Beamerexpert heeft weer een aantal hele mooie Black Friday deals, waarbij de korting flink oploopt. Bekijk al onze scherpe deals. Bekijk alle acties.

Samsung Kiosk nu ook in Nederland verkrijgbaar

  • Geplaatst op
  • Door Vince Balk
  • 0
Samsung Kiosk nu ook in Nederland verkrijgbaar

De Samsung Kiosk is nu ook in Nederland beschikbaar. Door de simpele en interactieve manier om artikelen te bestellen en/of af te rekenen is deze alles-in-één oplossing populair bij winkelend publiek. Retailers zijn daarnaast erg te spreken over de efficiencyslag die met de kiosk mogelijk is. De Samsung Kiosk is eenvoudig te installeren en voorzien van een beschermende coating.

All-in-one-oplossing

De Kiosk is een echte all-in-one oplossing en verkrijgbaar in stijlvol grijswit. Deze oplossing beschikt over een 24 inch touchscreen display. De drijvende kracht achter de innovatie is de SoC-technologie (System on Chip). Met de Kiosk is een externe PC niet meer nodig en hierdoor wordt uw stroomverbruik aanzienlijk verlaagd. Verder biedt de kios een ingebouwde printer en WiFi.

Efficiënter bestellingen verwerken

Met de Kiosk bestellen uw klanten zelf hun producten. Via het touchscreen kiezen zij hun items en bij elk item kunt u extra opties aanbieden, waardoor u per bestelling meer zult verkopen. Doordat uw bezoekers zelf bestellen, hebben uw medewerkers meer tijd voor het verwerken van de bestelling. De bestellingen worden direct betaald, waardoor er minder fouten plaatsvinden.

Flexibel

De Samsung Kiosk is geschikt voor elke retailomgeving en op verschillende manieren installeren. De module kan zowel op de toonbank geplaatst worden, op een vloerstatief of aan de wand. Er zijn diverse opties om betalingen mogelijk te maken, zoals het scannen van een QR-code of barcode, of betalen via een terminal (houder is optioneel). Dit maakt deze oplossing zeer interessant voor nagenoeg elke retailer.

Tizen besturingssysteem

Zoals vele slimme Samsung oplossingen beschikt de Kiosk over het Tizen besturingssysteem. Applicatieontwikkeling wordt ondersteund en dit biedt hoge compatibiliteit alsmede ondersteuning voor HTML5, JavaScript en CSS. Hierdoor kunnen ontwikkelaars eenvoudig softwareapplicaties ontwikkelen voor de Samsung Kiosk. Ontwikkelaars kunnen dan ook eenvoudig softwareapplicaties ontwikkelen die je op de Samsung Kiosk kunt gebruiken.

Veilgheid voorop

De Samsung Kiosk maakt gebruik van een drielaagse beveiligingsbescherming. Samsung Knox beschermt de hardware, het betalingsplatform en de applicatie, evenals alle klantinformatie.

Het is niet voor niets dat grote fintech- en Point of Sales (POS) partners maken al gebruik van het Samsung Tizen Kiosk-ecosysteem, waaronder GRUBBRR™, Softpoint, Nanonation Inc., 900 Solutions Corp., Big Digital Corp., Global P.O.S, EuroPOS en Nowbusking.

Meer informatie

Wilt u meer weten over hoe u de Samsung Kiosk kunt inzetten binnen uw organisatie of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

De prijzen en levertijden zijn op moment van publicatie nog niet bekend.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »