Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals

  Productomschrijving

  Optoma ZU920TSTDe ZU920TST heeft een lichtopbrengst van 9.800 lumen en is compatibel met 4K en HDR. De optische engine is stofbestendig en IP5X-gecertificeerd voor 24/7-werking en biedt onderhoudsvrije projectie tot wel 30.000 uur lang krachtige prestaties in de Eco-modus. Andere kenmerken zijn een gemotoriseerde zoom, volledig gemotoriseerde lens-shift en ingebouwde dubbele 10W-luidsprekers.De hoge helderheid, de nauwkeurige kleuren en de stille werking maken samen met de short throw-lens de...

  Optoma ZU920TST

  De ZU920TST heeft een lichtopbrengst van 9.800 lumen en is compatibel met 4K en HDR. De optische engine is stofbestendig en IP5X-gecertificeerd voor 24/7-werking en biedt onderhoudsvrije projectie tot wel 30.000 uur lang krachtige prestaties in de Eco-modus. Andere kenmerken zijn een gemotoriseerde zoom, volledig gemotoriseerde lens-shift en ingebouwde dubbele 10W-luidsprekers.

  De hoge helderheid, de nauwkeurige kleuren en de stille werking maken samen met de short throw-lens deze projector tot de ideale oplossing voor diverse eindgebruikersscenario's en professionele omgevingen, zoals short throw digital signage, edge-blending en projection mapping, simulatie en immersieve installaties.

  De extra besturingsflexibiliteit van HDBaseT en LAN maken van deze projector een betaalbare installatie- en vergeetoplossing.

  De hoge helderheid, de nauwkeurige kleuren en de stille werking maken samen met de short throw-lens deze projector tot de ideale oplossing voor diverse eindgebruikersscenario's en professionele omgevingen, zoals short throw digital signage, edge-blending en projection mapping, simulatie en immersieve installaties.

  De extra besturingsflexibiliteit van HDBaseT en LAN maken van deze projector een betaalbare installatie- en vergeetoplossing.

  Voor- en nadelen van de Optoma ZU920TST

  Heldere 9.800 lumen en WUXGA native resolutie.
  Volledig gemotoriseerde lens-shift met 1.15x zoom en focus.
  Compact, lichtgewicht chassis en stille werking.
  4K UHD (HDMI 2.0) -ingang met HDR-compatibiliteit.
  Geïntegreerde edge-blending en beeldvervorming.
  DuraCore-technologiebron tot 30.000 uur (Eco), 24/7, 360 graden en portretmodus.
  AMX-compatibiliteit.
  1.000.000: 1 Dynamische contrastverhouding.
  Ingebouwd Android-besturingssysteem met afspelen van USB-inhoud.
  Verwisselbare lenzen.


  Uitgebreide specificaties van de beamer

  Uitgebreide specificaties van de Optoma ZU920TST in PDF

  Meegeleverd in doos


  - Optoma ZU920TST
  - Stroomkabel
  - Afstandsbediening met batterij
  - Gebruikershandleiding

  Garantie

  U krijgt 3 jaar garantie op de beamer.
  De lichtbron heeft garantie van 5 Jaar of 12.000 brand-uren (Welk het eerste wordt bereikt)

  De projectieafstand bepalen

  De ZU920T heeft een projectieverhouding van 0.65:1 tot 0.75:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 0,65 tot 0,75 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 1,30 en 1,50 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  De minimale- en de maximale grootte die de beamer kan projecteren is 50" tot 300 inch. Wanneer je kleiner of groter wilt projecteren, dan kan het voorkomen dat het beeld niet scherp wordt geprojecteerd.

  Productspecificaties

  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1920 x 1200 WUXGA
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:10
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  9800 lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  3.000.000: 1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  Standaard worp
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Lesgeven, Vergaderen, Presenteren
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  0.65:1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  0.75:1
  De kleinste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te verkrijgen. Het is belangrijk om te begrijpen dat de minimale schermgrootte slechts een richtlijn is en dat je de beamer vaak op variabele afstanden kunt plaatsen om verschillende schermgroottes te verkijgen.
  Minimale schermgrootte in inches:
  50
  De grootste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te behouden.
  Maximale schermgrootte in inches:
  300
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  +/-25%
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  +/-55%
  Dit is de mogelijkheid om het formaat van het geprojecteerde beeld aan te passen zonder de fysieke positie van de beamer te verplaatsen. De zoomcapaciteit wordt uitgedrukt in een getal, bijvoorbeeld 2x zoom, wat aangeeft dat het beeld tweemaal zo groot of klein kan worden gemaakt ten opzichte van de standaarinstellingen.
  Zoomcapaciteit:
  1.15x
  Offset geeft aan hoeveel hoger of lager het geprojecteerde beeld zich bevindt ten opzicht van het midden van de beamerlens. Een positieve offset betekent dat het beeld zich hofer dan het midden van de lens bevindt, terwijl een negatieve offset betekent dat het lager is.
  Offset:
  50%
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking