Barco silver partner. Vertrouwd Barco producten aanschaffen.

Beamerexpert is Barco Silver Partner. Hierdoor bent u verzekerd van het beste van het beste op het gebied van service en expertise. Beamerexpert koopt al haar producten via de officiële kanalen in. Hiermee krijgt u niet alleen maximale ondersteuning en garantie, maar krijgt u ook de mogelijkheid om deel te nemen aan speciale acties en aanbiedingen, welke niet voor andere verkoopkanalen gelden.

Koop alleen Barco producten bij bedrijven met onderstaand logo. Wanneer u geen Barco partner logo kunt vinden, dan garandeert Barco de herkomst van de producten niet. De producten kunnen uit het buitenland komen, gestolen, refurbished of incompleet zijn. Ook is het de vraag hoe het met de garantie en de afhandeling hiervan zit.

Barco Silver partner

Barco piramide

Barco hanteert drie lagen in haar verkoop piramide. Onderaan is de geautoriseerde partner te vinden, vervolgens komt de silver partner en als bovenste is de gold partner te vinden. 

Barco partner piramide

Garantie uitbreiding

Bij Beamerexpert is het mogelijk om de standaard garantie van Barco van 2 jaar uit te breiden naar 5 jaar. Op de productpagina van het door u gewenste product kunt u bij de productbundels de extra garantie selecteren en in uw winkelmand plaatsen. U krijgt van ons ook nog eens 10% korting op deze bundels.

Wat krijgt u precies voor deze garantie uitbreiding?

Wanneer u gebruik wilt maken van de Barco helpdesk, dan krijgt u voorrang op de rij met wachtenden. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten voordat u aan de beurt bent om uw vragen te stellen. Werkt uw product als gevolg van een hardware failure niet naar behoren, krijgt u gedurende deze 5 jaar een compleet nieuw product toegestuurd. Dit nieuwe product komt direct van de distributeur en zit dus geheel nieuw in doos. Zo heeft u 5 jaar lang geen zorgen en kunt u gewoon doorgaan met presenteren.

Nederlandse / Belgische modellen

Wij krijgen steeds vaker de vraag waarom het voor kan komen dat er (goedkopere) Barco producten aangeboden worden op het internet of in de markt. Vaak doet dit probleem zich voor omdat er buitenlandse- of import modellen aangeboden worden. Deze modellen komen uit het buitenland en Beamerexpert verkoopt alleen modellen voor de Nederlandse en Belgische markt. Dat wil zeggen dat het product bedoeld is voor Nederland of België en u van support, klantenservice en garantie kan genieten in Nederland en België, waar ze uw taal spreken. Wel zo makkelijk bij een vraag of een probleem.

Lange reparatietijd

Beamerexpert begrijpt het belang en de urgentie van een goede presentatie of beeldoplossing en wij willen uitsluitend het beste voor onze klanten. Wij willen dus niet dat u support moet krijgen van een buitenlandse support afdeling of dat u uw product voor een lange tijd kwijt bent bij een defect.

Vaak is het namelijk zo dat uw aankoop en uw klacht doorgestuurd worden naar het land, waar het product vandaan komt. U zult begrijpen dat dit een extra lange reparatietijd en hogere verzendkosten met zich mee zal brengen. U bent namelijk verantwoordelijk voor de verzending van het product naar de fabrikant voor reparatie. Door de langere reparatie tijd kunt u misschien niet uw belangrijke presentatie geven of bent u uw product gewoon zeer lang kwijt. Ook de verzendkosten naar dat land zullen hoger liggen dan een binnenlandse zending, houdt er dus rekening mee waar u uw Barco product aanschaft.

Try and buy actie

Er is nu een tijdelijke actie, waarbij u de C-10 ClickShare Present, de ClickShare Conference CX-20, de ClickShare Conference CX-30 of de ClickShare Conference CX-50 4 weken op proef kunt nemen. Mocht het product bevallen, dan kunt u deze aanschaffen en houden. Mocht het product niet bevallen, dan pikken wij deze weer bij u op na de proefperiode. Deze actie geldt uitsluitend via officiële partners van Barco.

Trade in actie

Heeft u eerder een Barco Clickshare model aangeschaft? Dan kunt u nu gebruik maken van een unieke inruilactie. Ruil uw oude systeem in en krijg een aanzienlijke korting op de nieuwe Clickshare modellen. Onderstaande modellen komen in aanmerking voor de Trade in actie:

 Clickshare model
 Prijs na inruil
 C-5
 Van € 1.137,- Voor € 549,-.
 C-10
 Van € 1.749,- Voor € 1.149,-.
 CX-20
 Van € 2.399,- Voor € 1.519,-.
 CX-30
 Van € 2.999,- Voor € 2.119,-.
 CX-50
 Van € 3.599,- Voor € 2.719,-.

Deze actie geldt uitsluitend via officiële partners van Barco. Wilt u meer weten over deze actie en de voorwaarden, neem dan contact met ons op.

Demo's

Wilt u een Barco product graag zien of eens uitproberen? U bent van harte welkom voor een demo in onze showroom aan de Ridderstraat in Haarlem. Maak wel altijd eerst een afspraak via telefoonnummer +31 (0)23-5517909 of stuur ons een e-mail. Wij beantwoorden graag al uw vragen en zorgen ervoor dat de koffie klaarstaat!

Videowall

Barco komt met een nieuwe lijn videowalls. Soms zorgt een nieuwe innovatie voor een revolutie die de toekomst van een volledige productielijn bepaalt. Met het Barco UniSee-platform heeft Barco alle componenten van de LCD-videowall volledig opnieuw ontworpen en geoptimaliseerd, wat heeft geresulteerd in een nieuwe manier van kijken naar visualisatie op een groot scherm. Het Barco UniSee-platform bestaat uit: UniSee View, UniSee Mount en UniSee Connect. Deze drie elementen komen samen om de toekomst van LCD-videomuren te definiëren.

Download de Barco Unisee brochure. Bel met +31 (0)23-5517909 voor meer informatie en prijzen.

Barco Clickshare's

Wij hebben de volgende Clickshare modellen van Barco:

Barco C-5 ClickShare Present
Barco C-10 ClickShare Present
Barco ClickShare Conference CX-20
Barco ClickShare Conference CX-30
Barco ClickShare Conference CX-50

Welk Clickshare moet ik aanschaffen? Lees ook Barco Clickshare kopen.

Barco beamerlampen

Heeft u een nieuwe beamerlamp voor uw Barco beamer nodig, dan kunt u terecht bij de Barco lampenpagina van Beamerlampenexpert

Persoonlijk advies

Wilt u meer weten over Barco producten, neem dan contact met ons op. U kunt ook bellen met +31(0)23-5517909. Wij helpen u graag!

Barco producten

Tags: Barco, Clickshare, WePresent, Videowall, acties, garantie

Handige links: Draadloos presenteren | Barco Clickshare kopen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x