Epson EH-LS800 - ultra short throw 4K UHD laser tv

  • Geplaatst op
  • Door Marvin Looijenga
  • 0
Epson EH-LS800 - ultra short throw 4K UHD laser tv

Epson heeft een nieuwe thuisbioscoopprojector aangekondigd, de EH-LS800. In navolging van de EH-LS300 en EH-LS500 een nog krachtigere projector met 4K UHD resolutie. Epson omschrijft deze beamer als “ultra-short-throw” en met een projectieverhouding van 0.16:1 tot 0.40:1 projecteert u al een meter diagonaal vanaf 16 centimeter van de muur. Uniek!

Belangrijkste kenmerken van de EH-LS800

Projecteert op ultra korte afstand (16 cm) al 1 meter diagonaal.
4K UHD smart laserprojectie tv voor films, sport, series en gamen.
Ingebouwde Android TV en Chromecast, speel uw favoriete content direct af.
Duurzame oplossing; u heeft tot wel 10 jaar lang entertainment1.
Even hoog lichtrendement van wit en gekleurd licht van 4000 lumen.

Groot, Groter, Grootst

Wordt ondergedompeld in alles wat u bekijkt of speelt met deze stijlvolle en betaalbare 4K PRO-UHD1-projector die tot 150" beeld kan produceren als hij dicht bij de muur wordt geplaatst. Voor een geweldige gaming-ervaring, probeert u de nieuwe gaming-modus met een input lag van minder dan 20ms.

Superieure beeldkwaliteit

Met een hoge helderheid van 4.000 lumen en een contrastverhouding van 2.500.000:1 levert deze 4K PRO-UHD1, HDR10-projector levensechte inhoud en gedefinieerde schaduwdetails. Dankzij Epsons 3LCD-technologie hebben zijn projectoren tot drie keer helderdere kleuren dan vergelijkbare 1-chip DLP-projectoren3 Met de Epson Setting Assistant-app is het nog gemakkelijker in te stellen, u kunt het beeld automatisch uitlijnen met slechts één klik op de knop.

Duurzame oplossing

Bent u op zoek naar een duurzame, probleemloze en betaalbare oplossing om uw TV te vervangen? Met de duurzame laserlichtbron van dit model kunt u tot 10 jaar lang genieten van entertainment².

Smart home entertainment

Android TV biedt duizenden films, shows en games van Google Play, Amazon Prime Video, YouTube en andere favoriete apps4. Geniet van dynamische audio en 3D-surroundgeluid met geluid van YAMAHA, dat met of zonder visueel display kan worden gebruikt door eenvoudig het visuele display te dempen en ook via Bluetooth kan worden aangesloten om het als zelfstandige luidspreker te gebruiken. U kunt ook verbinding maken met het apparaat via een reeks poorten, waaronder HDMI ARC en USB-A. U kunt de LS800-projector configureren met behulp van de Epson Setting Assistant-app, die tools bevat voor Quick Corner en digitale zoom. 

Belangrijkste verschillen tussen EH-LS800 en EH-LS300

Deze projectoren hebben veel gemeen. Beide hebben een ultrakorte projectieafstand, een heldere lamp en ingebouwde mogelijkheden voor streaming en spraak gestuurd zoeken. Het belangrijkste verschil tussen hen vanuit het oogpunt van prestaties is de beeldkwaliteit. Met de Epson EH-LS800 krijgt u een betere resolutie, nauwkeurigere kleuren en een helderdere lamp.

 Eigenschap
 EH-LS800
 EH-LS300
 Resolutie  4K UHD  Full HD
 Projectieverhouding  0,16 - 0,40:1  Fu
 Lichtsterkte  4000 Lumen  3600 Lumen 
 Projectieformaat  80 inch - 150 inch  61 inch - 120 inch
 Gewicht  12.3 kg  7.2 kg


Leverbaar vanaf oktober

De Epson EH-LS800 wordt in oktober in Europa gelanceerd en is verkrijbaar in zwart (EH-LS800B) of wit (EH-LS800W). De verkoopprijs wordt naar verwachting € 3749,00 (onder voorbehoud). U kunt deze projectoren wel vast reserveren bij Beamerexpert!

> Reserveer hier de EH-LS800B

> Reserveer hier de EH-LS800W

Heeft u vragen of opmerkingen over de EH-LS800? Neem dan gerust contact op met de expert!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »