Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
  Professionele klantenservice
  Originele kwaliteitsproducten
  Laagste prijsgarantie

  Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

  Voorwaarden laagste prijsgarantie

  Beamerexpert.nl hanteert de scherpste prijzen van Nederland en België. Dit is niet alleen een bewering maar ook een belofte. Om deze reden kunnen wij jou de laagste prijsgarantie bieden op originele beamers. In het geval dat jij elders op internet een goedkopere aanbieding gezien hebt, horen wij dat graag van je. Als beloning doen wij jou dezelfde aanbieding en doen wij nog wat extra's. Let er hierbij wel op dat je de prijzen inclusief BTW met elkaar vergelijkt.

  Houd bij het claimen van de laagste prijsgarantie rekening met de volgende voorwaarden:

  1. De beamers dienen bij de goedkopere aanbieder uit voorraad leverbaar te zijn (zelfde dag verzenden).
  2. Wanneer je na jouw aankoop aanspraak maakt op de laagste prijsgarantie, zal er een tegoed aan jouw account worden toegevoegd welke bij een volgende bestelling automatisch verrekend wordt.
  3. De beamers die voor de prijsgarantie in aanmerking komen zijn nieuw, origineel, compleet en verpakt in de originele verpakking.
  4. Beamerexpert moet het prijsverschil kunnen controleren op een openbare website.
  5. Beamers uit (opheffing)uitverkopen, opbodverkopen, faillissementsverkopen, groothandel verkopen, demomodellen, internetmarktplaatsen, beschadigde beamers uit het buitenland komen niet in aanmerking voor de laagste prijsgarantie.
  6. De laagste prijsgarantie is niet van toepassing wanneer er sprake is van afwijkende leveringsvoorwaarden. Om deze reden nemen wij ook de verzend- en administratiekosten mee in de vergelijking en is de prijsvergelijking op basis van 1 artikel inclusief verzendkosten.
  7. Uitgesloten van de laagste prijsgarantie zijn prijswijzigingen die door de beamer fabrikant worden doorgevoerd voor de gehele markt.
  8. Bij twijfel of onduidelijkheid over de juistheid van de aangeboden prijs en/of voorwaarden is het oordeel van Beamerexpert doorslaggevend.

  Bij overmacht of bij bijzondere situaties zoals het corona virus kunnen aparte situaties ontstaan. Bij enorme schaarste gaan prijzen omhoog en kunnen wij niet altijd tegen de laagste prijs leveren. Wij proberen het echter altijd en doen sowieso ons best voor jou, dus vraag het gerust.

  Aanspraak maken

  Wanneer jij aanspraak denkt te maken op de laagste prijsgarantie, kun je voor jouw aankoop een email sturen naar [email protected] met de volgende gegevens:

  • Jouw naam, adresgegevens en e-mailadres
  • Merk en het type van jouw projector of het projectorlamp type
  • Een link naar de product pagina waar jij het goedkopere artikel hebt gezien
  • Bij voorkeur een screenshot van de product pagina waar jij de goedkopere beamer hebt gezien

  Geen antwoord gevonden op jouw vraag? Neem dan contact met ons op.

  Vergelijk dit product 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking