Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding voor een 120” scherm in de markt. EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

  Productomschrijving

  Panasonic PT-MZ680BEJDeze Panasonic PT-MZ680BEJ kunt u zeer flexibel inzetten. Met 6000 ANSI lumen en de verfijnde optische engine, balanceert helderheid en kleur voor levendige beelden zonder de normaal vereiste verduistering. Detail Clarity Processor 4, Dynamic Contrast en Daylight View Basic optimaliseren het beeld zodat het past bij de content en omgeving. De onopvallende behuizing, 26 dB werking, 4K-signaal-ready DIGITAL LINK en CEC-compatibele HDMI®-aansluitingen (x3), Geo Pro, Edge-Bl...

  Panasonic PT-MZ680BEJ

  Deze Panasonic PT-MZ680BEJ kunt u zeer flexibel inzetten. Met 6000 ANSI lumen en de verfijnde optische engine, balanceert helderheid en kleur voor levendige beelden zonder de normaal vereiste verduistering. Detail Clarity Processor 4, Dynamic Contrast en Daylight View Basic optimaliseren het beeld zodat het past bij de content en omgeving. De onopvallende behuizing, 26 dB werking, 4K-signaal-ready DIGITAL LINK en CEC-compatibele HDMI®-aansluitingen (x3), Geo Pro, Edge-Blending, en ondersteuning voor optionele ET-ELU20 Ultra-Short-Throw zoomlens maken flexibele projectie mogelijk.

  Naast deze zwarte uitvoering is deze smart projector ook verkrijgbaar in een witte variant.

  Efficiënte, milieuvriendelijke betrouwbaarheid

  Het energieverbruik is verminderd met ongeveer 20% om te voldoen aan de MVO-beleidsverplichtingen van uw organisatie. De Multi-Laser Drive Engine en het herbruikbare Eco Filter verlengen het onderhoud tot 20.000 uur met Early Warning software voor minder arbeid en afval.

  Voor- en nadelen van de Panasonic PT-MZ680BEJ

  WUXGA resolutie met ondersteuning voor 4K output.
  Laser lichtbron en filter gaan ca 20.000 branduren mee, lage onderhoudskosten.
  Breed inzetbaar met projectie van 40 tot 400 inch diagonaal.
  Horizontale en verticale lensshift voor fijnafstelling van het beeld.
  Voldoende aansluitmogelijkheden om content te projecteren.
  Geschikt voor EdgeBlending zodat u breed kunt projecteren.
  Kleuren verfijnd af te stemmen, ook bij inzet meerdere beamers.
  Voor de Early Warning software is na proefperiode van 90 dagen een licentie nodig.

  Uitgebreide specificaties van de laser installatie beamer

  Uitgebreide specificaties van de Panasonic PT-MZ680BEJ in PDF

  Download hier de gebruikershandleiding in PDF

  Meegeleverd in doos

  - Panasonic PT-MZ680BEJ
  - Standaard lens
  - Stroomkabel
  - Lenskap
  - Afstandsbediening met batterijen


  Garantie

  U krijgt 3 jaar garantie op de Panasonic PT-MZ680BEJ.

  De projectieafstand bepalen

  De PT-MZ680BEJ heeft een projectieverhouding van 1.6:1 tot 2.8:1, wat betekent dat de beamer op een afstand van 1,60 tot 2,80 meter van het projectiescherm een beeld kan maken van 1 meter breed. Wanneer je dus 2 meter breed wilt projecteren, dan verdubbel je de afstanden tot 3,20 en 5,60 meter. Zo kan je precies uitrekenen waar je de beamer moet plaatsen en of daar wel plek voor (aan het plafond) is.


  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  De resolutie van een beamer verwijst naar de mate van detail in het beeld dat het kan produceren en wordt uitgedrukt in pixels. Het wordt weergegeven als het aantal pixels in de breedt en hoogte. Populaire beamerresoluties zijn HD(1280x720), Full HD (1920x1080), 4K (3840x2160). Hoe hoger de resolutie, des te scherper en gedetailleerde het beeld.
  Resolutie:
  1920 x 1200 WUXGA
  De verhouding tussen de breedte en hoogte van het geprojecteerde beeld. Bijvoorbeeld 16:9, 4:3. De keuze voor de juiste beeldverhouding hangt af van de aare van de content die je wilt projecteren en de apparaten die je gebruikt. Moderne films hebben vaak een 16:9 beeldverhouding nodig.
  Beeldverhouding:
  16:10
  De lichtopbrengst van een beamer, gemeten in ANSI lumen, geeft aan hoeveel licht de beamer produceert. Een hoger aantal lumen resulteert in een helderder geprojecteerd beeld. Dit is vooral belangrijk in goed verlichte omgevingen zoals vergaderzalen of woonkamers. Bij het kiezen van een beamer is het cruciaal rekening te houden met de omgevingslichtomstandigheden en de beoogde toepassing. Meer lumen zijn over het algemeen gunstig in heldere omstandigheden.
  Lichtopbrengst:
  6000 ANSI lumen
  Een hogere contrastratio duidt op een groter verschil tussen wit en zwart, wat over het algemeen resulteert in een scherper en meer gedetailleerd beeld met betere zichtbaarheid in kleur en schaduwen.
  Contrastratio:
  3000000:1
  Er zijn verschillende soorten projectietechnologieën, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. DLP: wordt vaak gebruikt in home-cinema beamers, klaslokalen en zakelijke presentaties.
  Projectietechnologie:
  3LCD
  De beoogde toepassingen waarvoor het product het meest geschikt is. Bijvoorbeeld: thuisbioscoop, zakelijk, onderwijs, gaming etc.
  Gebruik:
  Presenteren
  Kenmerken voor plaatsing
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Een lagere projectieverhouding betekent dat de beamer dichter bij het scherm kan worden geplaatst om een groter beeld te produceren, terwijl een hogere projectieverhouding aangeeft dat de beamer verder weg moet staan voor hetzelfde beeldformaat.
  Projectieverhouding van:
  1.6:1
  Dit is de verhouding tussen de afstand van de beamer tot het projectiescherm en de breedte van het geprojecteerde beeld. Deze projectieverhouding geeft aan wat de maximale afstand van de beamer tot het projectiescherm (of de muur) kan zijn om 100 cm breed beeld te kunnen projecteren. Meer over projectieafstand
  Projectieverhouding tot:
  2.8:1
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld horizontaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet exact recht voor het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, horizontaal:
  De mogelijkheid om het geprojecteerde beeld verticaal aan te passen, zodat het rechthoekig en rechtlijnig op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op het scherm verschijnt, zelfs als de beamer niet op dezelfde hoogte als het scherm is geplaatst.
  Keystone correctie, verticaal:
  Een beamer met short throw technologie biedt flexibiliteit bij installatie en is geschikt voor ruimtes waar een beperkte projectieafstand wenselijk is.
  Short throw techniek:
  De beamer kan zeer dicht bij het projectieoppervlak worden geplaatst om een groot beeld te produceren. In vergelijking met de standaard short throw, biedt ultra short throw nog kortere projectieafstanden.
  Ultra short throw techniek:
  De beamer heeft een beeldresolutie van 1920x1080 Full HD. De beamer levert een scherp en gedetailleerd beeld, waardoor deze gechikt is voor het bekijken van films en presentaties.
  Volledige HD:
  De mogelijkheid om draadloos verbinding te maken met andere apparateb, zoals computers, smartphone of tablets, voor het streamen van inhoud of het spiegeln van het scherm. Het hebben van draadloze mogelijkheden bij een beamer biedt flexibiliteit en maakt het gemakkeliker om verbingen te maken en inhouden te delen in diverse situaties, waaronder thuisgebruik, zakelijke presentaties of educatieve doeleinden.
  Draadloos:

  Aanbevolen bundels

  Display met 10m optische HDMI kabel

  WyreStorm CAB-HAOC 24 Gbps - 10 meter

  Panasonic Panasonic PT-MZ680BEJ Laser installatie beamer

  Panasonic PT-MZ680BEJ Laser installatie beamer

  Je bespaart 15%
  6.188,00
  6.159,65

  Display met 10m optische HDMI kabel

  Incl. 21% BTW
  In winkelwagen

  Aanbevolen door de expert

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking