Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Productomschrijving

  Celexon PL400 PlusDe Celexon PL400 Plus kan bij systeemplafonds met een zeer geringe tussenruimte ingezet worden en is de ideale oplossing om een projector elegant en onzichtbaar in een verlaagd plafond te monteren. Uw conferentieruimte of uw woonkamer wordt hierdoor niet ontsierd en laat de moderne technische apparatuur alleen zien wanneer deze gebruikt wordt. In combinatie met een plafond-inbouw projectiescherm is uw gehele multimediale uitrusting perfect en bijna onzichtbaar in uw stijlvol...

  Celexon PL400 Plus

  De Celexon PL400 Plus kan bij systeemplafonds met een zeer geringe tussenruimte ingezet worden en is de ideale oplossing om een projector elegant en onzichtbaar in een verlaagd plafond te monteren. Uw conferentieruimte of uw woonkamer wordt hierdoor niet ontsierd en laat de moderne technische apparatuur alleen zien wanneer deze gebruikt wordt. In combinatie met een plafond-inbouw projectiescherm is uw gehele multimediale uitrusting perfect en bijna onzichtbaar in uw stijlvolle conferentie-, vergader-, of homecinema ruimte geïntegreerd.

  De Celexon PL400 Plus zorgt met zijn compacte afmetingen voor een probleemloze integratie in bijna elk verlaagd plafond van minstens 14 cm tot maximaal 54 cm. De lift wordt door een extra geluidsarme Gaposa motor aangedreven. De plafondlift kan ook door een optioneel verkrijgbaar radiografische afstandsbediening alsmede een trigger-Set bediend worden. Voor een elegante aansluiting aan het plafond, kan een plafondpaneel aan de lift bevestigd worden.

  Voor- en nadelen van de Celexon PL400 Plus

  In te bouwen in systeemplafonds voor nette afwerking.
  Geluidsarme motor en geïntegreerde kabelvoering.
  Plafondpaneel beweegt mee voor estetische afwerking.
  Kan tot 54 cm uitzakken voor de beste positie.
  Inbouwhoogte van 12 cm t/m 54 cm.
  Niet geschikt voor beamers zwaarder dan 30 kg.
  Er wordt geen afstandsbediening en trigger meegeleverd.

  Meegeleverd in doos

  - Celexon PL400 Plus

  Garantie

  U krijgt 2 jaar garantie op de Celexon PL400 Plus.

  Productspecificaties

  Technische gegevens
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:09
  Door een donkere achtergrond te bieden boven het geprojecteerde beeld, helpt de blackdrop om het contrast tussen het beeld en de omliggende omgeving te vergroten. Dit is met name gunstig in situaties waarin er omgevingslicht van bovenaf is.
  Blackdrop:
  Projectie:
  Voorkant
  Bediening
  Dit projectiescherm maakt gebruikt van elektrische aandrijving voor het omhoog en omlaag bewegen van het scherm, wat handig is voor diverse professionele toepassingen en installaties op moeilijk bereikbare plaatsen.
  Elektrisch:
  Algemeen
  Design
  Gewicht en omvang

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking