Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Met onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherpMet onze EK deals kijk je alle voetbalwedstrijden haarscherp. Scoor vandaag nog jouw beamer!Bekijk de deals en de flyer

  Productomschrijving

  Da-Lite Control-boxDe bedieningskast van Da-Lite All-in-One biedt meerdere bedieningsopties in één enkele doos. Dit nieuwe accessoire kan worden gecombineerd met gemotoriseerde projectieschermen met wandschakelaar en biedt de volgende opties: - Droogcontact (relays) - RF (radiofrequentie) besturing- IR (infrarood) controle - Handmatige schakel in de doos- 12 volt trekkerRelays (droogcontact)Gebruik de relays droge contactpunten in de schakelkast om het scherm aan te sluiten op een extern be...

  Da-Lite Control-box

  De bedieningskast van Da-Lite All-in-One biedt meerdere bedieningsopties in één enkele doos. Dit nieuwe accessoire kan worden gecombineerd met gemotoriseerde projectieschermen met wandschakelaar en biedt de volgende opties:

  - Droogcontact (relays)
  - RF (radiofrequentie) besturing
  - IR (infrarood) controle
  - Handmatige schakel in de doos
  - 12 volt trekker

  Relays (droogcontact)

  Gebruik de relays droge contactpunten in de schakelkast om het scherm aan te sluiten op een extern besturingssysteem. Een controlesysteem omvat het projectiescherm in de AV-besturing in de hele ruimte.

  RF (radiofrequentie) controle

  Bedien het projectiescherm via een radiofrequentie afstandsbediening. De afstandsbediening werkt op frequentie 433,92 MHz. RF heeft een effectief bereik tot 30 meter, afhankelijk van de lokale omgeving.

  IR (infrarood)

  Bedien het projectiescherm via een infraroodafstandsbediening. Voor infraroodregeling is een directe zichtlijn met de schakelkast nodig. IR kan een oplossing zijn voor omgevingen met beperkte RF-toegang. Infrarood heeft een effectief bereik tot 8 meter.

  Handmatige schakelaar

  Aan de zijkant van de schakelkast vindt u drie knoppen om het projectiescherm rechtstreeks te bedienen. Deze extra bedieningsmethode werkt als een back-up om ervoor te zorgen dat het scherm nog steeds kan worden gebruikt, zelfs als de aangesloten bedieningsopties niet werken.

  12 volt DC trigger

  Verbind de 12 volt triggeroptie met een 12 volt uitgang om het projectiescherm te activeren. De 12 volt kan afkomstig zijn van een 12-volttrigger uitgang van een projector of van een AV-systeem.

  Uitgebreide specificaties

  Uitgebreide specificaties van de Da-Lite All-in-One Control Box in PDF 

  Productspecificaties

  Belangrijkste eigenschappen
  Algemeen
  Conditie:
  Nieuw
  Merk:
  Projecta
  EAN nummer:
  5415247169420
  Typenummer:
  10800154
  Partnummer - OEM code:
  0510800154P
  Lichtbron
  Lens
  Design
  In de meeste gevallen heeft de kleur van het product geen invloed op de prestaties of functionaliteit ervan. Het is meer een ontwerpelement dat kan worden afgestemd op persoonlijke smaak, de omgeving waarin het product wordt gebruikt en eventuele esthetische voorkeuren.
  Kleur van het product:
  Wit
  Meegeleverd in de doos

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Schrijf zelf een beoordeling
  Hulp nodig? Neem contact op!

  Hulp nodig? Neem contact op!

  Ben je op zoek naar een nieuwe beamer? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Bel met 023-5517909.

  Neem contact op 
  Offerte nodig?

  Offerte nodig?

  Wil je onze scherpe prijzen weten voor onze producten? Vraag ze bij ons op en vergelijk ze eens met je huidige leverancier. We verslaan elke prijs.

  Vraag een offerte aan 
  Onze showroom

  Onze showroom

  Liever afspreken? Bezoek onze showroom in Haarlem. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ontvang persoonlijk advies en zie onze producten live in actie.

  Maak een afspraak 
  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking