Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Productomschrijving

  Canon XEED WUX500Deze beamer is niet meer leverbaar. Bekijk hier onze WUXGA beamers.Geniet van superieure beeldkwaliteit en veelzijdige aansluitmogelijkheden met deze compacte WUXGA-installatieprojector. De Canon XEED WUX500 beschikt over LCOS-technologie, een constante helderheid van 5000 lumen en een 1,8x zoomobjectief van Canon-kwaliteit, plus HDBaseT en Wi-Fi.Compacte installatieprojector met hoge resolutie Geniet van superieure beeldkwalit...

  Canon XEED WUX500

  Deze beamer is niet meer leverbaar. Bekijk hier onze WUXGA beamers.

  Geniet van superieure beeldkwaliteit en veelzijdige aansluitmogelijkheden met deze compacte WUXGA-installatieprojector. De Canon XEED WUX500 beschikt over LCOS-technologie, een constante helderheid van 5000 lumen en een 1,8x zoomobjectief van Canon-kwaliteit, plus HDBaseT en Wi-Fi.

  Compacte installatieprojector met hoge resolutie

  Geniet van superieure beeldkwaliteit en veelzijdige aansluitmogelijkheden met de compacte XEED WUX500-installatieprojector, die slechts 5,6 kg weegt. De projector levert helder en gedetailleerd beeld met een hoge resolutie van zowel computer- als videobronnen, en biedt dankzij de native WUXGA-resolutie (1920 x 1200 pixels, met ondersteuning voor FULL HD) eenvoudig te lezen teksten en vloeiende beeldkwaliteit.

  Consistente* helderheid

  Canon’s optische systeem AISYS biedt deze XEED WUX500 een krachtige helderheid van 5000 lumen en een contrastratio van 2000:1 voor heldere beelden, zelfs bij veel omgevingslicht. Het 1,8x zoomobjectief heeft een constant diafragma van F2,8, waardoor de helderheid vrijwel bij alle zoomniveaus ongewijzigd blijft.

  Veelzijdige verbindingsmogelijkheden

  Met de uitgebreide keuze aan ingangen die deze WUX500 bezit, kunt u stilstaande en bewegende beelden van een breed scala aan bronnen projecteren. De ingangen omvatten bijvoorbeeld HDBaseT** en Wi-Fi, plus een NMPJ-functie (Network Multi-Projection) waarmee u eenvoudig bekabeld of wireless kunt projecteren via LAN. Er zijn HDMI- en DVI-aansluitingen aanwezig voor digitale invoer, en u kunt firmware eenvoudig bijwerken via de USB-poort. Deze biedt ook de mogelijkheid rechtstreeks en zonder PC vanaf USB-flashstations te presenteren. De geïntegreerde RJ-45-netwerkpoort maakt het mogelijk om op afstand te kijken en bedienen en ondersteunt de Crestron Connected™-standaard.

  Energiezuinig en gemakkelijk in onderhoud

  De energiezuinige ECO-modus biedt een levensduur van de lamp van 5000 uur en vermindert ook ventilatorgeluid tot 30 dBA, voor een stillere omgeving. Doordat de lamp en luchtfilter zelfs na installatie van de projector snel en moeiteloos zijn te vervangen, is het onderhoud zeer eenvoudig. De WUX500 wordt geleverd met Canon’s Three Year Enhanced Warranty Loan Service, die een leenprojector op de volgende dag*** garandeert wanneer het oorspronkelijke apparaat in onderhoud of reparatie is.

  *Helderheid neemt maar tot 5% af. Gebaseerd op één afbeeldingsgrootte.
  **Zie hier voor geteste compatibele HDBaseT-zenders.
  ***Next day wil zeggen dat het leenproduct wordt geleverd op de dag na het reparatieverzoek. Als het verzoek in de namiddag, in het weekend of tijdens een erkende feestdag wordt ontvangen, wordt het leenproduct binnen twee dagen geleverd. Op deze leenservice zijn voorwaarden van toepassing. De leenservice is alleen beschikbaar in bepaalde gebieden.

  Voor- en nadelen van de Canon XEED WUX500

  Gedetailleerde, ultrarealistische beelden met native WUXGA-resolutie (1920 x 1200 pixels) en Full HD-capaciteit.
  Levendige projecties met een constante helderheid van 5000 lumen en een native contrastratio van 2000:1.
  Vloeiende en heldere beelden met levendige en nauwkeurige kleuren met behulp van LCOS-paneeltechnologie en AISYS-technologie.
  Verbind een breed scala apparaten, dankzij de HDBaseT-verbinding** en Wi-Fi voor wireless LAN met Network Multi Projection (NMPJ).
  Multi-projectie naar maximaal negen projectoren via USB, zonder PC.
  Door gemakkelijke toegang tot de lamp en het luchtfilter blijven de onderhoudskosten laag.
  Er wordt geen HDMI kabel meegeleverd.
  Geen ingebouwde WiFi, alleen via HDBaseT-verbinding.

  Uitgebreide handleiding van de installatiebeamer

  Uitgebreide handleiding van de Canon XEED WUX500 in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Canon XEED WUX500
  - Stroomkabel
  - Computerkabel (mini D-sub, 15-pens/mini D-sub, 15-pens)
  - Afstandsbediening met batterij
  - Belangrijke informatie
  - Gebruikershandleiding (CD)
  - Garantiekaart

  Garantie

  3 jaar garantie op de installatiebeamer en 12 maanden of 500 branduren op de beamerlamp (wat als eerste bereikt wordt). U kunt de garantie voor de beamerlamp uitbreiden naar 36 maanden met maximaal 3 nieuwe lampen binnen 36 maanden.
   

  De projectieafstand bepalen

  De XEED WUX500 heeft een projectieverhouding van 1.39:1 tot 2.51:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 1,39 tot 2,51 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 2,78 en 5,02 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1920 x 1200 WUXGA
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:10
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  5000 ANSI lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  2000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  LCOS
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  1.39:1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  2.51:1
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:
  Handmatig
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:
  De verhouding tussen de breedste en smalste projectieafstand die de beamer kan bereiken terwijl hij nog steeds een scherp en correct geproportioneerd beeld levert.
  Zoomverhouding:
  1.8

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking