Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Aangeraden voor bedrijven

  Productomschrijving

  Celexon Motor Expert XL 16:9 projectieschermDe Expert serie van celexon is een hoogwaardig gemotoriseerd scherm voor professioneel gebruik in conferentie- en vergaderruimtes, maar ook voor de speciale bioscoop thuis. Dit scherm wordt gekenmerkt door technische en kwalitatieve topwaarden en is geschikt voor alle projectiesystemen.Het gemotoriseerde projectiescherm celexon Expert is de oplossing voor seminar- en conferentieruimtes, scholingsruimtes, presentatiezalen, auditoria en hoogwaardige H...

  Celexon Motor Expert XL 16:9 projectiescherm

  De Expert serie van celexon is een hoogwaardig gemotoriseerd scherm voor professioneel gebruik in conferentie- en vergaderruimtes, maar ook voor de speciale bioscoop thuis. Dit scherm wordt gekenmerkt door technische en kwalitatieve topwaarden en is geschikt voor alle projectiesystemen.

  Het gemotoriseerde projectiescherm celexon Expert is de oplossing voor seminar- en conferentieruimtes, scholingsruimtes, presentatiezalen, auditoria en hoogwaardige Home Cinema. De beste verwerkings- en materiaalkwaliteit, een hoogwaardig doek met perfecte vlakheid evenals de (optionele) eenvoudige en tegelijkertijd geniale plafondmontagemogelijkheid zorgen voor veel plezier bij het gebruik van dit premium scherm van celexon!

  Het scherm kan worden bediend met de wandschakelaar die bij de levering is inbegrepen. Een draadloze afstandsbedieningsset is ook als optie verkrijgbaar. Het scherm wordt aangedreven door een geluidsarme Somfy motor.

  De meegeleverde montagebeugels maken individuele montage mogelijk, afhankelijk van de plaats van installatie, en kunnen vrij over de lengte van de behuizing worden geplaatst.

  Het schermdoek heeft geen zwarte maskering, zodat elk geprojecteerd formaat op het scherm kan worden weergegeven. De zwarte achterkant voorkomt dat er licht naar binnen of naar buiten valt. Het scherm kan zonder problemen worden gebruikt bij eventueel aanwezige achtergrondverlichting. Het scherm is traploos instelbaar via de wandschakelaar of een afstandsbediening (niet inbegrepen), zodat naast het 16:9-formaat ook andere formaten zoals 16:10 mogelijk zijn.

  Tot de leveringsomvang behoren het scherm (incl. kabel naar de wandschakelaar), een wandschakelaar en een montage- en bedieningshandleiding. Een radiografische afstandsbediening, 12V-triggerset of plafondinbouwframe zijn optioneel verkrijgbaar.

  Meerdere afmetingen verkrijgbaar

  Er zijn diverse maten verkrijgbaar. Wanneer u dit doek gaat bestellen, kunt u bovenin de pagina de gewenste maat selecteren. Dit scherm is in de volgende maten verkrijgbaar:

  Schermmaat
  Blackdrop
  Randen*
  350x197 cm
  40 cm
  5 cm
  400x225 cm
  40 cm
  5 cm
  450x253 cm
  40 cm
  5 cm


  Voor- en nadelen van de Celexon Motor Expert XL

  Geschikt voor wand- en plafondmontage.
  Gunstige prijs/kwaliteit verhouding.
  Zwarte lichtdoorlatende achterkant.
  Meervoudig verstelbaar voor meerdere formaten.
  Gain van 1.2 is optimaal voor thuisbioscoop of zakelijke presentatie.
  Vaste montage, niet geschikt voor mobiele presentaties.

  Uitgebreide specificaties van de projectiescherm

  Uitgebreide specificaties van de Celexon Motor Expert XL in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Celexon Motor Expert XL
  - Montagemateriaal
  - Trekkoord
  - Snelstartgids

  Garantie

  U krijgt 2 jaar garantie op dit projectiescherm.

  Productspecificaties

  Technische gegevens
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:09
  Het doek van een projectiescherm heeft meestal een matte afwerking om schittering en hotspots te verminderen. Dit zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van het geprojecteerde licht over het schermoppervlak.
  Doeksoort:
  Matt White PVC
  Het gebruik van gespannen doek minimaliseert het risico op golven of rimpels op het projectieoppervlak, wat belangrijk is voor een heldere en scherpe beeldweergave. Een vlak en gespannen doek zorgt ervoor dat het geprojecteerde beeld uniform en vervormingsvrij is.
  Gespannen doek:
  Gain:
  1.2
  Projectieschermen met Ambient Light Reduction kunnen specifieke ontwerpelementen bevatten die zijn ontworpen om het effect van omgevingslicht te verminderen. Dit kan onder meer betrekking hebben op het gebruik van materialen met een hoge contrastverhouding, speciale coatings of technologieën die ongewenst licht absorberen.
  Ambient Light Reduction:
  Door een donkere achtergrond te bieden boven het geprojecteerde beeld, helpt de blackdrop om het contrast tussen het beeld en de omliggende omgeving te vergroten. Dit is met name gunstig in situaties waarin er omgevingslicht van bovenaf is.
  Blackdrop:
  40 cm
  Over het algemeen draagt de zwarte rand boven bij aan een betere visuele presentatie van het geprojecteerde beeld door het contrast te verbeteren en een professionele uitstraling te bieden. Het is met name gunstig in omgevingen waarin het scherm wordt blootgesteld aan omgevingslicht.
  Zwarte rand boven:
  25 cm
  Net als de zwarte rand boven draagt de zwarte rand onder bij aan een verbeterde visuele presentatie van het geprojecteerde beeld door het contrast te verbeteren en een afgewerkte uitstraling te bieden. Het is met name gunstig in situaties waarin het scherm wordt blootgesteld aan omgevingslicht van onderaf.
  Zwarte rand onder:
  40 cm
  Net als bij andere zwarte randen draagt de aanwezigheid van zwarte randen aan de zijkanten bij aan een verbeterde visuele presentatie van het geprojecteerde beeld door het contrast te verbeteren en een afgewerkte uitstraling te bieden. Dit is vooral gunstig in situaties waarin het scherm wordt blootgesteld aan omgevingslicht aan de zijkanten.
  Zwarte rand links/rechts:
  3 cm
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  High resolution, tot 4K
  Projectie:
  Voorkant
  Edge Blending is een techniek waarbij de overlappende gebieden van afzonderlijke projecties worden aangepast om een naadloos geïntegreerd en uniform beeld te produceren. Dit wordt vaak gebruikt in situaties waarbij meerdere projectoren worden gebruikt om een groot projectieoppervlak te bedekken.
  Edge Blending:
  Laser projectie:
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  Bediening

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking