Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Betalen in termijnen voor particulieren

  Geld lenen kost geld

  Waarom alles in één keer betalen? Bij Beamerexpert is het heel eenvoudig om av-producten in maandelijkse termijnen te betalen. Verlaag en spreid jouw kosten. 

  De voordelen van Betaal per maand

  Geschikt voor aankopen van € 250 t/m € 4.999.
  Direct genieten van jouw aankoop.
  Vast maandbedrag.
  Gratis extra of eerder aflossen.
  Direct online geregeld.

  Hoe gaat Betaal per maand precies in zijn werk?

  1. Kies betaalmethode
  Kies bij het afrekenen voor de optie 'Betaal per Maand'.

  2. Aanvragen
  Vul het aanvraagformulier in en upload de documenten gemakkelijk online. Voor een bedrag onder de €1.000,- heb je alleen een identiteitsbewijs en bankpas nodig.

  Gehuwd of geregistreerd partnerschap?
  Vul ook de gegevens van jouw partner in. Jouw partner krijgt zelf een e-mail om het ID-bewijs te uploaden. Jullie ondertekenen beiden het contract. Volg de instructies.

  Wens je een aanvraag boven de €1.000? Dan vragen wij om een bewijs van inkomsten en lasten.

  1. Aanvraag boven de € 1.000?

  Let op: bent u gehuwd of heeft u een geregistreerd partnerschap? Dan moet uw partner ook documenten uploaden en het contract ondertekenen. Uw partner ontvangt zelf ook een e-mail.

  2. Upload kopie/scan voor- en achterzijde van uw paspoort/rijbewijs/ID-kaart en evt. verblijfsvergunning

  Alleen verblijfsvergunning type I, II, V en EU/EER worden geaccepteerd. Heeft u een Europees ID-bewijs zonder handtekening? Upload dan ook een kopie van uw Nederlands rijbewijs met handtekening.

  3. Upload kopie/scan van uw privébankpas

  Het rekeningnummer op de bankpas moet gelijk zijn aan het rekeningnummer van het bankafschrift. Een zakelijke bankpas wordt niet geaccepteerd. U kunt wel zakelijk in termijnen betalen en leasen, klik hier.

  4. Officieel en recent privébankafschrift

  Een bankafschrift moet gelden over de hele maand en mag maximaal twee maanden oud zijn. Download of print deze via de website van de bank als pdf, zodat de naam en het rekeningnummer goed zichtbaar zijn. Wanneer blijkt dat gegevens zijn doorgehaald of het opgestuurde document een schermafdruk of screenshot is, wordt de aanvraag niet geaccepteerd.

  5. Kopie/scan van je loonstrook

  Deze moet van dezelfde maand zijn als het bankafschrift. Heeft u structureel overuren en/of ontvangt u onregelmatigheidstoeslag? Bij maandbetaling, dan moet u de laatste drie (3) loonstroken uploaden. Wordt u wekelijks betaald dan vragen wij u om twaalf (12) loonstroken te uploaden. Heeft u een uitkering of pensioen? Upload dan een kopie of scan van de meest recente (betalings)specificatie.

  6. Bent u zelfstandig ondernemer?

  Dan ontvangen we graag een van de hierna genoemde documenten die naar de Belastingdienst zijn opgestuurd: Een definitieve aanslag van maximaal twintig (20) maanden oud of een fiscaal rapport inclusief een brief van de boekhouder/accountant die de verzending aan de Belastingdienst kan bevestigen.

  Hulp nodig? Bel of mail dan met de klantenservice.

  3. Goedkeuren
  We controleren jouw financiële gegevens en beoordelen of het gekozen maandbedrag financieel bij je past. Kies je een langere looptijd, dan kies je ook voor een lager maandbedrag, wat de kans op goedkeuring van jouw aanvraag kan vergroten. Je mag altijd extra of eerder aflossen zonder extra kosten.

  4. Klaar en geregeld
  Nadat de financiering verwerkt en afgehandeld is bij Santander, ontvang je jouw bestelling en betaal je de product(en) per maand.

  Bereken uw maandbedrag

  Benieuwd naar jouw maandbedrag? Dit kan je zelf berekenen met een handige calculator.

  Bereken jouw maandbedrag
  De uitkomst van de calculator geeft je een indicatie van het te lenen bedrag. Klik hier en bereken jouw maandbedrag.

  Totaal kredietbedragAanbetalingContante waardeJaarlijkse kostenpercentageDebet rentevoet op jaarbasis (vast)Termijnbedrag per maandDuur kredietovereenkomst (in maanden)Totaal door de consument te betalen bedrag
  € 2.000,000€ 2.000,0010,00%10,00%€ 36,6272 maanden€ 2.636,52

  Betaal per maand is een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Beamerexpert treedt op als vrijgestelde bemiddelaar van Santander. Beamerexpert en Santander geven geen advies. Je dient zelf te bepalen of het door jou gewenste financieel product aansluit bij jouw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Toetsing en registratie BKR. Bekijk hier de algemene voorwaarden. 

  Meer informatie over betalen per maand en Santander

  Wil je meer informatie over betalen in termijnen per maand. Bel ons gerust op 023-5517909. Onze experts helpen je graag!

  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking