-800 kan zelfs twee UHD (4K) schermen aansturen. Daarnaast zijn er twee gescheiden netwerkaansluitingen, welke onafhankelijk gebruikt kunnen worden met meerdere netwerken (bijv. gast en bedrijfsnetwerk) en met uitgebreide beveiligingsmogelijkheden.

De Clickshare CSE-800 is het meest krachtige presentatie systeem uit de Clickshare serie.

Naar de productpagina van de Barco Clickshare CSE-800.

Belangrijke verschillen tussen de Clickshare CSE-200+ en de CSE-800

 
 Clickshare CSE-200+
 Clickshare CSE-800
 Samenwerkingsruimten
 Boardrooms en conferentiezalen
 Standalone en netwerk integratie
 Standalone en netwerk integratie
 2 buttons meegeleverd
 4 buttons meegeleverd
 2 gebruikers op het scherm
 8 gebruikers op het scherm
 Enkele HDMI out (Full HD) uitgang
 Dual screen output: 2x HDMI (4096 x 2160)
 MirrorOp, iOS app, Android app, Google Cast, Airplay en Windows Wireless Display
 MirrorOp, iOS app, Android app, Google Cast, Airplay
 Ondersteunt AirPlay (voor non-HDCP content)
 Ondersteunt AirPlay (voor non-HDCP content)
 Delen vanaf een laptop, tablet of smartphone
 Delen vanaf een laptop, tablet of smartphone
 Beheer, blackboard- en annotatie functies
 Beheer, blackboard- en annotatie functies


* Standalone: Clickshare die geen deel uitmaakt van een netwerk en onafhankelijk functioneert en op zichzelf werkt.

5. Clickshare accessoires

Ten slotte wilt u natuurlijk nog weten wat de de accessoires voor de producten zijn en wat de garantie op de Clickshare is.

Voor de Clickshare C-5, C-10, CX-20, CX-30 en CX-50 zijn de volgende accessoires aan te schaffen:

Barco Clickshare button

Een extra of een reserve button is natuurlijk geen overbodige luxe. U kunt er natuurlijk altijd eentje kwijtraken, er kan er een kapot gaan of een gast van u neemt er per ongeluk eentje mee. Om die reden kunt u deze altijd opnieuw los aanschaffen.

Naar de productpagina van de Barco Clickshare button.

Barco Clickshare tray los

De handige houder is ook los aan te schaffen.

Naar de productpagina van de Barco Clickshare tray.

Barco Clickshare Rack Mount

Voor vergaderzalen met een speciaal AV-rack is een optionele rackmontage voor de ClickShare Base Unit beschikbaar. Dit integreert ClickShare naadloos in de bestaande AV-installatie van de vergaderkamer.

Naar de productpagina van de Barco ClickShare Rack Mount.

Garantie uitbreiding Clickshare

Op de ClickShare krijgt u standaard 3 jaar garantie. U heeft de mogelijkheid om deze te verlengen tot zelfs 5 jaar.

Naar de Clickshare garantie uitbreiding.

Vraag gratis een offerte aan.

Wilt u dat wij u helpen met het maken van een keuze of wilt u dat wij een model voor u uitkiezen en voor u adviseren? Vraag dan geheel gratis een offerte aan. U krijgt dan snel een scherp voorstel op maat van ons. Beamerexpert is Barco Silver Partner.

Clickshare C-5, C-10, CX-20, CX-30 en CX-50.

Draadloze presentatie oplossingen.

Alle accessoires en garantie-uitbreiding mogelijk.

Vraag gratis een offerte aan

Vragen of advies bij de aanschaf van een Clickshare?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x