Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Zo gebruik je onze vergelijkfunctie!

  Zo gebruik je onze vergelijkfunctie!

  Op deze uitlegpagina kom je alles te weten over het gebruik van de handige vergelijkfunctie voor beamers op onze website. Bij het selecteren van de juiste beamer is een gedegen vergelijking van modellen en specificaties van cruciaal belang. Om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we een krachtige vergelijktool geïntegreerd. Hiermee kun je eenvoudig de verschillende functies, prestaties en prijzen van diverse beamers analyseren.

  Of je nu op zoek bent naar een beamer voor zakelijk gebruik, thuisentertainment of educatieve doeleinden, onze vergelijkfunctie biedt een gestructureerd overzicht. Hiermee kun je weloverwogen beslissingen nemen. In deze handleiding leggen we stap voor stap uit hoe je deze functie optimaal benut, zodat je moeiteloos de ideale beamer kunt vinden die aan al jouw wensen voldoet. Ontdek samen met ons hoe je de wereld van beamers doelgericht kunt vergelijken en de perfecte keuze maakt voor jouw unieke behoeften.

  Vergelijk beamers van alle merken!

  We nemen als voorbeeld een aantal Xgimi beamers. Je kan natuurlijk alle beamer merken vergelijken. In het voorbeeld vergelijken wij drie beamers, dit kunnen er maximaal 5 vijf zijn. 

  Stap 1: Ga naar de product pagina van de beamer die je wilt vergelijken, klik vervolgens op de knop "vergelijk". Deze wordt in onderstaande afbeelding aangegeven met de oranje pijl. Wij kiezen als eerste beamer de Xgimi Horizon Ultra. 

  Stap 1:

  Stap 2: Ga naar de product pagina van de volgende beamer die je wilt vergelijken, klik vervolgens op de knop "vergelijk". Deze wordt in onderstaande afbeelding aangegeven met de oranje pijl. Als tweede beamer kiezen wij de Xgimi Horizon Pro. Je ziet onderaan de pagina nu een pop-up verschijnen.

  Stap 3: Ga naar de product pagina van de volgende beamer die je wilt vergelijken, klik vervolgens op de knop "vergelijk". Deze wordt in onderstaande afbeelding aangegeven met de oranje pijl. Als derde beamer kiezen wij de Xgimi Halo+. 

  Stap 4: Nu je alle beamers hebt gekozen die je wilt vergelijk klik je onderaan de pagina op "vergelijk". Je krijgt dan een overzicht te zien van de beamers die je gaat vergelijken. Vervolgens klik je op "start vergelijking". 

  Stap 5: Zodra je op de knop "start vergelijking" hebt geklikt kom je uit op de volgende pagina. Hier kan je de specificaties van beamers die je hebt gekozen met elkaar vergelijken. 

  Kom je er toch niet uit?

  Als je na het gebruik van onze vergelijkfunctie nog steeds twijfels hebt of specifiek advies nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze experts. Ons toegewijde team staat klaar om je te assisteren en je te voorzien van persoonlijk advies. We begrijpen dat het kiezen van de juiste beamer een belangrijke beslissing is, en we helpen je graag om de perfecte match te vinden voor jouw behoeften. Neem gerust contact met ons op en laat ons je op weg helpen naar de ultieme kijkervaring met de ideale beamer.

  Gerelateerde onderwerpen

  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking