Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Barco silver partner. Vertrouwd Barco producten aanschaffen.

  Beamerexpert is Barco Silver Partner. Hierdoor ben jij verzekerd van het beste van het beste op het gebied van service en expertise. Beamerexpert koopt al haar producten via de officiële kanalen in. Hiermee krijg jij niet alleen maximale ondersteuning en garantie, maar krijg je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan speciale acties en aanbiedingen, welke niet voor andere verkoopkanalen gelden.

  Koop alleen Barco producten bij bedrijven met onderstaand logo. Wanneer jij geen Barco partner logo kunt vinden, dan garandeert Barco de herkomst van de producten niet. De producten kunnen uit het buitenland komen, gestolen, refurbished of incompleet zijn. Ook is het de vraag hoe het met de garantie en de afhandeling hiervan zit.

  Barco Silver Partner

  Barco piramide

  Barco hanteert drie lagen in haar verkoop piramide. Onderaan is de geautoriseerde partner te vinden, vervolgens komt de silver partner en als bovenste is de gold partner te vinden.

  Barco partner piramide

  Garantie uitbreiding

  Bij Beamerexpert is het mogelijk om de standaard garantie van Barco van 2 jaar uit te breiden naar 5 jaar. Op de productpagina van het door jou gewenste product kun je bij de productbundels de extra garantie selecteren en in jouw winkelmand plaatsen. Je krijgt van ons ook nog eens 10% korting op deze bundels.

  Wat krijg jij precies voor deze garantie uitbreiding?

  Wanneer jij gebruik wilt maken van de Barco helpdesk, dan krijg jij voorrang op de rij met wachtenden. Hierdoor hoef jij niet lang te wachten voordat je aan de beurt bent om jouw vragen te stellen. Werkt jouw product als gevolg van een hardware failure niet naar behoren, krijg jij gedurende deze 5 jaar een compleet nieuw product toegestuurd. Dit nieuwe product komt direct van de distributeur en zit dus geheel nieuw in doos. Zo heb jij 5 jaar lang geen zorgen en kun jij gewoon doorgaan met presenteren.

  Nederlandse / Belgische modellen

  Wij krijgen steeds vaker de vraag waarom het voor kan komen dat er (goedkopere) Barco producten aangeboden worden op het internet of in de markt. Vaak doet dit probleem zich voor omdat er buitenlandse- of import modellen aangeboden worden. Deze modellen komen uit het buitenland en Beamerexpert verkoopt alleen modellen voor de Nederlandse en Belgische markt. Dat wil zeggen dat het product bedoeld is voor Nederland of België en jij van support, klantenservice en garantie kan genieten in Nederland en België, waar ze jouw taal spreken. Wel zo makkelijk bij een vraag of een probleem.

  Lange reparatietijd

  Beamerexpert begrijpt het belang en de urgentie van een goede presentatie of beeldoplossing en wij willen uitsluitend het beste voor onze klanten. Wij willen dus niet dat jij support moet krijgen van een buitenlandse support afdeling of dat jij jouw product voor een lange tijd kwijt bent bij een defect.

  Vaak is het namelijk zo dat jouw aankoop en jouw klacht doorgestuurd worden naar het land, waar het product vandaan komt. Jij zult begrijpen dat dit een extra lange reparatietijd en hogere verzendkosten met zich mee zal brengen. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor de verzending van het product naar de fabrikant voor reparatie. Door de langere reparatie tijd kun jij misschien niet jouw belangrijke presentatie geven of ben jij jouw product gewoon zeer lang kwijt. Ook de verzendkosten naar dat land zullen hoger liggen dan een binnenlandse zending, houd dus rekening mee waar jij jouw Barco product aanschaft.

  Try and buy actie

  Er is nu een tijdelijke actie, waarbij jij de C-10 ClickShare Present, de ClickShare Conference CX-20, de ClickShare Conference CX-30 of de ClickShare Conference CX-50 4 weken op proef kunt nemen. Mocht het product bevallen, dan kun jij deze aanschaffen en houden. Mocht het product niet bevallen, dan pikken wij deze weer bij jou op na de proefperiode. Deze actie geldt uitsluitend via officiële partners van Barco.

  Trade in actie

  Heb jij eerder een Barco Clickshare model aangeschaft? Dan kun jij nu gebruik maken van een unieke inruilactie. Ruil jouw oude systeem in en krijg een aanzienlijke korting op de nieuwe Clickshare modellen. Onderstaande modellen komen in aanmerking voor de Trade in actie:

   
  ClickShare model
  Prijs na inruil
  C-5Van € 1.137,- Voor € 549,-
  C-10Van € 1.749,- Voor € 1.149,-
  CX-10Van € 2.399,- Voor € 1.519,-
  CX-30Van € 2.999,- Voor € 2.119,-
  CX-50Van € 3.599,- Voor € 2.719,-

  Deze actie geldt uitsluitend via officiële partners van Barco. Wil jij meer weten over deze actie en de voorwaarden, neem dan contact met ons op.

  Demo's

  Wil jij een Barco product graag zien of eens uitproberen? Jij bent van harte welkom voor een demo in onze showroom aan de Ridderstraat in Haarlem. Maak wel altijd eerst een afspraak via telefoonnummer +31 (0)23-5517909 of stuur ons een e-mail. Wij beantwoorden graag al jouw vragen en zorgen ervoor dat de koffie klaarstaat!

  Videowall

  Barco komt met een nieuwe lijn videowalls. Soms zorgt een nieuwe innovatie voor een revolutie die de toekomst van een volledige productielijn bepaalt. Met het Barco UniSee-platform heeft Barco alle componenten van de LCD-videowall volledig opnieuw ontworpen en geoptimaliseerd, wat heeft geresulteerd in een nieuwe manier van kijken naar visualisatie op een groot scherm. Het Barco UniSee-platform bestaat uit: UniSee View, UniSee Mount en UniSee Connect. Deze drie elementen komen samen om de toekomst van LCD-videomuren te definiëren.

  Download de Barco Unisee brochure. Bel met +31 (0)23-5517909 voor meer informatie en prijzen.

  Barco Clickshare's

  Wij hebben de volgende Clickshare modellen van Barco:

  Barco C-5 ClickShare Present
  Barco C-10 ClickShare Present
  Barco ClickShare Conference CX-20
  Barco ClickShare Conference CX-30
  Barco ClickShare Conference CX-50

  Welk Clickshare moet ik aanschaffen? Lees ook Barco Clickshare kopen.

  Barco beamerlampen

  Heb jij een nieuwe beamerlamp voor jouw Barco beamer nodig, dan kun je terecht bij de Barco lampenpagina van Beamerlampenexpert.

  Persoonlijk advies

  Wil jij meer weten over Barco producten, neem dan contact met ons op. Je kunt ook bellen met +31(0)23-5517909. Wij helpen jou graag!

  Barco producten

  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking