Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Aanbieding -16%

  Productomschrijving

  Optoma W400+

  De W400+ van Optoma is ontworpen om gebruikt te worden voor meerdere doeleinden, waaronder professioneel gebruik in klaslokalen tot zakelijke bijeenkomsten. Deze beamer biedt hoogwaardige geprojecteerde kleuren, een lange levensduur met lage totale kosten.

  Deze HD-ready beamer heeft een fantastisch extern geluid door de ingebouwde luidsprekers, waardoor u een meer indrukwekkende ervaring krijgt. Daarnaast beschikt de projector over meerdere...

  Optoma W400+

  De W400+ van Optoma is ontworpen om gebruikt te worden voor meerdere doeleinden, waaronder professioneel gebruik in klaslokalen tot zakelijke bijeenkomsten. Deze beamer biedt hoogwaardige geprojecteerde kleuren, een lange levensduur met lage totale kosten.

  Deze HD-ready beamer heeft een fantastisch extern geluid door de ingebouwde luidsprekers, waardoor u een meer indrukwekkende ervaring krijgt. Daarnaast beschikt de projector over meerdere ingangen, waaronder HDMI / MHL, USB Power en RJ45. Deze projector is ideaal voor het aansluiten van dongles zoals de Google Chromecast en de Optoma HDCast Pro. De Optoma W400+ is een lichtgewicht projector en stelt u in staat uw laptop-, pc- of blu-ray-speler aan te sluiten.

  Hoog contrast

  Voeg meer diepte toe aan uw afbeelding met een projector met een hoog contrast. Het hoge contrast zorgt ervoor dat beelden gaan leven en teksten scherp en duidelijk worden weergegeven. Ideaal voor zakelijke en educatieve toepassingen.

  Full 3D

  Optoma projectoren kunnen ware 3D-beelden weergeven vanuit bijna elke 3D-bron, waaronder 3D Blu-ray-spelers, 3D-broadcasting en de nieuwste gamespelletjes.

  Geïntegreerde luidspreker

  Een krachtige ingebouwde luidspreker zorgt voor een uitzonderlijke geluidskwaliteit die gemakkelijk te installeren is zonder dure externe luidsprekers.

  Eco AV mute

  Blijf in beheer van uw presentatie met Eco AV mute. Breng de aandacht van uw publiek weg van het scherm door de afbeelding leeg te maken wanneer het niet meer nodig is. Dit vermindert ook het stroomverbruik met maximaal 70%, waardoor de levensduur van uw lamp verder wordt verlengd.

  Eco +

  Eco + technologie combineert hoog contrast, verbeterde levensduur van de lamp en energiebesparende functies die gemakkelijk te gebruiken zijn, terwijl het energieverbruik wordt verminderd.

  Kleurgarantie

  Geniet van schitterende kleuren de komende jaren; Optoma zorgt gegarandeerd voor vijf jaar consistente prestaties.

  Afstandsmuis en laser

  Houd de aandacht van uw publiek gericht op het scherm door gebruik te maken van de eenvoudige, maar krachtige afstandsbediening met USB muisbesturing en ingebouwde laser pointer.  

  Voor- en nadelen van de Optoma W400+

  HD-ready beamer met een levensduur van maximaal 6500 uur.
  Projecteert levensechte kleuren.
  Geschikt voor 24/7 gebruik.  
   De beamer is geschikt voor Full-3D. 
  Er wordt geen draagtas meegeleverd.

  Uitgebreide specificaties

  Uitgebreide specificaties van de Optoma W400+ 

  Meegeleverd in de doos

  - Optoma W400+ beamer
  - Stroomkabel
  - Afstandsbediening inclusief AAA-betterijen
  - Snelle start handleiding
  - Handleiding op CD-rom

  De projectieafstand bepalen

  De W400+ heeft een projectieverhouding van 1.19:1 tot 1.54:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 1,19 tot 1,54 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 2,38 en 3,08 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1280 x 800 WXGA
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:10
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  4000 ANSI lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  22000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  DLP
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Educatief, Vergaderruimte
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  1.19:1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  1.54:1
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:
  Handmatig
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking