Beamerexpert heeft weer een aantal hele mooie Black Friday deals, waarbij de korting flink oploopt. Bekijk al onze scherpe deals. Bekijk alle acties.

Welke financieringsmogelijkheden zijn er voor bedrijven?

Betalen in termijnen voor particulieren

Betalen in termijnen voor bedrijven

Een abonnement op hardware, software en eigen services voor een vast bedrag per maand? Makkelijk te regelen!

Dankzij Tech-as-a-Service werkt u met de nieuwste hardware (zonder kapitaalinvestering. Door het leasen via Tech-as-a-Service kunt u over maatwerkoplossingen beschikken, voor een vast bedrag per maand.

Stel dat uw IT-omgeving precies voldoet aan uw behoeften. Dat het enkel bestaat uit de nieuwste technologie. Een omgeving waarin u niet zelf hoeft te investeren. En een waar u bovendien geen omkijken naar heeft. Een droomscenario? Beslist niet: ‘Tech-a-a-Service’ is vanaf nu ook voor u beschikbaar. Dit is wat u moet weten over deze revolutionaire nieuwe benadering van technologie.

Wat is Tech as a service?

Tech-as-a-Service is een dienst waarbij u hardware, software en diensten kunt afnemen op abonnementsbasis. Daarbij rekent u periodiek af voor het gebruik. Wij kunnen daarnaast ook diensten aanbieden, zoals de implementatie.

Tech-as-a-Service biedt op die manier een radicaal andere benadering van IT. Normaal investeert u vooraf in deze zaken en schrijft u de investering af in de jaren die daarop volgen. Tech-as-a-Service keert dat principe 180-graden om: u betaalt hierbij enkel voor het gebruik van de oplossing, terwijl de IT zelf eigendom blijft van de financieringsmaatschappij.

Waarom sluit Tech as a service goed aan op de huidige markt?

Ons consumptiegedrag is aan het veranderen. We zijn steeds meer gewend aan abonnementen en het betalen voor gebruik in plaats van het doen van aankopen. Denk aan bijvoorbeeld Netflix, Spotify, en de opkomst van private leaseauto’s.

Met de opkomst van nieuwe generaties zoals Millenials en Generation Z in het bedrijfsleven verandert ook de manier van investeren. De invloed van deze groter wordende groep groeit. Zij zijn immers opgegroeid met abonnementen. Daarbij stel-len zij andere en hogere eisen aan IT. Ook de invloed van IT als secundaire arbeidsvoorwaarde neemt toe. Deze generaties baseren mede hierop hun keuze voor een nieuwe werkgever. Het gevolg: voor veel bedrijven worden de IT investeringen steeds hoger. De producten worden immers duurder, en werknemers stellen steeds hogere eisen.

Welke voordelen biedt leasen?

Tech-as-a-Service biedt een aantal duidelijke voordelen:

1. U doet vooraf geen hoge investeringen

Met Tech-as-a-Service betaalt u voor het gebruik van IT-oplossingen. U hoeft dus niet van tevoren een forse, risicovolle investering te doen. Dat budget kunt u gebruiken voor meer strategische prioriteiten.

2. U krijgt toegang tot de nieuwste IT-oplossingen

Geavanceerde technologie is niet altijd eenvoudig bereikbaar, vanwege de hoge aanschaf- en implementatiekosten. Tech-as-a-Service neemt die drempel volledig weg. U betaalt immers enkel voor het gebruik. Bij het einde van de looptijd van het contract levert u de producten weer in en kunt u via ons een nieuw voorstel krijgen voor nieuwe
producten.

3. De technologie is altijd up-to-date

Via Tech-as-a-Service neemt u altijd de nieuwste technologieën af. De hardware is altijd actueel en state-of-the-art. Zo loopt u altijd voorop.

Welke lease vormen zijn er?

Er zijn twee verschillende lease opties bij de aanschaf van audio visuele producten. De eerste optie voor is operational lease en de tweede financial lease. Hieronder kunt u zien wat de vormen inhouden en wat uw voor- en nadelen zijn:

Operational lease

Operational lease is te vergelijken met huur. De producten blijven eigendom van de bank en u betaalt maandelijks voor het gebruik. Het voordeel is dat de restwaardes zijn verdisconteerd in de prijs per maand. Hierdoor krijgt u een korting op de aanschafprijs van 4,8%.

- Betreft een huur overeenkomst, waarbij de bank eigenaar is van de producten
- Mogelijkheden na de looptijd:
- Verlengen van bestaande overeenkomst tegen gereduceerde tarieven
- Overname van apparatuur tegen de dan geldende marktwaarde
- Retourneren van de apparatuur, keuze voor refresh van de installed base (nieuwe hardware)
- Volledig ontzorgingspakket voor een vaste prijs per maand (eventueel inclusief installatie, onderhoud en beheer)
- Op basis van 36 maanden. Neem contact op wanneer een afwijkende termijn is gewenst.

Aanschafwaarde Bedrag per maand Totaal te betalen bedrag Duur van de overeenkomst TCO Besparing in euro's TCO besparing in %
€ 2.000,00 € 52,89 € 1.904,04 36 maanden € 95,96 4,8%
€ 5.000,00 € 132,23 € 4.760,10 36 maanden € 239,90 4,8%
€ 10.000,00 € 264,45 € 9.520,20 36 maanden € 479,80 4,8%

Financial lease

Bij financial lease huurt u als het ware de producten die u least, totdat het abonnement is afgelopen. Na de looptijd bent u eigenaar van de producten.

- Geen restwaarde van toepassing
- Bank is eigenaar van de producten, tot het abonnement is afgelopen. Daarna bent u de eigenaar.
- Volledig ontzorgingspakket voor een vaste prijs per maand (eventueel inclusief installatie, onderhoud en beheer).

Aanschafwaarde Bedrag per maand Rentepercentage bank Duur van de overeenkomst
€ 2.000,00 € 60,35 5,78% 36 maanden
€ 5.000,00 € 150,88 5,78% 36 maanden
€ 10.000,00 € 301,75 5,78% 36 maanden

Welke av-producten kan ik via lease bestellen?

U kunt bij ons alle hardware, software en (installatie)diensten leasen, net zoals u dat normaal bij ons doet.

Word ik eigenaar van de producten die ik afneem?

Nee. Het hele idee van dit programma is dat u betaalt voor gebruik, terwijl de financieringsmaatschappij de investering doet en eigenaar blijft. Zo kunt u zorgeloos profiteren van de oplossingen, zonder de nadelen die normaal gesproken kleven aan het investeren in ‘eigen’ IT-oplossingen. U huurt als het ware de producten.

Vragen of advies over Tech as a service?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x