Betalen in termijnen voor particulieren

Geld lenen kost geldBetalen in termijnen voor particulieren

Koop nu, betaal per maand

Waarom alles in één keer betalen? Bij Beamerexpert is het heel eenvoudig om av-producten in maandelijkse termijnen te betalen. Verlaag en spreid uw kosten. 

De voordelen van Betaal per maand


Geschikt voor aankopen van € 250 t/m € 4.999.
Direct genieten van uw aankoop.
Vast maandbedrag.
Gratis extra of eerder aflossen.
Direct online geregeld.

Hoe gaat Betaal per maand precies in zijn werk?


1. Kies betaalmethode

Kies bij het afrekenen voor de optie 'Betaal per Maand'.

2. Aanvragen
Vul het aanvraagformulier in en upload de documenten gemakkelijk online. Voor een bedrag onder de €1.000,- heeft u alleen een identiteitsbewijs en bankpas nodig.

Gehuwd of geregistreerd partnerschap?
Vul ook de gegevens van uw partner in. Uw partner krijgt zelf een e-mail om het ID-bewijs te uploaden. Jullie ondertekenen beiden het contract. Volg de instructies.

Wenst u een aanvraag boven de €1.000? Dan vragen wij om een bewijs van inkomsten en lasten.

1. Aanvraag boven de € 1.000?

Let op: bent u gehuwd of heeft u een geregistreerd partnerschap? Dan moet uw partner ook documenten uploaden en het contract ondertekenen. Uw partner ontvangt zelf ook een e-mail.

2. Upload kopie/scan voor- en achterzijde van uw paspoort/rijbewijs/ID-kaart en evt. verblijfsvergunning

Alleen verblijfsvergunning type I, II, V en EU/EER worden geaccepteerd. Heeft u een Europees ID-bewijs zonder handtekening? Upload dan ook een kopie van uw Nederlands rijbewijs met handtekening.

3. Upload kopie/scan van uw privébankpas

Het rekeningnummer op de bankpas moet gelijk zijn aan het rekeningnummer van het bankafschrift. Een zakelijke bankpas wordt niet geaccepteerd. U kunt wel zakelijk in termijnen betalen en leasen, klik hier.

4. Officieel en recent privébankafschrift

Een bankafschrift moet gelden over de hele maand en mag maximaal twee maanden oud zijn. Download of print deze via de website van de bank als pdf, zodat de naam en het rekeningnummer goed zichtbaar zijn. Wanneer blijkt dat gegevens zijn doorgehaald of het opgestuurde document een schermafdruk of screenshot is, wordt de aanvraag niet geaccepteerd.

5. Kopie/scan van je loonstrook

Deze moet van dezelfde maand zijn als het bankafschrift. Heeft u structureel overuren en/of ontvangt u onregelmatigheidstoeslag? Bij maandbetaling, dan moet u de laatste drie (3) loonstroken uploaden. Wordt u wekelijks betaald dan vragen wij u om twaalf (12) loonstroken te uploaden. Heeft u een uitkering of pensioen? Upload dan een kopie of scan van de meest recente (betalings)specificatie.

6. Bent u zelfstandig ondernemer?

Dan ontvangen we graag een van de hierna genoemde documenten die naar de Belastingdienst zijn opgestuurd: Een definitieve aanslag van maximaal twintig (20) maanden oud of een fiscaal rapport inclusief een brief van de boekhouder/accountant die de verzending aan de Belastingdienst kan bevestigen.

Hulp nodig? Bel of mail dan met de klantenservice.

3. Goedkeuren
We controleren uw financiële gegevens en beoordelen of het gekozen maandbedrag financieel bij u past. Kiest u een langere looptijd, dan kiest u ook voor een lager maandbedrag, wat de kans op goedkeuring van uw aanvraag kan vergroten. U mag altijd extra of eerder aflossen zonder extra kosten.

4. Klaar en geregeld
Nadat de financiering verwerkt en afgehandeld is bij Santander, ontvang u uw bestelling en betaalt u de product(en) per maand.

Bereken uw maandbedrag

Benieuwd naar uw maandbedrag? Dit kunt u zelf berekenen met een handige calculator.

Bereken uw maandbedrag


De uitkomst van de calculator geeft u een indicatie van het te lenen bedrag. Klik hier en bereken uw maandbedrag.

Totaal kredietbedrag Aanbetaling Contante waarde Jaarlijkse kostenpercentage Debet rentevoet op jaarbasis (vast) Termijnbedrag per maand Duur kredietonvereenkomst (in maanden) Totaal door de consument te betalen bedrag
€ 2.000,00 0 € 2.000,00 10,00% 10,00% € 36,62 72 maanden € 2.636,52

Betaal per maand is een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Beamerexpert treedt op als vrijgestelde bemiddelaar van Santander. Beamerexpert en Santander geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Toetsing en registratie BKR. Bekijk hier de algemene voorwaarden. 

Meer informatie over betalen per maand en Santander

Wilt u meer informatie over betalen in termijnen per maand. Bel ons gerust op 023-5517909. Onze experts helpen u graag!

Vragen of advies over beamers betalen in termijnen?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x