Nederlandse beamers

Nederlandse beamers

Nederlandse modellen

Wij krijgen steeds vaker de vraag waarom het voor kan komen dat er (goedkopere) beamers aangeboden worden op het internet of in de markt. Vaak doet dit probleem zich voor omdat er buitenlandse- of import modellen aangeboden worden. Deze modellen komen uit het buitenland, waar de beamer misschien meer gangbaar is of een speciaal model is voor dat land. Beamerexpert verkoopt modellen voor de Nederlandse markt, dat wil zeggen dat het product bedoeld is voor Nederland en van support, klantenservice en garantie kan genieten in Nederland.

Lange reparatietijd

Beamerexpert begrijpt het belang en de urgentie van een goede presentatie of beeldoplossing en wij willen uitsluitend het beste voor onze klanten. Wij willen dus niet dat u support moet krijgen van een buitenlandse support afdeling of dat u uw beamer voor een lange tijd kwijt bent bij een defect.

Vaak is het namelijk zo dat uw aankoop en uw klacht doorgestuurd worden naar het land, waar de beamer vandaan komt. U zult begrijpen dat dit een extra lange reparatietijd en hogere verzendkosten met zich mee zal brengen. U bent namelijk verantwoordelijk voor de verzending van de beamer naar de fabrikant voor reparatie. Door de langere reparatie tijd kunt u misschien niet uw belangrijke presentatie geven of bent u uw beamer gewoon zeer lang kwijt. Ook de verzendkosten naar dat land zullen hoger liggen dan een binnenlandse zending.

Bruikleen beamer

Bij Beamerexpert kunt u bij een defect aan uw beamer overigens gewoon een bruikleen beamer ophalen. Dat is natuurlijk service, wat u bij een buitenlands bedrijf niet kunt krijgen.

Let goed op bij totaal aanbieders, zij bieden vaak import modellen aan. Zij hebben vaak buitenlandse dochtersites, waardoor zij producten door heel Europa verzenden. Ook zit er vaak geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bij deze import modellen.

Persoonlijk advies 

Wilt u meer weten over Nederlandse beamers of twijfelt u bij een aanbieder van beamers, neem dan contact met ons. Wij helpen u heel graag met dit onderwerp!

Gerelateerde onderwerpen:

Vond u dit artikel interessant? De volgende pagina's zijn dan ook interessant voor u:

Over beamers

Soorten beamers

Educatieve beamers

Tags: Nederlandse modellen, beamer, projector

Handige links: Offerte aanvraag beamersOfferte aanvraag beamerlampenGrote aantallen of Persoonlijk advies.

 

Vragen of advies over beamers of over uw beamer?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x