Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Productomschrijving

  Celexon Statiefschermen Economy White

  Ontdek de Celexon Statiefschermen Economy White, een draagbaar en makkelijk op te zetten projectiescherm. Beleef onvergetelijke filmavonden, presentaties en diavoorstellingen met dit scherm. Dankzij de optimale draagbaarheid en eenvoudige installatie, geniet je snel van een indrukwekkende kijkervaring, waar je ook bent. Deze statiefschermen zijn ideaal voor thuis, op kantoor of onderweg, en garanderen een meeslepend visueel...

  Celexon Statiefschermen Economy White

  Ontdek de Celexon Statiefschermen Economy White, een draagbaar en makkelijk op te zetten projectiescherm. Beleef onvergetelijke filmavonden, presentaties en diavoorstellingen met dit scherm. Dankzij de optimale draagbaarheid en eenvoudige installatie, geniet je snel van een indrukwekkende kijkervaring, waar je ook bent. Deze statiefschermen zijn ideaal voor thuis, op kantoor of onderweg, en garanderen een meeslepend visueel spektakel.

  Of je nu een professional bent met regelmatige presentaties of een filmfan die van een ultieme kijkervaring geniet, deze statiefschermen bieden langdurige betrouwbaarheid. Met de Celexon Statiefschermen Economy White kun je je met vol vertrouwen focussen op jouw content, wetende dat je de beste projectieprestaties in huis hebt.

  Meerdere afmetingen verkrijgbaar

  Er zijn diverse maten verkrijgbaar. Wanneer je dit doek gaat bestellen, kies dan bovenin de pagina de gewenste maat. Dit scherm is in de volgende maten verkrijgbaar:

   
  Schermmaat
  Blackdrop
  Randen*
  133x75 cm3 cm3 cm
  158x89 cm3 cm3 cm
  184x104 cm3 cm3 cm
  219x123 cm3 cm3 cm
  244x138 cm3 cm3 cm

  Duurzaamheid en Betrouwbaarheid voor Langdurig Gebruik

  Celexon zet in op duurzaamheid en betrouwbaarheid, en dat zie je terug in de Statiefschermen Economy White. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen voor langdurig gebruik, zonder in te leveren op beeldkwaliteit. Het stabiele statief zorgt voor een stevige en stabiele projectie, zelfs op oneffen terrein.

  Voor- en nadelen van de Celexon Economy White

  Draagbaarheid: Compact en lichtgewicht.
  Duurzame constructie: Betrouwbaar op lange termijn.
  Gunstige prijs/kwaliteit verhouding.
  Niet elektrisch bedienbaar.

  Uitgebreide specificaties van de projectiescherm

  Uitgebreide specificaties van de Celexon Economy White in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Celexon Economy White
  - Montagemateriaal
  - Gebruikershandleiding

  Garantie

  Je krijgt 2 jaar garantie op dit projectiescherm.

  Productspecificaties

  Technische gegevens
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  09:21,2
  Het doek van een projectiescherm heeft meestal een matte afwerking om schittering en hotspots te verminderen. Dit zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van het geprojecteerde licht over het schermoppervlak.
  Doeksoort:
  Matt white polyester
  Het gebruik van gespannen doek minimaliseert het risico op golven of rimpels op het projectieoppervlak, wat belangrijk is voor een heldere en scherpe beeldweergave. Een vlak en gespannen doek zorgt ervoor dat het geprojecteerde beeld uniform en vervormingsvrij is.
  Gespannen doek:
  Gain:
  1.0
  Projectieschermen met Ambient Light Reduction kunnen specifieke ontwerpelementen bevatten die zijn ontworpen om het effect van omgevingslicht te verminderen. Dit kan onder meer betrekking hebben op het gebruik van materialen met een hoge contrastverhouding, speciale coatings of technologieën die ongewenst licht absorberen.
  Ambient Light Reduction:
  Door een donkere achtergrond te bieden boven het geprojecteerde beeld, helpt de blackdrop om het contrast tussen het beeld en de omliggende omgeving te vergroten. Dit is met name gunstig in situaties waarin er omgevingslicht van bovenaf is.
  Blackdrop:
  4 cm
  Over het algemeen draagt de zwarte rand boven bij aan een betere visuele presentatie van het geprojecteerde beeld door het contrast te verbeteren en een professionele uitstraling te bieden. Het is met name gunstig in omgevingen waarin het scherm wordt blootgesteld aan omgevingslicht.
  Zwarte rand boven:
  3 cm
  Net als de zwarte rand boven draagt de zwarte rand onder bij aan een verbeterde visuele presentatie van het geprojecteerde beeld door het contrast te verbeteren en een afgewerkte uitstraling te bieden. Het is met name gunstig in situaties waarin het scherm wordt blootgesteld aan omgevingslicht van onderaf.
  Zwarte rand onder:
  4 cm
  Net als bij andere zwarte randen draagt de aanwezigheid van zwarte randen aan de zijkanten bij aan een verbeterde visuele presentatie van het geprojecteerde beeld door het contrast te verbeteren en een afgewerkte uitstraling te bieden. Dit is vooral gunstig in situaties waarin het scherm wordt blootgesteld aan omgevingslicht aan de zijkanten.
  Zwarte rand links/rechts:
  3 cm
  De zichtmaat is de daadwerkelijke breedte van het scherm waarop het geprojecteerde beeld zichtbaar is.
  Breedte (zichtmaat):
  133 cm
  De zichtmaat is de daadwerkelijke hoogte van het scherm waarop het geprojecteerde beeld zichtbaar is.
  Hoogte (zichtmaat):
  75 cm
  De beeldschermdiagonaal is de diagonale afmeting van het schermoppervlak waarop het geprojecteerde beeld zichtbaar is uitgedrukt in inches.
  Beeldschermdiagonaal (inches):
  152,6 cm
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  High resolution, tot 4K
  Projectie:
  Voorkant
  Edge Blending is een techniek waarbij de overlappende gebieden van afzonderlijke projecties worden aangepast om een naadloos geïntegreerd en uniform beeld te produceren. Dit wordt vaak gebruikt in situaties waarbij meerdere projectoren worden gebruikt om een groot projectieoppervlak te bedekken.
  Edge Blending:

  Reviews

  5 / 5Gebaseerd op 1 reviews
  • 5 / 5
   Gepost door: Hans Schut op 5 Februari 2024

   Goede service, vriendelijke klantenservice.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking