Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Nederlandse beamers

  Nederlandse beamers

  Regelmatig ontvangen we vragen over de aanwezigheid van (goedkopere) projectoren op het internet of op de markt, en waarom dit fenomeen zich voordoet. Dit verschijnsel ontstaat vaak doordat buitenlandse of geïmporteerde modellen beschikbaar worden gesteld. Deze modellen worden elders geproduceerd en vinden hun weg naar andere landen, waar ze mogelijk meer gangbaar zijn of speciaal zijn aangepast aan de behoeften van dat specifieke land.

  Bij ons bieden we echter modellen aan die bedoeld zijn voor de Nederlandse markt. Dit betekent dat onze producten specifiek zijn afgestemd op de Nederlandse context en normen. Als gevolg hiervan kun je bij ons in Nederland rekenen op volledige ondersteuning, klantenservice en garantie voor de aangeschafte producten. We streven ernaar om onze klanten een hoogwaardige ervaring te bieden die aansluit bij de lokale behoeften en verwachtingen.

  Lange reparatietijd

  Beamerexpert begrijpt het belang en de urgentie van een goede presentatie of beeldoplossing en we willen alleen het beste voor onze klanten. We willen dus niet dat je support moet krijgen van een buitenlandse supportafdeling of dat je je beamer lange tijd kwijt bent bij een defect.

  Vaak is het namelijk zo dat je aankoop en klacht doorgestuurd worden naar het land waar de beamer vandaan komt. Je zult begrijpen dat dit een extra lange reparatietijd en hogere verzendkosten met zich meebrengt. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor de verzending van de beamer naar de fabrikant voor reparatie. Door de langere reparatietijd kun je misschien niet je belangrijke presentatie geven of ben je je beamer gewoon lang kwijt. Ook de verzendkosten naar dat land zullen hoger liggen dan bij een binnenlandse zending.

  Officieel reseller of partner

  Wij zijn nauw verbonden met veel merken die we op deze website aanbieden. Een goede samenwerking met een merk wordt vaak beloond met een reseller- of salespartnerstatus. Zo zijn wij bijvoorbeeld partner van Barco of een geautoriseerde reseller van Epson en Optoma . Dankzij deze samenwerkingen ben je verzekerd van het beste op het gebied van service en expertise. Beamerexpert koopt al haar producten via de officiële kanalen in. Hiermee krijg je niet alleen maximale ondersteuning en garantie, maar krijg je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan speciale acties en aanbiedingen die niet voor andere verkoopkanalen gelden.

  Koop alleen producten bij bedrijven met onderstaande logo's. Als je geen partnerlogo kunt vinden, kan de fabrikant de herkomst van de producten niet garanderen. De producten kunnen uit het buitenland komen, gestolen, opgeknapt of incompleet zijn. Ook is het de vraag hoe het zit met de garantie en de afhandeling hiervan.

  Reseller logo's

  Enkele voorbeelden van partner- of resellerlogo's.

  Bruikleen beamer

  Bij Beamerexpert kun je bij een defect aan je beamer gewoon een bruikleenbeamer ophalen. Dat is natuurlijk service die je bij een buitenlands bedrijf niet kunt krijgen.

  Let goed op bij totaalaanbieders, zij bieden vaak importmodellen aan. Ze hebben vaak buitenlandse dochtersites, waardoor ze producten door heel Europa verzenden. Ook zit er vaak geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bij deze importmodellen.

  Persoonlijk advies

  Wil je meer weten over Nederlandse beamers of twijfel je bij een aanbieder van beamers, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking