Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Productomschrijving

  wePresent WiPG-1600WBarco presenteert met de WiPG-1600W het nieuwste model in zijn draadloze presentatiesystemen lijn. De nieuwe draadloze presentatiegateway is zowel inzetbaar in het onderwijs als in de zakelijke en publieke sector en moet volgens de maker de functionaliteit van high-end audiovisuele oplossingen kunnen bieden, zonder de complexiteit die de installatie van dergelijke systemen met zich meebrengt.Plug-and-play  De WiPG-1600W is een professioneel plug-and-play presentatiesyste...

  wePresent WiPG-1600W

  Barco presenteert met de WiPG-1600W het nieuwste model in zijn draadloze presentatiesystemen lijn. De nieuwe draadloze presentatiegateway is zowel inzetbaar in het onderwijs als in de zakelijke en publieke sector en moet volgens de maker de functionaliteit van high-end audiovisuele oplossingen kunnen bieden, zonder de complexiteit die de installatie van dergelijke systemen met zich meebrengt.

  Plug-and-play 

  De WiPG-1600W is een professioneel plug-and-play presentatiesysteem waarmee tot 64 gebruikers tegelijkertijd vanaf ieder apparaat draadloos kunnen presenteren op een 1080p HD-scherm. Het systeem is met name geschikt voor gebruik in klaslokalen en moet voorzien in moderator-opties voor onderwijzers en
  draadloze multi-touchbesturing voor touchscreens en interactieve whiteboards.

  Interactieve presentaties 

  Het presentatiesysteem werkt met PC, Mac, iOS en Android en stelt leerlingen in staat interactieve presentaties te geven, samen te werken, of deel te nemen aan klasdiscussies vanaf hun eigen computer, tablet of mobiele apparaat. Door de compatibiliteit met alle interactieve whiteboards kunnen bestaande investeringen en infrastructuur worden behouden. De AES-128 bit-encryptie op data en https-encryptie van webbestanden moet daarbij zorgen voor een veilige omgeving voor leraren en studenten.

  Voordelen WePresent WiPG1600W

   Makkelijk draadloos presenteren, zodat u geen kabels nodig heeft.
   Tot 64 gebruikers, zodat u goed kunt worden samenwerken.
   Compatibel met alle draadloze toepassingen, zodat iedere deelnemer kan meedoen.
   Zend geen eigen Wifi signaal uit.

  Folder van de WePresent 

  Uitgebreide specificaties WePresent WiPG-1600W 

  Garantie

  U krijgt 3 jaar garantie op de wePresent WiPG-1600W. U kunt dit uitbreiden naar 5 jaar.

  Barco Silver Partner

  Beamerexpert is Barco Silver Partner. Beamerexpert verkoopt uitsluitend officiële producten van Barco. U schaft bij ons vertrouwd Barco producten aan en bent dus verzekerd van optimale ondersteuning en garantie.

  Productspecificaties

  Technische gegevens
  Netwerk
  Streamen over WiFi:
  Beveiliging
  Ondersteunende platformen
  Algemeen
  Conditie:
  Nieuw
  Merk:
  WePresent
  EAN nummer:
  4714123690241
  Typenummer:
  WiPG-1600W
  Gedurende de garantieperiode dekt de fabrikant de kosten voor reparaties of vervangingen van defecten die niet zijn veroorzaakt door verkeerd gebruik of ongevallen. De exacte dekking kan variëren afhankelijk van de garantievoorwaarden van de fabrikant.
  Garantietermijn:
  3 jaar
  Connectiviteit
  Design
  In de meeste gevallen heeft de kleur van het product geen invloed op de prestaties of functionaliteit ervan. Het is meer een ontwerpelement dat kan worden afgestemd op persoonlijke smaak, de omgeving waarin het product wordt gebruikt en eventuele esthetische voorkeuren.
  Kleur van het product:
  Zwart
  Energie
  Fysieke kenmerken

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking