Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Productomschrijving

  Optoma ZW410UST

  De ZW410UST van Optoma is een compacte, milieuvriendelijke ultra short throw beamer. Met 4000 lumen en onderhoudsvrije DuraCore-lasertechnologie biedt hij tot 30.000 uur indrukwekkende beeldkwaliteit zonder extra lampen. Perfect voor vergaderzalen en klaslokalen, deze beamer heeft een ultra short throw lens die een 100” beeld projecteert vanaf minder dan 0,5 meter. Het ontwerp is duurzaam met tot 50% gerecycleerde materialen en de verpakking i...

  Optoma ZW410UST

  De ZW410UST van Optoma is een compacte, milieuvriendelijke ultra short throw beamer. Met 4000 lumen en onderhoudsvrije DuraCore-lasertechnologie biedt hij tot 30.000 uur indrukwekkende beeldkwaliteit zonder extra lampen. Perfect voor vergaderzalen en klaslokalen, deze beamer heeft een ultra short throw lens die een 100” beeld projecteert vanaf minder dan 0,5 meter. Het ontwerp is duurzaam met tot 50% gerecycleerde materialen en de verpakking is tot 97% recyclebaar. Installeren is simpel dankzij vierrichtingshoekaanpassing en een externe voeding, en voor extra gemak heeft hij een RS232-verbinding en een ingebouwde luidspreker.

  Voor- en nadelen van de Optoma ZW410UST

  De ZW410UST is compact en draagbaar.
  Het ontwerp gebruikt tot 50% gerecyclede materialen.
  De lasertechnologie biedt een lange levensduur tot 30.000 uur.
  Met 4000 lumen levert de projector heldere en levendige beelden.
  De UST projecteert een 100” beeld vanaf minder dan 0,5 meter.
  Voorzien van een RS232-verbinding voor monitoring en controle.
  Geschikt voor diverse professionele toepassingen.
  Flexibiliteit met HDBaseT en LAN controle voor eenvoudige installatie en bediening.
  De WXGA-resolutie (1280x800) biedt niet de Full HD- of 4K-kwaliteit die sommige andere projectoren in dezelfde prijsklasse bieden.

  Uitgebreide specificaties van de Optoma ZW410UST

  Uitgebreide specificaties van de Optoma ZW410UST in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Optoma ZW410UST
  - Stroomkabel
  - Afstandsbediening met batterijen
  - Snelstartgids

  Garantie

  3 jaar garantie op de Optoma ZW410UST en 60 maanden of 12.000 branduren op de beamerlamp (wat als eerste bereikt wordt).

  De minimale- en de maximale grootte die de beamer kan projecteren is 80" tot 130 inch. Wanneer je kleiner of groter wilt projecteren, dan kan het voorkomen dat het beeld niet scherp wordt geprojecteerd.

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1280 × 800 WXGA
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:10
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  4000 lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  300,000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  DLP
  De beoogde omgeving waarvoor het product geschikt is, bijvoorbeed thuis, vergaderruimte of klaslokaal.
  Ruimte:
  Vergaderruimte klein, Vergaderruimte middel, Klaslokaal, Presentatieruimte
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Samenwerken, Vergaderen, Lesgeven, Presenteren
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  0.266:1
  De kleinste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te verkrijgen. Het is belangrijk om te begrijpen dat de minimale schermgrootte slechts een richtlijn is en dat je de beamer vaak op variabele afstanden kunt plaatsen om verschillende schermgroottes te verkijgen.
  Minimale schermgrootte in inches:
  80
  De grootste aanbevolen projectiegrootte om een duidelijk en scherp beeld te behouden.
  Maximale schermgrootte in inches:
  130
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Wanneer een beamer aan het plafond gemonteerd wordt, projecteert de beamer het beeld "op zijn kop". Als een beamer het beeld kan omdraaien, is deze geschikt voor montage aan het plafond.
  Geschikt voor plafondmontage:
  Offset geeft aan hoeveel hoger of lager het geprojecteerde beeld zich bevindt ten opzicht van het midden van de beamerlens. Een positieve offset betekent dat het beeld zich hofer dan het midden van de lens bevindt, terwijl een negatieve offset betekent dat het lager is.
  Offset:

  Aanbevolen bundels

  Beamer met USB-C adapter naar HDMI

  Nedis USB-C Adapter

  Optoma Optoma ZW410UST WXGA laser UST beamer

  Optoma ZW410UST WXGA laser UST beamer

  Je bespaart 20%
  1.439,00
  1.429,00

  Beamer met USB-C adapter naar HDMI

  Incl. 21% BTW
  In winkelwagen

  Aanbevolen door de expert

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking