Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

    Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
    Professionele klantenservice
    Originele kwaliteitsproducten
    Laagste prijsgarantie

    Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

    Door Vince Balk

    Samsung Kiosk nu ook in Nederland verkrijgbaar

    All-in-one-oplossing

    De Kiosk is een echte all-in-one oplossing en verkrijgbaar in stijlvol grijswit. Deze oplossing beschikt over een 24 inch touchscreen display. De drijvende kracht achter de innovatie is de SoC-technologie (System on Chip). Met de Kiosk is een externe PC niet meer nodig en hierdoor wordt uw stroomverbruik aanzienlijk verlaagd. Verder biedt de kios een ingebouwde printer en WiFi.

    Efficiënter bestellingen verwerken

    Met de Kiosk bestellen uw klanten zelf hun producten. Via het touchscreen kiezen zij hun items en bij elk item kunt u extra opties aanbieden, waardoor u per bestelling meer zult verkopen. Doordat uw bezoekers zelf bestellen, hebben uw medewerkers meer tijd voor het verwerken van de bestelling. De bestellingen worden direct betaald, waardoor er minder fouten plaatsvinden.

    Flexibel

    De Samsung Kiosk is geschikt voor elke retailomgeving en op verschillende manieren installeren. De module kan zowel op de toonbank geplaatst worden, op een vloerstatief of aan de wand. Er zijn diverse opties om betalingen mogelijk te maken, zoals het scannen van een QR-code of barcode, of betalen via een terminal (houder is optioneel). Dit maakt deze oplossing zeer interessant voor nagenoeg elke retailer.

    Tizen besturingssysteem

    Zoals vele slimme Samsung oplossingen beschikt de Kiosk over het Tizen besturingssysteem. Applicatieontwikkeling wordt ondersteund en dit biedt hoge compatibiliteit alsmede ondersteuning voor HTML5, JavaScript en CSS. Hierdoor kunnen ontwikkelaars eenvoudig softwareapplicaties ontwikkelen voor de Samsung Kiosk. Ontwikkelaars kunnen dan ook eenvoudig softwareapplicaties ontwikkelen die je op de Samsung Kiosk kunt gebruiken.

    Veilgheid voorop

    De Samsung Kiosk maakt gebruik van een drielaagse beveiligingsbescherming. Samsung Knox beschermt de hardware, het betalingsplatform en de applicatie, evenals alle klantinformatie.

    Het is niet voor niets dat grote fintech- en Point of Sales (POS) partners maken al gebruik van het Samsung Tizen Kiosk-ecosysteem, waaronder GRUBBRR™, Softpoint, Nanonation Inc., 900 Solutions Corp., Big Digital Corp., Global P.O.S, EuroPOS en Nowbusking.

    Meer informatie

    Wilt u meer weten over hoe u de Samsung Kiosk kunt inzetten binnen uw organisatie of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

    De prijzen en levertijden zijn op moment van publicatie nog niet bekend.

     

    Laat een reactie achter

    Jouw mening wordt gewaardeerd!

    * Verplichte velden
    Vergelijk dit product 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking