Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in
Keurmerk
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

    Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
    Professionele klantenservice
    Originele kwaliteitsproducten
    Laagste prijsgarantie

    Nieuwe product video van de Epson EB-810E!Bekijk onze nieuwe product video van de Epson EB-810E. Dé zakelijke UST projector van dit moment.Lees meer

    Door Ramon Schuller

    BenQ heeft 4K beamers ontwikkeld waarmee je kunt genieten van een volledige Android TV-ervaring.

    Een nieuwe generatie slimme, ware kleuren 4K BenQ projectoren

    BenQ introduceert de W2710i 4K home cinema projector en de TK860i 4K home entertainment projector. De nieuwste generatie Android TV-beamers zijn extra helder en leveren diepere contrasten. Bovendien draaien beide beamers Android TV met een vooraf geïnstalleerde Netflix-app, waardoor je rechtstreeks toegang hebt tot al je favoriete apps. HDR-PRO en CinematicColor zorgen voor de hoogste kleurprecisie in combinatie met nauwkeurig afgestemde beeldpresets. De projectoren liggen vanaf mei in de winkels voor een adviesprijs van 1.799 euro.

    Goed geschikt als thuisbioscoop en weinig lag voor gamers

    De W2710i en TK860i projectoren van BenQ maken gebruik van de eigen HDR-PROTM technologie, wat resulteert in betere diepte en een verbeterd dynamisch bereik. De CinematicColorTM technologie zorgt ervoor dat de kleuren van films en series zoals bedoeld worden weergegeven. De TK860i is bijzonder helder en kleurgetrouw, terwijl de W2710i langdurige 4K HDR beelden levert met een hoge kleurnauwkeurigheid. Beide projectoren zijn voorzien van handige functies zoals Motion Enhancer en Fast Mode voor een soepele weergave en de Filmmaker Mode en 24p refresh rate voor een optimale home cinema- en game ervaring. De W2710i wordt geleverd met een kalibratierapport met fabrieksinstellingen.

    Kan je met de beamers rechtstreeks streamen

    Ja, deze nieuwe generatie projectoren biedt niet alleen hoogwaardige beeldkwaliteit, maar ook slimme functies en gemakkelijke toegang tot je favoriete inhoud. Met de ingebouwde Android TV-functionaliteit kun je rechtstreeks streamen vanuit populaire apps zoals Netflix, Disney+ en YouTube, zonder dat je een extra apparaat nodig hebt. De afstandsbediening van de projectoren heeft ook een ingebouwde Google Assistent-knop, waarmee je handsfree kunt zoeken naar inhoud en je slimme thuisapparaten kunt bedienen.

    Beide projectoren zijn voorzien van de nieuwste Android TV-software en bieden een naadloze integratie met Google Assistant en Chromecast. Hierdoor kunnen gebruikers eenvoudig spraakopdrachten geven om de projector te bedienen en content van hun telefoon of tablet naar het grote scherm te streamen.

    En hoe is het geluid van de beamers?

    De TK860i heeft een ingebouwde 10W luidspreker die krachtig genoeg is om een ​​grote ruimte te vullen met helder en gedetailleerd geluid. De W2710i biedt daarentegen een krachtige, 5W x 2 stereo-luidspreker, ontworpen in samenwerking met experts van treVolo, een high-end audiobedrijf. De luidspreker is afgestemd op de CinematicColor-beeldtechnologie van BenQ en zorgt voor een indrukwekkende geluidskwaliteit die goed past bij de bioscoopachtige beeldkwaliteit.

    Audio van de W2710i 4K beamer

    Binnenkort verkrijgbaar

    De W2710i 4K home cinema projector en TK860i 4K home entertainment projector zijn verkrijgbaar vanaf mei voor een adviesprijs van €1.799,-. Of je nu een thuisbioscoop wilt creëren of een levendige kijkervaring wilt in een verlichte kamer, BenQ's nieuwste generatie 4K-projectoren bieden de perfecte combinatie van beeldkwaliteit, slimme functies en gebruiksgemak.

    Interesse? Neem contact met ons op en kom kijken in onze beamer showroom.

     

    Laat een reactie achter

    Jouw mening wordt gewaardeerd!

    * Verplichte velden
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies