Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Bekijk de video
  Aangeraden als zakelijke UST beamer

  Productomschrijving

  Epson EB-815EOntdek de toekomst van projectietechnologie met de Epson EB-815E, een baanbrekende 4KE super-ultra-short-throw laserbeamer die speciaal is ontworpen voor de zakelijke wereld, hybride werkomgevingen en meeslepende ruimtes. Met zijn geavanceerde functies en indrukwekkende prestaties verlegt de EB-815E de grenzen van wat mogelijk is op het gebied van projectie.De EB-815E biedt verbluffende beeldkwaliteit met een 4KE-resolutie, waardoor elk detail haarscherp en levensecht wordt weerg...

  Epson EB-815E

  Ontdek de toekomst van projectietechnologie met de Epson EB-815E, een baanbrekende 4KE super-ultra-short-throw laserbeamer die speciaal is ontworpen voor de zakelijke wereld, hybride werkomgevingen en meeslepende ruimtes. Met zijn geavanceerde functies en indrukwekkende prestaties verlegt de EB-815E de grenzen van wat mogelijk is op het gebied van projectie.

  De EB-815E biedt verbluffende beeldkwaliteit met een 4KE-resolutie, waardoor elk detail haarscherp en levensecht wordt weergegeven. Of je nu presentaties geeft, videovergaderingen houdt of multimediacontent deelt, de projector zorgt voor een meeslepende visuele ervaring die indruk zal maken op jouw publiek.

  Dankzij de super-ultra-short-throw mogelijkheden van de EB-815E kan je genieten van grootse projecties zelfs in beperkte ruimtes. Plaats de beamer dicht bij het scherm en geniet van beelden van 80 inch tot maar liefst 160 inch diagonaal, zonder gedoe met schaduwen of verblinding.

  Voor- en nadelen van de Epson EB-815E

  Laser lichtbron voor zorgeloos projecteren en lange levensduur. 
  Super-ultra-short-throw dus geen schaduwen. 
  Uitgerust met diverse connectiviteitsopties.
  Ontworpen met gebruiksvriendelijke bediendingselementen. 
  Verbluffende 4KE beeldkwaliteit. 
  Er wordt geen ELPMB75 wandbeugel meegeleverd.

  Uitgebreide specificaties van de Epson EB-815E

  Uitgebreide specificaties van de Epson EB-815E in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Epson EB-815E
  - Stroomkabel
  - Afstandsbediening met batterijen
  - Snelstartgids

  Garantie

  Je krijgt 5 jaar of 12000 branduren garantie op de beamer.

  De projectieafstand bepalen

  De EB-810E heeft een projectieverhouding van 0.16:1 tot 0.40:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 0,16 tot 0,40 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 0,32 en 0,80 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  De minimale- en de maximale grootte die de beamer kan projecteren is 80" tot 160 inch. Wanneer je kleiner of groter wilt projecteren, dan kan het voorkomen dat het beeld niet scherp wordt geprojecteerd.

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1920 x 1080 Full HD
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:9
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  2.500.000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  3LCD
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Lesgeven, Samenwerken, Vergaderen, Presenteren
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  0.16:1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  0.40:1
  De kleinste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te verkrijgen. Het is belangrijk om te begrijpen dat de minimale schermgrootte slechts een richtlijn is en dat je de beamer vaak op variabele afstanden kunt plaatsen om verschillende schermgroottes te verkijgen.
  Minimale schermgrootte in inches:
  80
  De grootste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te behouden.
  Maximale schermgrootte in inches:
  160
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:
  Offset geeft aan hoeveel hoger of lager het geprojecteerde beeld zich bevindt ten opzicht van het midden van de beamerlens. Een positieve offset betekent dat het beeld zich hofer dan het midden van de lens bevindt, terwijl een negatieve offset betekent dat het lager is.
  Offset:
  7 : 1
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:
  De hoeveelheid verschillende kleuren die de beamer kan produceren. Een hoger aantal kleuren betekent over het algemeen een grotere kleurnauwkeurigheid en een meer realistische kleurweergave.
  Aantal kleuren:
  1.073 biljoen kleuren

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking