Nieuw! Logitech Rally bar huddle

  • Geplaatst op
  • Door Ramon Schuller
  • 0
Nieuw! Logitech Rally bar huddle

Logitech komt met een nieuwe alles-in-één videobar, welke de naam Rally Bar Huddle krijgt.

Nieuwe alles-in-één videobar voor huddle en kleine vergaderkamers

Logitech brengt de geavanceerde technologie van de Rally Bar-familie naar huddlerooms en kleine vergaderruimtes. Op 24 mei 2023 kondigt Logitech de Rally Bar Huddle aan. Een alles-in-één videobar voor kleine ruimtes tot 6 personen met een 4K, digitale PTZ-camera en AI-video-intelligentie voor de meest geprefereerde videoplatforms, zoals Teams en Zoom.

De Logitech Rally Bar Huddle in gebruik

Waarom moet jij de nieuwe Rally bar huddle kopen?

De Rally Bar Huddle is ontworpen om gemakkelijk videovergaderingen te houden en is snel persoonlijk of op afstand in te stellen, eenvoudig te beheren en gemakkelijk te integreren met Tap IP via CollabOS.

Zorg ervoor dat iedereen goed te zien en te horen is tijdens hybridmeetings. AI-video-intelligentie, geavanceerde geluidsopname, ruisonderdrukking en continue softwareverbeteringen zorgen voor een duidelijke en natuurlijke vergaderervaring voor externe medewerkers. Rally Bar Huddle werkt met de meeste platforms die uw klanten gebruiken om hybride teams met elkaar te verbinden, waardoor een moeiteloze ervaring van thuis naar kantoor wordt gegarandeerd. En overal daar tussenin.

Sterke eigenschappen van de Rally bar huddle

+ Digitale PTZ camera met 4K beeldkwaliteit
+ 5 m/16,4 ft video-opnamebereik
+ Automatische privacysluiter
+ Meerdere montagemogelijkheden voor verschillende gebruikssituaties (tafelblad, wand, display)
+ 6 geïntegreerde beamforming-microfoons met een bereik van 7 m (geen microfoonpods nodig)
+ Deelnemen met één druk op de knop met Tap IP
+ Geïntegreerd kabelbeheer

De Logitech Rally Bar Huddle in uw vergaderruimte

Logitech Meetup versus Rally bar huddle

Waarom moet je nu de duurdere Logitech Rally bar huddle kopen i.p.v. de veel goedkopere Logitech Meetup?

+ Betere audio en video: Rally Bar Huddle is 2x zo luid als de MeetUp en maakt gebruik van machine learning voor een duidelijkere spraakopname en minder achtergrondgeluid. Ook zal de optiek aanzienlijk worden verbeterd.

+ Voortdurende updates en ingebouwde intelligentie: krijg AI-conferentiefuncties (Grid View, Smart Gallery, IntelliFrame, Speaker View en meer) en andere updates native via CollabOS, zonder verbinding te hoeven maken met een aparte pc.

+ Appliance-modus en BYOD: als een alles-in-één videobar kan de Rally Bar Huddle Zoom Rooms, Microsoft Teams Rooms of Google Meet (post-launch) uitvoeren. Evenals BYOD-modus wanneer aangesloten op een laptop.

+ Reinigbare hoes, ideaal voor gezondheidszorg of onderwijs. Er is een zwarte en een witte hoes beschikbaar. Zo kan je de kleur van je videobar aan de ruimte aanpassen.

+ Gemaakt van gerecycled plastic: Logitech zet zich in voor een duurzamere wereld. De plastic onderdelen in Rally Bar Huddle zijn gemaakt van 42% gerecycled plastic van afvalmateriaal.

Productpagina

De Huddle is verkrijgbaar voor € 1.999,00 inclusief 21% BTW. Bekijk en bestel hier de Logitech Rally bar huddle


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »